31/10 2013

Idag har jag hunnit med att jobba lite matte, läsa min engelska bok, äta middag hos farmor&farfar, gå på stan eftersom det var kvällsöppet, packa min resväska som följer med mig till Stockholm och jag har hunnit titta på Grey's. This was a good day. 

Just a wednesday in october

Känns som om lovet går väldigt fort! Bara jag? 
På fredag drar jag och Jenny till huvudstaden och jag känner mig riktigt taggad. Har sparat upp lite pengar så att jag kan shoppa lite för mycket, hehe. 
Och innan jag går måste jag bara få berätta hur glad jag är över vad som ploppade ner i min brevlåda idag. Ett paket som innehåll det jag vann i en tävling på fb: catching fire broschen, fribiljett till catching fire och ett catching fire mobilskal(måste skaffa en iPhone nu). Jag är väldigt lycklig
Jag tänker helt klart passa på och se catching fire två gånger! Dels på midnattspremiären och en vanlig visning :)

♥Inspiration♥

Veckans inspration: BIK BOK 

Powerpuff gilrs nails

Valet av tema till veckans nageldesign gjordes av nostalgiska Emelie som såg ett powerpuff pinglorna avsnitt på tv igår(och Emelie som såg en söt design på instagram)
Resultatet: 

Before I die

Alla bilder är länkade. 

Win Some, Lose Some

Yäy för att The Carrie Diaries är tillbaka! Jag hade fangirlat mer om jag faktiskt följt sex and the city eftersom det här var avsnittet då Carrie träffade Samantha. Men jag gillade starten på säsongen, och den här säsongen lär bli lika bra som förra. Serien hade ju blivit ännu mer awesome om Carrie och Sebastian kunde få sitt lyckliga slut, men till och med jag ju vad som händer i Carrie's kärleksliv i framtiden.
Vill inflika att jag inte tycker att man behöver ha sett sex and the city för att kunna se denna serie - gör som mig, börja se den för att du älskar AnnaSophia Robb och Austin Butler
Någon av mina läsare som också följer the Carrie diaries

Story of My Life

Jag har en ny favoritlåt. Förvånande va? ;)
Det är ju såklart One Directions underbara 'story of my life'. Den lär spelas på repeat de närmsta dagarna. 
 
Vad tycker ni om låten? 

Höstlov♥

YÄÄÄÄY! Det är höstlov och gissa vem som är lycklig? That's right - me. 
Dels är jag lycklig för mitt alarm inte kommer att ringa på över en vecka, dels för att jag fått min väldigt efterlängtade tröja (ni vet den här) och dels för att det bara är endast drygt en vecka kvar till Stockholm. 
Nä, nu ska jag gå och inleda mitt höstlov med en filmkväll. Hoppas att alla mina fina läsare har det bra♥
Jag gillade mitt hår idag, innan regnet förstörde det, haha. 

Surprise!

Fortsättningen på awkwards tredje säsong började igår i Amerika. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, jag är ett större fan av de två första säsongerna men jag har en nyfunnen kärlek till Jessica som spelar Ming. Eftersom att jag varit team Matty från avsnitt 1 så har jag svårt att gilla Jennas val atm. Och slutet av avsnittet när dom zoomar in på Matty </3
Någon av mina läsare som också följer awkward?

Ravenswood

Pretty Little Liars andra spin-off serie, ravenswood, hade sin världspremiär igår i Amerika. 
Jag älskar verkligen pll, men om jag ska vara ärlig så gick jag in med inställningen "den här spin-off serien kommer vara hemsk" då jag började se avsnittet. Den var väl inte superhemsk, men inte speciellt superbra heller. Men jag tänker fortsätta se, dels för att jag är lite kär i Tyler Blackburn. 
Någon annan Little Liar där ute som också kommer följa Ravenswood? 

Grave New World

Yäy för PLL och deras halloween avsnitt! Dom är alltid så awesome, i år var verkligen inget undantag. Det här avsnittet är nog ett av mina favoritavsnitt ever. 
Vad som verkligen suger är att vi nu måste vänta till 7:e januari för att få se nästa avsnitt, oj som jag längtar till det! Dom har spoilat att det är då man ska få sina svar om Ezra. 
Någon av mina läsare som också älskade PLL's halloween avsnitt?

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Vinter 
Bildkälla: We♥It  

Leopard and zebra nails

På senaste tiden har jag verkligen älskat djurmönster, så jag bestämde mig för att göra 2 av mina favoritmönster - zebra och leopard. 
Resultatet: 

14 dagar

14 dagar kvar till Bruno Mars konserten. Vill ni gissa hur mycket jag längtar? Det ska bli himla härligt att få stryka en sådan punkt från min bucket list! 

