Stockholm dag 3

 
Idag var sista dagen i huvudstaden, så vi var självklart tvungen att spendra upp våra sista kronor! Idag hängde vi i gamla stan och i Kista. Väldigt msyiga ställen det. Avsutade vår vistelse med en starbucks och en massa problem på hemvägen, haha. Men efter mycket om och men är jag nu hemma i min säng och laddar upp för morgondagens jobb-dag! 

Stockholm dag 2

Att vakna imorse gjorde typ fysiskt ont..jag känner mig döende så trött jag är, haha. Idag blev det i alla fall shopping, shopping och mer shopping. Tror jag kommer bränna alla mina 3 löner på 3 dagar, haha. Men äh, det är det värt!

Stockholm dag 1

Back at it again med stockhoms-resor! Denna gång är det jag, Louice och Dina som erövrar huvudstaden i några dagar. Planet gick tidigt som satan och mer trött har jag typ aldrig kännt mig. Vi inledde dagen i Stockholm med en starbucks, god bless that place. Efter det blev det mall of scandinavia! Och så avslutade vi ju dagen ganska bra.. med golden cirkle biljetter på Beyoncé konserten!!!!! ♡ Vilken kväll, vilken kvinna! Älskade ALLT! 

20

Blev visst 20 år idag.. gammal och grå. Haft en riktigt fin dag med både jobb och firande i stugan! Tack till alla inblandade 

Arctic thai

Idag blev det en trevligt middag tillsammans med mina babygetter. Vi åt god mat på arctic, blir aldrig less på det stället! 

♡♡♡

Precis vad man behöver ibland, mitt i en jobbig jobb-vecka. Espresso house med trevligt folk. 

LK

Ikväll är det hamnfestivalen som gäller tillsammans med Fanny och co. Planen är inte så strukturerad, mer att gå runt på området och sedan bege oss till båten. Det blir nog en fin fin kväll! 

Spontan

Ibland får man fasiken lov att vara spontan. Slutade jobbet 22, for å bytte om och nu finner jag mig på båten med Anna och Louice. Älskar ändå spontana utekvällar! 

Bra start på dagen

Hamnar alltid på EH.. sånt som händer. Men hur perfekt är det inte innan en 10h jobb-dag? Känns som om jag har lite av energin att överleva denna dag nu. 
Yum yum

Lockar i regn

Jag har alltid de smartaste idéerna. Så som: idag ska jag locka håret! När det reganr ute.. och jag ska cykla till jobbet. Oh well, jag får leva med en bra hårdag nu på morgonen i alla fall!