Shopping

Tänkte bara ta och visa mina senaste inköp, följer ni min blogg så vet ni att jag älskar rea och sommar-rean är en av dom bästa. Väntar fortfarande på ett paket från cdon med en underbar film och en ännu mer underbar ep(gissa vilken, hehe)
Min senaste shopping: 
Svart tröja från Cubus för 149kr, röd tröja från BikBok för 75kr. (Piteå)
Linne från H&M för 75kr. (Luleå)

En dag i Piteå

Idag for jag, mormor och Kjell till Piteå. Vi började med att strosa runt på marknaden i Öjebyn, såg när lillasyster spelade match i psg, såg även när lillebror spelade en match, shoppade lite inne i stan och sen bar det av hemmåt.
Kvällen tänkte jag spendera med att titta på supernatural. Jag har kommit till mitten av säsong 7, kan inte få nog av den serien. 
Jag idag, på systers match ^^

Sommarlov - på riktigt

Åh, så underbart! Sista dagen på sommarjobbet och nu har jag sommarlov på riktigt. WOHO! Inge mer att stiga upp 06.30, riktigt härligt alltså. Har jobbat in några timmar under veckan, så idag kunde jag sluta 12, för skönt. Dock lite tråkigt att lämna alla barn, dom har varit för söta. 
Juste, måste ju passa på att säga att jag fick 2 charmiga presenter(bilden) från dom jag jobbat med, så gulligt. 
Jag börjar min ledighet med att fara ut till stugan med mormor och Kjell, imorgon blir det Piteå och på söndag är jag hemma igen. Hoppas att alla mina söta läsare har det bra

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Kenza + Ivyrevel 
Bildkälla: We♥It (alla bilder kommer från början ifrån kenzas blogg) 

Ch-Ch-Changes

Säsong 2 av perception är här. Wow, det har varit en allt för lång väntan. Denna säsong får 14 avsnitt, istället för 10 som den första. Det känns riktigt härligt att äntligen få se nya avsnitt, början på säsongen var bra och jag ser fram emot resten. 
Jag hoppas verkligen att säsong 2 kommer att släppa allt om Daniel och Caroline för att istället gå tillbaka till Daniel och Kate. (;
Alla bilder i inlägget är länkade. 

This Is Us - Movie Trailer

Åh, som jag nyss fangirlade alltså! Den officiella trailern till this is us har kommit ut. Take a look:
♥♥♥
"Hello sunshine, I know you always used to say i'll get you a house when i'm older. Thank you for all that you've done for us, i'm so proud of you."Patricia
"Well get of the phone mom, before I start crying" - Zayn
♥♥♥
Idag är det 64 dagar tills vi här i Sverige kommer få ta del av denna underbara film på bio. Som jag längtar!

Blue heart nails

Förra veckan frågade några av barnen om jag kunde måla hjärtan på mina naglar, andra frågade om glitter och vissa frågade om helt andra saker. Men jag valde att göra blåa hjärtan med lite glitter, enkelt och snabbt. 
Resultatet: 

23/6-13

Efter en långhelg känns det helt okej att imorgon inleda min sista arbetsvecka. Det ska bli så skönt att få ha sommarlov på riktigt om en vecka, då ska jag nog se till att ta en och annan sovmorgon. 
Denna söndag tänkte jag spendera med en film, nagelmålning, ansiktsmask och en mumsig fruktsallad. 
Hoppas att mina söta bloggläsare har haft en bra helg

Midsommar 2013

Midsommar 2013 spenderades med familjen och vänner i Gransel. Efter en tidig morgon och tråkig biltur underhölls vi med lekar, mat, trevligt väder och 1 miljon myggor. Egentligen har jag inte mycket mer att säga, så jag visar er några bilder istället, hehe.  
Mysmys♥

