Halloween myskväll

Denna fredag, eller denna halloween, har jag spenderat med Jennifer och Louice. Vi lagade tacos, babblade på om allt möjligt och såg film. Man skulle kunna tro att på halloween ser man skräckfilm, men nej vi såg wild child. Gotta love that movie ♥ 

Night shopping

Alltid lika mysigt när det är kvällöppet på stan. Det blir en helt annan stämmning när man vandrar runt där inne lite senare på kvällen. Önskar att det kunde vara kvällöppet varje kväll, haha. Jag kom hem med 1 fynd från bikbok, en klänning jag länge tittat på och är sååå kär i! 
Hur snygg är den inte?! 

Halloween nails 2014

Varje halloween brukar jag försöka att göra en halloween design, 2014 blev då inget undantag. Jag är faktiskt väldigt nöjd med årets resultat! Tyckte jag håll det ganska stilrent, vilket me likey. Här är mitt resultat: 

2 broke girls is back

YÄÄÄÄÄY! 2 broke girls är tillbaka, woho! Det är för mig en av dom där serierna som lättar upp stämningen mitt i veckan. Man har seriösa serier så som revenge, the originals, criminal minds och så mitt i smeten kommer denna härliga serier. Sarkasm-nivån är för underbar och 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Choklad
Bildkälla: we♥it 

2 broke girls nails

En av mina favorit komedi-serier är 2 broke girls. Senare den här veckan har deras senaste säsong premiär och jag taggar sönder här. Var ju bara tvungen att fira med en nageldesign. Här är resultatet: 

En klar favorit

Den där skönheten har varit min ett tag nu. 99 kronor från bikbok, stor som en filt och mysig som..något mysigt! Jag älskar den! 

Mysfredag är min thing

↑ Mitt nya favoritljus säger att det älskar mig. :') 
Alltså fredagsmys i mitt hjärta. När man gått en vecka i skolan och pluggat allt för mycket behöver jag bara mya på. Idol, te, en fruktsallad och myskläder - löve it!

Ut i snön

↑ Denna lilla krabat älskar snö. Nej, han ÄLSKAR snö. Så gulligt! Han bara hoppar runt i snön och tycks älska livet. Tog en extra lång promenad bara för att han var så pepp på det. :)

Pink and black zebra nails

Ett av mina favorit-mönster till naglar är zebra. Det blir alltid så fint och lite classy liksom. Så till denna design valde jag att använda mig av den tekniken samt lite color blocking. Här är resultatet: 

Dotted nails

Jag såg en riktigt söt nageldesign på facebook och tänkte, detta kan väl jag också göra. Gave it a try and here we are. finns inte mycket mer än så att säga faktiskt. Resultatet: 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Naglar
Bildkälla: we♥it

New week, new life

Är jag den enda som lite halvt, varje vecka, lovar att ta nya tag? Nu ska jag fokusera mer på lektioner, göra uppgiften direkt när jag kommer hem, jogga 6km och sluta titta på så många serier. Händer aldrig, haha. Men jag har tagit 1 steg i rätt riktigt genom att intala mig detta, right? Eller var det bara 10 steg bakåt..troligen. ;)

❅ Det snöar ❅

Japp. Snö. Snön har kommit till lilla Luleå och gjort vår stad så mycket ljusare. Det uppskattas av mig på grund av att jag går ut på kvällarna men samtidigt så hatar jag kyla så jag vet inte om jag är glad eller sur idag. Haha, kan i alla fall citera frozen hela tiden nu. ❅ Do you want to build a snowman? 

Myyyyyyys

Idag är en sån där dag då man bara sätter sig ner med en kopp te, läser en bok medan man har på sig myskläder. Mer tycker jag inte man bör göra idag :) Sen kan man ju plugga saker eftersom att skolan bara kräks ut läxor och prov. Men nah, först myser vi!

The outfits this week

Tröja - Gina tricot // Byxor - Bikbok
Tröja - Gina tricot // Byxor - bikbok // Mobilskal - iDiwa 
Tröja - Bikbok // Byxor - Bikbok

I like y'all

❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍❤️💋😍

A good hairday

Idag var en av dom dagarna då jag var väldigt glad över mitt hår. Fick till en fin fläta och älskade livet lite extra idag. Tänk vad  mycket en bra hårdag gör ändå..