Lördag

Älskar verkligen lördagar. Idag tog jag en lång sovmorgon, har gjort några ärenden, pluggat spanska, gått igenom mitt kommunikationsarbete och nu väntar en film på mig, hehe. 
Älskar även lördagsmys, tror att jag ska ta fram lite bär och göra en kopp te för att öka myshets-faktorn lite. ^^
Hoppas att alla har en bra lördag♥
Tidigare idag :')

2013-10-18

Nästa vecka är sista veckan innan lov, åh så skönt! Lovet kunde inte komma snabbare. Jag känner att jag är i stort behov av en massa sovmornar, höhö. 
Idag är det bara 14 dagar kvar till Stockholm *lääängtar*, tiden går verkligen snabbt ^^ 
 
Har inga speciella planer för denna helg, plugga mycket spanska, lära mig kommunikations redovisningen och sova är vad som står på schemat. Borde ju inte bli en allt för kass helg va? 
Hoppas att alla har en bra fredag
Tidigare i veckan. 

Camouflage nails

När jag målar naglarna mitt i veckan väljer jag nästan alltid en design som är väldigt lätt att göra. Därför valde jag att göra en superenkel kamouflage design denna gång. Inte det snyggaste jag någonsin gjort, men nu kan jag bocka av det från listan med förfrågningar av nageldesigns. ^^
Resultatet: 

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

det var väl roligt hurra! Då blir det vinter, då blir det vinter
Precis som utlovat så föll det snö här i Luleå idag, dock väldigt lite och inget låg på marken väldigt länge. Men det var en perfekt ursäkt för att sätta på sig extra mycket stickat, dagens outfit bestod av stickad tröja, stickad halsduk och stickad mössa. Mys 
Skolan är väldigt chill atm. Spanska prov och kommunikationsredovisning nästa vecka, that's it. Jag passar därför på att se en hel del Grey's Anatomy, är bara på säsong 6, men I love it. 
Nu ska jag koka en kopp te, ta fram några nagellack och titta på film. Hoppas att alla har en bra dag

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Kenza + IvyRevel
Bildkälla: We♥It 

The walking dead nails

Under sommaren såg jag en härlig video, av IHaveACupcake, med walking dead naglar och jag tyckte att dom skulle passa perfekt denna vecka då serien hade säsongspremiär igår i USA. 
Resultatet: 
Fight the dead, fear the living. The walking dead.

30 Days Without an Accident

Äntligen är the walking dead tillbaka. Jag har längtat ganska mycket till denna säsong då twd inte har misslyckats med en ända säsong enligt mig. Sen älskar jag ju verkligen karaktärer som Daryl och så länge han är med kan nog serien inte bli dålig. 
Första avsnittet av säsong 3 gjorde mig inte besviken, längtar redan till nästa måndag då jag får se ett nytt avsnitt! 
Någon av mina läsare som också följer walking dead? (:

The Wanted - Show Me Love

 
Vill dom bli stiligare? Jag förlåter dom för att videon kom upp lite för sent, haha. Älskar låten och videon är ju bara perfekt. 

21

Down the Rabbit Hole

Idag har spin-off serien Once upon a time in Wonderland börjat. Jag gillar ouat och hade ganska höga förväntingar på denna serie. Och jag är inte besviken! Det är en härlig version av Alice in Wonderland. Värd att titta på, och det spelar inte sån stor ifall man inte sett once upon a time innan. 
Tänker någon av mina läsare också titta på ouat in Wonderland

The Quarterback

Alltså åh. Jag klarade knappt av det senaste Glee avsnittet. 
För er som inte vet, avsnitt 3 i säsong 5 tillägnades den bortgångna Cory Monteith och hans karaktär Finn Hudson. Avsnittet var himla fint och jag tyckte att serien lyckades hylla honom bra. Vad som gör mest ont med avsnittet är att man vet att det är inte skådespelare som gråter över en död karaktär, det är personer som faktiskt förlorat någon. 
R.I.P Cory

Black and white nails

Det finns egentligen inte mycket att säga om denna nagldesign. 2 nagellack, 1 extra pensel, 10 minuter. 
Resultatet: 

House of the Rising Son

Hoppas att alla uppmärksammat att The Originals nu har bytt sändningsdag. Istället för torsdagar så sänds det nu på tisdagar, i Amerika. 
Jag valde att inte skriva något om förra avsnittet 'Always and Forever' eftersom de flesta scenerna kom ifrån avsnitt 20, säsong 4 av tvd. Men nu har jag sett det första "riktiga" avsnittet.
Man skulle ju kunna tänka sig att eftersom jag älskar Elijah, Klaus och gillar Rebekah så skulle jag gilla denna spin-off serien lika mycket, men nah, för mig är det karaktärer som Davina, Marcel, Hayley och hennes magiska barn som sabbar allt. 
Men jag är faktiskt lite taggad på att kanske få lära mig mer om familjen Mikaelson, så jag fortsätter titta. Någon annan som kommer följa denna spin-off serie?