Midsommar 2010-2013

Jag verkar ha gjort det till en grej att varje midsommar ta en bild på mig själv, lägga upp den på bloggen och jämföra med tidigare år. Så inte ska väl detta år vara nå annorlunda, haha. Tycker att det är kul att se hur man förändras, utseendemässigt. :) 
Och glad midsommar till alla mina söta läsare

Bee nails

"Dagis-design" nummer 4 blev små bin (som ser lite halvt creepy ut). Var inte helt säker på om alla mina små vänner skulle förstå vad som var på mina naglar denna gång, men de första jag fick höra idag var "Hej fröken, varför har du bin på naglarna?" så yääy. (:
Resultatet: 
Fun fact - Om ni gräver er bakåt i arkivet kommer ni finna en annan design med rubriken 'bee nails'.

Stad av skuggor

Okej, idag har jag äntligen hämtat ut min bok. Den släpptes 4/6 och kom till akademibokhandeln den 11/6, så allt för sen är jag väl inte? 
Boken heter 'stad av skuggor', det är den första boken av 6(so far?), den första filmen kommer på bio om 65 dagar den 23 augusti. Den andra boken, 'stad av aska', kan vi läsa på svenska den 1/11 2013 och under 2014 kommer vi få se den som film. 
Jag har höga förväntningar på denna serie av böcker och filmer. Hoppas verkligen på det bästa! 
Superfin cover om jag får säga det själv. 

Beautiful Creatures

Det har gått 60 dagar sedan jag klickade på 'boka' knappen hos cdon, idag fick jag äntligen min film - innan den hunnit släppas någon annan stans. Som rubriken avslöjar så fint så är det filmen beautiful creatures, yäy. 
Är den nån som vet om filmen får en uppföljare(med tanke på böckerna)? Hoppas verkligen det! 
Nu kan jag spendera tonvis med kvällar att titta på den fina kärlekshistorien mellan Lena och Ethan. 

Who Are You, Really?

I 9 veckor framöver kommer vi att få njuta av True Blood och oj vad glad jag är över det. 
Den här säsongen hade en riktigt bra början om jag får säga det själv, serien har dock en tendens att bli lite mystiskt i mitten. Men jag har nog saknat denna serie mer än vad jag vill medge, haha. 
Hoppas på en fortsatt bra säsong! (:
Alla bilder är länkade. 

Finding nemo nails

Jag fortsätter att jobba på dagis, vilket betyder att jag fortsätter med gulligare varianter av nageldesigns. 
Denna vecka inspirerades jag av hitta nemo, mer specifikt - clownfisken. 
Resultatet:
 
Precis som med mina två andra nageldesigns som jag hunnit ha under min tid på dagis så har detta resulterat i massvis med teckningar då jag försökt återskapa lilla Nemo. Haha, synd att jag helt saknar talanger för att kunna rita något. 

Our moment

Gissa vad som står på min önskelista? 1D parfymen 'our moment' såklart. 
Jag har ingen aning om när den släpps, jag vet bara att jag måste ha den, haha. 

House at the End of the Street

Jag vet inte hur länge jag sagt att jag bara måste se filmen 'House at the End of the Street' och det har aldrig blivit av. Förens nu då. Lördagsfilmen denna vecka blir inte lika gullig som vanlig, men min älskade Jennifer Lawrence är med, så det är okej. 
 
"A mother and daughter move to a new town and find themselves living next door to a house where a young girl murdered her parents. When the daughter befriends the surviving son, she learns the story is far from over." - IMDb
Bildkälla

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Hayley Williams
Bildkälla: WeIt   

Sunrise nails (the lion king)

Min senaste nageldesign är inspirerad av Disney's lejon kungen. Även nästan totalt kopierad från Disneystyle.
Det är soluppgången från öppnings-scenen, men några extra träd. Resultatet:  
Kanske är lite svårt att faktiskt se att det är en soluppgång, men sätter man naglarna bredvid varandra bildar dom en halvcirkel - solen alltså. 