Green leopard nails

Ibland är man tillåten att vara lat, eller hur? Leopard har blivit min lathet när det kommer till naglar. Bara för att krydda till saker så varvade jag med ett grönt snyggt lack. Här är resulatet: 

Fall walk

Livet susar på och jag hinner inte med allt. #AllThatStressTho 
Jag fortsätter i alla fall att unna mig promenader med finaste Ville. Det är himla mysigt att bara gå ut och få rensa huvudet ibland! 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Triangl 
Bildkälla: we♥it 

The walking dead nails

TWD premiären till ära var jag ju tvungen att fixa naglarna. Jag har gjort en twd design tidigare men kände att en till skadar ingen. Försök se om ni kan gissa vem min favoritkaraktär är med hjälp av denna design. Här är resultatet: 
TWD logo // Daryl's poncho // Daryl's jacket // If Dary dies we riot // Daryl's pil

The walking dead

Det finns verkligen vissa serier som jag älskar, the walking dead är en av dom. Jag vet att många har varit så besviken på senaste säsongerna, but I just love 'em. Idag var det dags för säsong 5 och inte är väl jag besviken inte! 

Söndag

↑ Verkligheten bakom mina outfit-bilder!
Söndag, söndag. Dagen att komma ikapp med allt skolarbete som jag struntat i under veckan, höhö. Tur att jag är en liten pluggnörd och inte hade allt för mycket att göra idag. ;) Ikväll blir det väl som vanligt lite filmtittande med te-mys. Klagar inte!

Where we are

Ikväll är det biomys och tårar som gäller. One Direction har en förmåga att ge mig exremt mycket känslor. Jag, Louice och Jennifer ska titta på konsertfilmen where we are och oj så taggad jag äääär! 
 

Outfits

Tröja - Friends arena // Byxor - Bikbok   Tröja - Gina tricot // Byxor - bikbok     Tröja - Gina tricot // byxor - bikbok
Tröja - Monki // Kläning - H&M // Strumpbyxor - H&M // Ringar - Gina tricot 

Criminal minds mys

Hur mysigt kan man egentligen ha det en torsdagseftermiddag? Idag skiter jag i plugget och tar det lugn. Criminal minds, te och ljus - vad mer behöver man i livet? 

Emoji nails

Så denna nageldesign är högst inspirerad av cutepolish, men med min egna twist. Jag är lite besatt av emojis, en sms konversation utan dom är så tom. Så vad gör jag? Hedrar dom med en nageldesign såklart. Resultatet: 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Svart
Bildkälla: we♥it 

Ballet nails

Så till veckans första design gick jag tillbaka till dansen. Jag dansade balett i typ 3 månader och jag var inget fan av det, då jag var extremt dålig, men en söt nageldesign kan man alltid göra! Mitt resultat: 

Studerar

Att säga att jag drunknar i plugg är överdrivet, men jag känner att jag inte har tid med allt just nu. Jag vill gärna hinna med att lägga liite mer tid åt saker, men nej. Helgen har mest bara varit plugg och så kommer veckan bara att fortsätta. Det är prov, inlämningar och gymnasiearbete som flyger runt. Men jag tror att det går bra för mig, vilket är trevligt, haha. 
Hur har mina läsare det? ♥

Outfits week 40

För mig spelar det verkligen ingen roll om det är juli eller oktober - klänningar fungerar alltid. Trotsade kylan ett par gången denna vecka i några gamla favoriter. Mina klädval under denna vecka: 
Klänning - H&M                                                           Klänning - gina tricot
Tröja - H&M // Byxor - bikbok            Tröja - gina tricot // Byxor - bikbok      Linne - top shop // Kjol - H&M

The vampire diaries nails

Ett av mina favoritavsnitt i tvd kommer alltid att vara avsnitt 8 säsong 3 - Ordinary People. Serien var, enligt mig, på en av sina toppar, efter det har det endast gått ner ungefär. Just nu är jag endast taggad över att få se Alaric och Stefan igen. Ganska glad att det är sista säsongen om jag ska vara helt ärlig. Men det måste ju ändå firas att en serie som jag följt så pass länge har sin sista säsongspremiär.Fan, dom blev fönyade........
Så, jag målade naglarna. Här är mitt resultat: 
Är det någon annan än jag som kommer ihåg vad dessa symboler betyder? Poäng till er. 

September favorites

September blev en ganska mysig månad, tänkte dela med mig av några favoriter som jag gett lite extra kärlek till under denna månad. Har du gillat något lite extra mycket under september? 
Produkter som luktar choklad är alltid ett måste            Chaiiii och även min starbucks mugg
Red dragon ♥                                                                      Red band society 
Ljus som doftar kaffe - brinner 24/7 hemma hos mig        Kvarg med passionsmak, mums bara mums!
Kvällspromenader med finaste Ville                                En ny hårfärg
Biomys ♥