Maleficent

 
Bio-night med Vendela och Louice! Kvällens film fick bli Maleficent. Jag är ett Disney-freak så jag gillade självfallet filmen. Gillade verkligen hur fin den var - visuellt. Tycker att det här helt klart är en film som är värd att se :)

Pink, black and white nails

Rosa fortsätter att vara den bästa färgen någonsin, så jag tänker låta den färgen vara center i många mina designs. Här är den senaste: 

Ledig

Efter en såååå lång vecka i skolan (2dagar) så tycker jag att denna långhelg är väl förtjänad. Jag har inga direkta planer. Idag var jag i stugan och fick ihop massa pengar, riiiiiiich. Nu är väl "planen" att mysa lite. Men bara lite. ;) ♥
Jag gillar selfies. 
 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Hälsa
Bildkälla: we♥it 

Red and nude nails

Bara förra veckan tror jag att jag babblade på om outlined naglar, nu bestämde jag mig för att göra en ny sådan design. Kul, enkelt, fint. Vad mer behöver man? :) Den här gången fick huvud-färgen bli röd. Här är mitt resultat: 

Milen

Jag är inte den som gärna skryter över saker, eller känner mig överdrivet stolt. Men idag var jag lite stolt faktiskt. Jag sprang 1 mil. Wow säger ni. Nä men, innan mars så hade jag typ aldrig sprungit längre än 1 km. Nu sprang jag 1 mil, inte på en underbart bra tid kanske.. men jag gjorde det, där har vi min poäng. Firade detta med finmiddag på waldorf och firade farfar♥ Nu väntar en film på mig. Hoppas att alla har det bra!
Stolt, lol
 

Mizumono

Om jag bara.. Om jag bara glömmer att jag nyss såg vad jag faktiskt såg, betyder det att det inte var sant? Thank you Bryan for breaking my little heart, thank you so much. Alltså åh, Hannibal säsongsfinal. Det finns inte ord, det finns inte. Underbart avsnitt, men aj. Det gör ont. Glömt allt jag sagt om att se serien, håll er undan..dom drar in er och ger er kärlek sen äter dom, bokstavligen, upp ditt hjärta. WHYYYYY? 
Likes | Tumblr
Come back to me♥

Myspys ♥

Så här tänker jag spendera min kväll. I love it! Jordgubbar är på riktigt bäst ♥

Hannibal nails

Bästa serien ever har sin säsongfinal nu till helgen, hur firar vi det? Jo med en nageldesign så klart! Vad annars säger ni. ;) Det var ju inte allt för länge sedan sist som jag gjorde en Hannibal design, men jag tyckte att det var dags igen. Här är resulatet: 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Back
Bildkälla: we♥it 

Måndagsfin

Kände att jag ville försöka lite extra en fin måndag som denna. Rockar därför en av mina favoritklänningar från Gina Tricot. ♥

Outlined nails

Jag gillar verkligen den lilla trend som ploppar upp ibland med naglar som är "outlined". Tycker det är så fint och så simpelt. Man kan mixa så många färger och mönster inom denna trend. Här är mitt senaste resultat: 

Tome-Wan

Jag är en serie-nörd. Det erkänner jag. Erkänner även att jag har klara favoriter. Under säsong 2 av Hannibal är det som om ingen annan serie ens finns. Hannibal är ett mästervärk. Jag skojar inte. Jag är kär. Första grejen jag gör på lördagar är att se det nya avsnittet. Idag var första gången som jag vågade förbereda en frukost till avsnittet.. dom kan ju bli lite, ja, inte så mysiga ibland. Kan alla gå och älska serien så att dom ger mig en säsong 3? ♥
Frukost och Hannibal, totes ok. 

Black and pink zig zag nails

Den här gången när jag målade mina naglar försvann inspirationen helt, haha. Och jag ville inte tvinga fram den, därför blev det något superenkelt som jag ändå gillar. Resultatet: 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Skater dress
Bildkälla: we♥it 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Skater dress
Bildkälla: we♥it 

Yellow aztec nails

Vi går ju sakta men säkert mot härligare tider med sommar och ljusa färger. Därför tyckte jag att det var ett perfekt tillfälle att ta fram en neon gul och bara köra på! Haha, här är resultatet:

Dansuppvisning 2014

Jag tror jag började dansa när jag var 5 eller 6 år. Just nu är jag 17. Så 11-12 år. Idag var sista gången. Tog ett bra tag innan jag kom fram till detta, fortfarande kluven, men jag har gjort rätt. Det var inte samma sak nå mer. Men åh vilken trevlig helg jag har haft! 3 uppvisningar - 3 dagar. Fuuuun. 
2014 års uppvisning handlade om tid. Min grupp var med i en dag hos fröken perfekt och mer spesifikt så var vi en mardröm. Scary shit. Måste vara en av de roligare koreografierna jag haft, loved it. 
Tack för danstiden! ♥
Hotness overload. 
 

Karolina Kurkova nails

Kändisar har ofta väldigt många detaljer på sina naglar så när man ittar någon som kör på det lite enklare är det alltid så mycket roligare att återskapa det. Senaste jag såg var Karolina Kurkova som hade en söt och classy design som kommer att passa med alla dina outfits. Här är mitt resultat: 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Glitter
Bildkälla: we♥it 

Blue animal print nails

Jag har på senaste tiden verkligen förälskat mig i djurmönster på naglar. Jag vet hur sen jag är med detta, men bättre sent än aldrig! Så denna gång när jag satte mig ner för att måla naglarna så fick det bli blått djurmönster, and I like it! Resulatet: 

International Harry Potter day

Vet inte om man kan säga happy.. but here I go. Happy international Harry Potter day ♥ Dagen som kom till efter kampen på Hogwarts utkämpas, så man kan nog inte säga happy. Jag ska "fira" så som jag alltid har firat. Se filmer och önska att jag var på Hogwarts atm.