All I want for christmas is..

//Josh Hutcherson😏 // 1. Yankee ljus // 2. Dollar // 3. Böcker // 4. You & I // 5. Filmer // 6. Mobilskal //
Glad fösta advent! ♥ Michael Bublé, kaneläpple ljus och skolarbete beskriver min dag ganska bra. Jag känner mig sådär allmänt glad idag, julen har den effekten. Ska snart ta en kvällspromenad sen blir det nog lite söndagsmys! Vad har mina läsare gjort idag

Christmas came early

Jag tycker det är helt okej att smygstarta julen idag. Julmusik har spelats när jag pluggat, min julstjärna lyser fint i fönstret och ikväll tänker jag se julfilmer. Mina julkänslor är på topp! Har mina läsare börjat småfira julen än?  

Black friday

Efter en skoldag med engelska skrivande och nationella tal i svenska så förtjänar man att gå på black friday. Jag, Jennifer, Anna och Fanny strosade runt och försökte hitta dom bästa priserna, haha. Egentligen skulle jag köpa julklappar, men det blev bara saker till mig själv. Ooops. 
Tröja från monki 54kr//Klänning från bikbok 49kr
Ljus från bikbok 50kr//Örhängen från Glitter 40kr//Ljus från Glitter 60kr

Blue sparkle nails

Så här mitt i veckan kan man ju alltid piffa till naglarna lite extra. Jag har så många olika klistermärken att jag kände för att använda ett par stycken idag. Här är mitt resultat: 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Tidig jul
Bildkälla: we♥it  

Food coma

Firat silverbröllop på Waldorf genom att äta mina känslor i en god veg-rätt. Love me some Waldrof på en tisdag. Nu sitter jag och myser framför Hollywood fruar med en skål hallon, borde plugga lite, men det kan vänta till imorn ;) 

Lookin' fine

Fick skippa min engelska lektion för att gå till frisörerna på skolan och få massage, tvättat hår och bli stylad. Ganska najs. Mindre najs att sen ta sig hem i snö-regnet... 

Quiet sunday

Idag har jag mest bara pluggat och lyssnat på 1D musik, så en bra dag med andra ord. Tänkte avsluta min helg med att se några avsnitt från serien Kingdom. Egentligen är det inte min typ av serie, men Nick Jonas är med och det måste jag faktiskt stötta! Hoppas att alla har haft en fin helg 

Mads movie night

Ingen mindre än Mads Mikkelsen fyller år idag, så hur firar man det? Man samlar ihop en Jennifer, en Louice och en Vendela för att tvinga dom att titta på olämpliga filmer en lördag kväll. :) Personligen tyckte jag att vi hade det extremt trevligt, låt oss göra detta varje 22/11!!!! 
Innan jag lämnar er så bjuder jag på denna: 

One Direction - Night changes

 
Den här musikvideon alltså... Jag har nog redan sett den 1000 gånger. I love it so much.♥ Vilket enormt kliv upp från steal my girl! 

colorful leopard nails

Jag kan inte komma ihåg ifall det är cutepolish eller någon annan som gjort denna design först. Inte jag i alla fall, haha. Men jag kände för att ha lite glada naglar så tog fram massa färger och körde på. Här är resulatet: 

Mockingjay gave me them feels

Om det är något som alla bör veta om mig så är det att jag får feels till det mesta, men hunger games.....det slår rätt in i mitt lilla hjärta. Nu snackar vi alltså en hel film med psykiskt sjuka Katniss, mentalt förstörda Finnick och en hijackad samt allämnt torterad Peeta. Nope just nope. 
Ska erkänna att jag störde mig på många detaljer som till exempel allt med Effie och hur dom ändrade Gale, men sen kom ju bra saker som Pollux, the hanging tree och distrikt 12. Gå bara och se filmen nu guys! (efter att ni läst boken så klart)

Mockingjay part 1

Om det någonsin är okej att på på bio 23:59 mitt i skolveckan så är det på grund av hunger games. Jag, Fanny och Anna sitter mest troligt och håller varandra hårt i händerna just nu. Mockingjay har just börjat och jag kanske eller kanske inte redan gråter. Jag har väntat på denna film i 1 år, jag har taggad så länge, äntligen daaaags!
 