'A' is for A-l-i-v-e

Mina favoritlögnare är äntligen tillbaka. Åh, som jag saknat dom. 
Första avsnittet i säsong 4 utlovade en hel del svar och nya frågor - jag blev inte besviken. Jag är dock fortfarande väldigt ledsen är hela Aria Ezra situationen. Dom har varit mitt favoritpar sedan avsnitt 1. 
Men jag känner redan nu hur awesome säsong 4 kommer att vara, är så taggad på att få se mer avsnitt! 
Bilderna är länkade.

11-06-13

¡Hola! 
Dag 2 på dagis är avklarad(barnen är för söta), födelsedagsfirande hos mormor, nytt teen wolf och awkward avsnitt. Det var i princip min tisdag det. Innan jag går och lägger mig ska jag klämma in ett supernatural avsnitt, för underbar serie. 
Hoppas att alla har det bra
Bilder är det brist på, så här får ni se min nya mugg. Jag gillar den, den är fin. :)

Winnie the Pooh nails

Jag är riktigt nöjd med min senaste nageldesign. Spenderade lite extra tid för jag ville verkligen få de att se bra ut. 
Temat är Nalle Puh, dels för att jag älskar Nalle Puh och dels för att jag sommarjobbar på dagis. Resultatet: 
Dessa naglar är en ganska stor anledning till varför jag blev lite "poppis" bland dagisbarnen, haha. 

Sommarjobb

Imorgon är min första arbetsdag. 3 veckor ska jag sommarjobba på dagis. Jag ser fram emot det, kan nog bli kul. 
Ikväll blir det supernatural, nagelmälning och sängen tidigt. Som jag nämnt tidigare så ska jag stiga up 6.30, perfekt efter som att jag verkligen älskar morgonen, lol. 

Safe Haven

Som ni troligen vet är jag ett ganska stort Nicholas Sparks fan. Hans böcker är riktigt bra och filmerna likaså. 
När jag såg att safe haven skulle bli film, och inte sändas på bio i Sverige blev jag aningen sur - det betydde längre väntan för mig. 
Nu orkar jag inte vänta mer. Ikväll ska jag se filmen. (':
 
"A young woman with a mysterious past lands in Southport, North Carolina where her bond with a widower forces her to confront the dark secret that haunts her." - IMDb
 

Min fredag

Idag har både bror och syster min haft skolavslutningar. Jag fick ett tillfälle att göra mig lite fin, har inte haft smink på flera veckor, haha. 
Fick charmiga avslutningspresenter idag, bland annat en awesome tbbt tröja - tänker springa runt med den allt för mycket. 
Vad mer kan jag berätta? Livet är ganska chill. Tittar på supernatural, läser böcker, äter frukt. Jag har det bra. (:
↑Kan man få för många charmiga dåliga kvalitets bilder? I think not. 

6/6 2013

Det är fortfarande så overkligt att jag gått ut ettan. Det känns dock inte riktigt som sommarlov än. Imorgon ska jag upp vid 7 för att fara på skolavslutningar, på måndag står väckarklockan på 6.30 eftersom jag jobba. Men jag är fri från läxor, prov och arbeten - thank the lord. 
Jag har inte hunnit se 'A LiArs Guide to Rosewood' än, så det tänker jag göra ikväll, tillsammans med en kopp te och fruktsallad. Hoppas att alla har det bra(och glad nationaldag till er)! ♥
Äpple, kiwi och jordgubbar - mums

SOMMARLOV!

Jag kan verkligen inte fatta det. Jag har officiellt sommarlov. SOMMARLOV. Första året på gymnasiet är avklarat, jag har överlevt ettan. Hell yeah! 
Planerna inför sommaren är få, de 3 första veckorna är det sommarjobb i alla fall - så mycket vet jag. 
Åh, så underbart. Jag är fylld av glädje. Älskade sommarlov, du kunde inte ha kommit snabbare. 
#CharmigBildFrånFörr #JagVetAttHashtagsÄrTöntiga

