Isvägen

Jag blev klar med skolan ganska snabbt idag, så jag och David tog oss en liten prommis på isvägen i det härliga vädret! Var supermysigt! Funderar på att göra en varm choklad nu för att få upp värmen lite. Resten av dagen blir nog mest plugg och mys, en ganska bra tisdag med andra ord! 

Blommor i köket

Det är ju lördag hörrni, det måste man få uppmärksamma ibland. Idag är det blommor i köket, lockar i håret och jobb som gäller. Helt okej ändå, känner mig på bra humör idag - så det är ju alltid något! Hoppas att alla har en mycket fin lördag! 

Is-prommis

Jag inledde denna dag med en trevlig prommis med Fanny. Vi gick runt på isvägen i en underbart tjock dimma. Den var faktiskt riktigt cool, såg ut som något hämtat direkt från en skräckis! Men det var supermysigt att bara vandra runt och prata lite, supersynd att Fanny måste tillbaka till Stockholm snart :((

Färgklick

Hittade en toning inne i badrummet, kunde inte låta bli att slänga in den i håret. Fasiken vad det kändes som att håret fick lite liv igen! Meeen, är ruggit sugen på något nytt nu.. kanske lite ljusare? 

WorkWorkWork

Jag inleder mitt nya år med massa jobb och plugg - annars skulle det ju vara för lätt! Idag var vi ute och gick på isen för första gången denna vinter. Var väldigt skönt faktiskt, och solen var superfin! Så det var en bra dag på jobbet idag :)