This modern love

Varm choklad. This modern love. Sista kvällen innan skolan börjar. 

4 grader celcius

Hösten har hittat norbotten. Jag står här med vantar och tittar på temperaturen som sägen 4 grader celcius. Sommaren har varit jättefin, men måste erkänna att jag är lite taggad på hösten faktiskt! 

Saturday

Ikväll blev det en mys-middag hos Danne och Jeanette! Massa gott bjöd dem på, kommer inte behöva äta på dagar känns det som. Passade på att inviga ny kvällning från bikbok med en massa lockar i håret. Fin lördag!

Brillor i regn?

Hatar att det måste vara dåligt väder när jag vill rocka mina coola solglasögon.. Vill beställa lite mer sommar så att jag kan få ha på mig dem! Tack på förhand. 

Last day

Och där var detta sommarjobb klart! Har varit några fina månader på mitt äldreboende, men ska bli ganska skönt med 1 veckas ledighet innan skolan börjar! 

Harry Potter and the cursed child

Ingen beskrivning behövlig. Detta är vad migg liv går ut på nu för tiden. 

Ville boy

Hur söt är inte denna varelse? Var och hälsade på en snabbis idag innan jobbet. Så bedårande, kunde knappt gå därifrån! 

Sommaaaaar

Det var lite halv-kasst väder igår på min fina lediga dag, men idag blev det bättre! Solen kom fram och det var hur härligt som helst! Jag var kvar i stugan ganska länge innan det blev hemgång. Imorgon är verkligheten igång igen med jobb jobb jobb! 

Mys i stugan ♡

Tro det eller ej, men jag har 2 helt lediga dagar! Känns som om det var ganska behövligt! Jag och David åkte ut till stugan igår när jag slutat och har spenderat hela dagen här. Fiskat, käkat bär å god mat och bara myst på. ♡ 

Helt ok utsikt

När man jobbar med sån här utsik så mår man bra! Jag ränkar ned timmarna mot lediga dagar nu, fy fasiken som jag taggar!!!!!

Farväl, love

Gav en sista hej då-kram till Anna idag. Den lilla jäveln flyttar från Luleå för att plugga..vem gör ens så liksom? I wish her all the best! Måste snart ner till söndra Sverige och hälsa på 

Bara pn

Lever för tillfället på mina powernaps mellan jobb, haha. Utan dem skulle jag gå under! Väldigt jobbigt de dagar då jag inte har tid för sånt. Då är det 3 liter kaffe som gäller! Tror jag behöver 4 års semester efter denna sommar.. 

Ankdammen

Älskar mitt jobb ibland. Glädjen hos mina tanter när dem får mata ankor är helt underbar. Idag hade vi en mysig dag i den lite kyliga luften vid ankdammen! Både jag och tanterna var nöjda :)

Cozy

Hur mysigt är det inte med en liten fluffbolls-hund som typ halv-sover på ens ben? ♡ Kan någon förklara varför hela min familj måste vara allergiska så att jag fått växa upp utan hund? So sad.. 

Intro i åska

Varför ha 3 jobb när man kan ha 4? Idag hade jag ett väldigt spännande intro som personlig assistent, ute, i åskan. Usch vad jag inte gillar åska nu för tiden.. jätterädd! Och vi har hemsk åska i Luleå just nu. Men nu är det vidare till jobb på bion, där lär jag inte bli störd av en massa åska och regn! 

Lost

På lediga kvällar går man på promenad med bf och söta vovvar ♡ Skulle vara extra fint bara om han inte spelade Pokemon och tappa bort oss i gammelstan, haha? Men vi överlevde i vildmarken och tog oss hem, woho!