Spontant header-byte

Idag fick jag för mig att det skulle vara kul att ha lite nya bilder i min header, så det är precis var jag gjorde. Bytte ut alla bilder mot nya. Dom flesta utav bilderna har jag inte lagt upp på bloggen tidigare för jag har aldrig funnit ett tillfälle, förutom nu då.  
Jag gillar båda dessa headers, hade svårt att bestämma mig om jag skulle byta eller inte. 
Före: 
Efter:
Vad tycker ni? :)

Teen wolf is back

Åh, jag är så lycklig. Jag har just sett teen wolf, säsong 3, avsnitt 1 'Tattoo' - underbar början på säsongen! 
Säsong 3 kommer få 24 avsnitt, vilket är helt fantastiskt! Man kan inte få för mycket teen wolf.  
Alla karaktärer är snyggare än någonsin, nya castet är awesome, hela historien känns super och jag är så taggad inför resten av säsongen. 
Låt oss nu bara njuta av några bilder från avsnitt 1, säsong 3:
Alla bilder i inlägget är länkade. 

We can't stop

 
Jag är riktigt glad över att Miley Cyrus' nya singel äntligen kommit ut. Jag har alltid varit ett ganska stort Miley Cyrus fan, hon lyckas aldrig göra mig besviken - varken med filmer eller musik. Den här låten är inget undantag, jag gillar den stort. (: 
Large
Vackra männsika

Old dress

En av mina favorit-avslutningsklänningar är den jag hade i 6:an(för er som inte har koll så går jag första året på gymnasiet nu). Än idag tycker jag att den är hur söt som helst och tur nog så passar den fortfarande. 
Eftersom att vädret i Luleå fortfarande är hur underbart som helst så tog jag på mig den klänningen idag.
Dagens outfit:
Klänning från Gina Tricot, inhandlad 2008. 

Teen wolf nails

Inatt är en av mina favoritserier tillbaka. Teen Wolf inleder sin tredje säsong, jag är så taggad. Säsong 3 blir mörkare och fokuserar extra mycket på 'de gamla castet'. Åååh, längtar! 
Ska se om jag kan finna en live-länk, eftersom att jag är ledig imorgon kan jag spendera hela natten uppe - right? 
Hur som helst, jag ville fira in denna premiär med en nageldesign. Resultatet: 
Min inspiration 

The great Gatsby

Åh, min älskade Leo, han är ju bara för fin. 
Som jag skrev igår så gick jag och Nora på bio. Vi såg 'den store Gatsby' och jag gillart. Boken har jag inte hunnit läsa klart än, men jag tyckte ändå att filmen levde upp till boken ganska bra. Filmen får ett plus i kanten eftersom jag är lite kär i Leonardo och Tobey. 
"A Midwestern war veteran finds himself drawn to the past and lifestyle of his millionaire neighbor." - IMDb 
 
Bildkälla

Min lördag

Jag har haft en dundermysig lördag med Nora. 
Vi började dagen med att ta våra cyklar och fara ut på jakten efter en mysig och liten strand. När den var funnen blev det sol och premiär-dopp i vattnet för mig.
Vid 16-tiden bestämde vi att det skulle vara mysigt med bio, så vi stack in mot stan, åt max-mat i norra hamn, hängde hos Nora och 21.00 började bion. 
Jag har nyss kommit hem efter att ha cyklat i ett uppfriskande regn, nu är det sängen som gäller. 
Här har vi lite bilder från dagen: 

Hello june

JUNI? JUNI?! REDAN? 
Jag vet att jag säger det allt för ofta, men tider går sjukt snabbt. Vi är ju typ halvvägs igenom 2013.
Idag är det 53 dagar kvar tills jag blir 17 år. Känns som om jag nyss blev 16. 
Planerna för denna dag vet jag inte riktigt hur de ser ut, men jag ska definitivt spendera många timmar i denna underbara sol. 
Welcome june, please be kind. 
172 dagar kvar till catching fire! Och ett stort grattis till min favorit Willow Shields aka Primrose Everdeen som fyller 13 år idag. :D