I Think I'm Gonna Like It Here

Yääääy! Supernatural är här med säsong 9 och jag är så lycklig. 
Jag älskade första avsnittet och är helt säker på att jag kommer älska resten av avsnitten denna säsong. Dock är jag väldigt orolig över faktumet att ängeln Ezekiel egentligen skulle kunna vara Lucifer(ni vet tjafset om änglar och blood lines), det hjälper inte att nästa avsnitt heter 'Devil may care'. 
Någon av mina läsare som också tittar på supernatural? (:
cwnetwork:

Supernatural season 9 premiere is now!

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Revenge
Bildkälla: WeIt  

Supernatural nails

Säsongspremiären av supernatural är imorgon i Amerika och jag tyckte att detta bör firas med en nageldesign. Min plan var egentligen att göra designen med tatueringar, men jag orkade inte börja med det, fast jag blev faktiskt nöjd med hur den här designen ser ut. 
Resultatet:
Tumme: Reaper trap 
Perfinger: Devil's trap 
Långfinger: Castiel's outfit 
Ringfingret: Angel banishing sign 
Lillfingret: Anti-possession

Before I die

Alla bilder är länkade. 

2013-10-05

Denna lördag har mest bestått av filmredigerande. Hanna, Jenny och Vendela kom förbi och vi lekte redigerare. Slutresultatet blev ett mästervärk - Academy Awards here we come. Filmen är ett spanska arbete som vi dessvärre måste visa inför hela spanska klassen, det lär ju bli.. kul. 
Kvällen tänker jag spendera med några Grey's avsnitt och en skål med hallon. Mys
20/10 2012.

I Know What You Did Last Summer

Jaha, då var säsong 5 av the vampire diaries här och jag kunde inte sakna de tidigare säsongerna mer. 
Jag har pratat om det här förut, tvd är inte så bra längre enligt mig. Men jag kan inte sluta titta, måste liksom se vad dom hittar på här näst. 
Säsong 5 hade inte en bra säsongsstart enligt mig, jag fångades inte av många scener. Men jag älskar att Jeremy är tillbaka eftersom han är en av mina favoriter. 
Någon av mina läsare som tittar på TVD och vad tycker ni om början på denna säsong?
image

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: New York♥
Bildkälla: We♥It 

02-10-12

Ja jag kan ju verklgen inte klaga över mina skoldagar. Idag hade jag bara en lektion, började 11.15 och slutade 12.30. Extra mycket tid att plugga tänker lärarna, men jag använder min extra fritid åt att se serier och bara göra inget alls. Perfekt! 
Nä men jag borde nog ta och plugga spanska och leka duktig. 
Hoppas att alla mina söta läsare har en bra dag
I måndags. 

Autumn aztec nails

(inlägget skulle ha publicerats igår, men jag glömde bort det, hehe)
Det var ett tag sen jag gjorde en aztek design nu! Kände att det var på tiden att slänga ihop en, så jag valde lite höstiga färger och här har ni resultatet: 
 

Sia - Elastic Heart (ft. The Weeknd & Diplo)

Med bara 50 dagar kvar till catching fire så släpps många härliga grjer just nu.
Låt nummer två till catching fire soundtracket är här, and I like it. Coldplay's låt är helt klart bättre och mer pasande till soundtracket om du frågar mig, men jag har inget emot att sjunga med till Elastic Heart. 
 
Vad tycker ni om låten?
 
Här har ni hela soundtracklistan som släpptes förra veckan:
1. “Atlas" – Coldplay♥
2. “Silhouettes" – Of Monsters and Men
3. “Elastic Heart" – Sia (ft. The Weeknd & Diplo)
4. “Lean" – The National
5. “We Remain" – Christina Aguilera – Listen to a 90-second preview on Yahoo! Music!
6. “Devil May Cry" – The Weeknd
7. “Who We Are" – Imagine Dragons
8. “Everybody Wants To Rule The World" – Lorde♥
9. “Gale Song" – The Lumineers
10. “Mirror" – Ellie Goulding
11. “Capital Letter" – Patti Smith
12. “Shooting Arrows At The Sky" – Santigold
13. “Place For Us" – Mikky Ekko
14. “Lights" – Phantogram
15. “Angel On Fire" – Antony & The Johnsons
 

Hello october

Jaha, tydligen är det oktober idag. Jag hänger inte med, lever fortfarande i augusti, haha. 
Månaden hade nog kunnat på en bättre start.. Har mått ganska dåligt hela dagen, dels har jag varit nervös över det argumenterande talet vi skulle framföra på engelskan och dels har jag knappt ätit något eftersom jag mått så illa.
Men nu när jag sitter här hemma med hallon och kokos i min fil tillsammans med en kopp te och nytt himym avsnitt så börjar dagen ljusna lite. :)
Har ni haft en bra start på månaden? 
Min fina Josh
Idag är det ynka 50 dagar kvar till catching fire!