(tidsinställt)

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Josh Hutcherson♥♥♥
Bildkälla: we♥it  

Mockingjay part 1 nails

Imorgon går jag på bio mitt i natten för att se tredje delen i hunger games. AAAAAAH! Klart jag fixat naglarna till det, vad annars? Resulatet: 
Cressida // Katniss // Peeta // Pollux // Gale
Messalla // Boggs // Johanna // Castor

Four

ALLTSÅ KÄRLEK TILL DETTA BAND! ♥ 
Deras senaste album är såååååå bra, I love it sooo much. Vill se dom i Göteborg. Varför är jag så pank?!?! ;( 
Act my age, 18, fool's gold och girl almighty har redan blivit klara favoriter. Men alltså på riktigt så är alla låtar underbara. Gråter typ här. 
#FangirlWeek

Red or brown

Sitter här och saknar mig gamla hårfärg, haha, klassiker. Egentligen är den bruna färgen som jag har just nu ganska röd i vissa ljus. Och den ser väldigt naturlig ut, så pass att jag knappt ser min utväxt. Jag lär inte färga tillbaka anytime soon, men jag får lov att sakna mitt gamla jag i alla fall! 

Favorite music at the moment♪♫

 

Senaste inköpen

Klänning från H&M, 299:- // Jacka från H&M, 499:- // Ring från Gina Tricot, 12:- 
Har även hittat typ världens största hårmunk på H&M, så taggad på att använda den :D

What if

 
Jag såg just filmen What If och åh som jag längtat! Såklart visades inte filmen i Luleå, men nu finns bra kvalitet att streama på internet. Liiite besviken på filmen, troligen kanske för att jag längtat så pass länge. Men det var en fin och söt film + Daniel var peeeerfekt! 

7 dagar

7 DAGAR KVAR TILL MOCKINGJAY! GOD JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ SÅ MYCKET SOM JAG LÄNGTAR!

Pink glitter nails

När man vill glittra lite extra i vardagen så tar man fram isadora sugar crush lacken. Älskar verkligen dom! Så underbart fina. Denna gång matchade jag med en svart drybruched design + diamanter. Här är senaste resultatet: 

Studerar mig själv till döds

Helgen är tyvärr snart över, men jag drar ut på det så gott jag kan. Har mest bara pluggat denna tråkiga helg, psykologin och jag fick äntligen ta och bilda en vänskap. Ikväll tog en mysig promenad med Fanny, nu ska jag ta en lång och varm dusch, sen blir det film och sängen. Avslutar helgen starkt i alla fall. 

If I stay

 
AAAAH! Man kan äntligen se If I stay! Det är en av dom filmerna som jag i år verkligen ville se på bio, men den visades aldrig i Luleå.. Idag är det dags. Boken bröt mitt hjärta och filmen lär väl göra likaså. Innan jag ens sett filmen så rekomenderar jag boken, den är så annorlunda och fin! :) 

Ljudbok

Ibland undrar jag varför jag utsätter mig för all denna smärta. Mitt hjärta går bara sönder om och om igen. Ja, du gissade rätt, jag läser mockingjay nu igen. Eller rent tekniskt så lyssnar jag på den, älskar ljudböcker! Men yeah, jag lider så sorglig och hemsk den är. Eftersom att Peeta är en absolut favorit för mig är det extra smärtsamt. God damn it Suzanne, staph. 

Samos

Jag har helt ärligt tappat räkningen på hur många gånger vi bytt studentresa, haha. Men nu är vi klara. Allt är bokat och snart betalt. Samos here we come! I slutet av maj lämnar jag Sverige i en vecka tillsammans med mina finaste vänner för att ha så mycket kul som möjligt! Tagga! 
Längtar redan dit! 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Arkitektur
Bildkälla: we♥it

The really important stuff

Ni vet när man går till skolan och så frågar man sig själv: "Vad tusan gör jag ens här?" 
Aa, det är typ mitt liv nu mera. Missförstå mig inte, jag pluggar hårt och jag går till skolan varje dag men vi gör inget i där. Jag går sista året på samhälls och idag fick vi rita på etnicitet och kulturmötes-lektionen. Jupp, rita. Det är nivån på den undervisning jag får tillgång till. Haha, nä men seriöst, ibland känner jag verkligen hur en sovmorgon inte skulle göra något alls. 
Nån som känner likadant? ;)) 
Vår vackra skapelse är några huvudfotingar som flyttar. A+ nästa? 

På stan

Första dagen efter lovet.. Jag behöver lov igen. På en oplanerad håltimme blev det en tripp in till stan för att njuta av lite chai latte. Efter skolan hamnade jag på H&M med ett omöjligt beslut..vilken klänning ska man ha på julafton?!?!?!? Lutar mot den gröna just på grund av färgen, men oh I don't know. Dilemma. 

Favorites

Nick Jonas                                                                         Marry Me
Ljus, speciellt Zoella                                                           Halsband från ur&penn
Chef                                                                                     iDiwa mobilskal 

Happy birthday

Världens sötaste mops fyller 1 år idag! Grattis Ville