Senaste inköpen

Jag ska egentligen spara pengar just nu, men det går lite si så där. Ooops.. Men är i alla fall väldigt nöjd med mina senaste inköp: 
Möjligen en studentklänning från bikbok // Supersöt mugg från Åhléns

A day off

Idag var jag ledig från skolan, vilket blev lika med en mysdag. Egentligen hade jag kunnat påbörja några arbeten, men nej. Istället har jag varit på stan, sett the 100, tagit promenader och bara myst på. En mycket trevlig tisdag om jag får säga det själv! 

Strawberry nails

Det börjar gå mot våren nu, vilket självklart betyder att man kan måla naglarna i glada pastell färger och massa våriga mönster. Denna vecka satsar jag på jordgubbar. Här är mitt resultat: 

Right now

Just nu sitter jag och tittar på the 100 istället för att skriva samhälls. Jag har kommit fram till att all skola får vänta tills imorn, nu ska jag bara mysa istället. Tycker det låter perfekt. Hoppas att alla söta läsare har en fin kväll 

Mads är försvunnen, gör en efterlysning här. Om någon har hört något så ber jag er kontakta mig. Tack på förhand. 🌻🙈🙈🙈🙈🙈🌻
 
(Du behöver inte vara besviken, känna svek eller säga upp kontakten med mig nå mer Vendela😉

Lördag 25/4

"Describe your perfect date" "Thats a tough one. I'd have to say April 25, because it's not too hot, not too cold, all you need is a light jacket." 
 
Min lördag lär spenderas mest framför youtube, vill försöka komma ikapp allt som jag missade medan jag var i USA. Klagar inte, det är väldigt mysigt att titta på vlogs hela dagar. :') Lär också försökta ta mig ut på nån promenad, så himla fint väder! 

The 100

För att fira att en mycket stressig och allmänt jobbig vecka äntligen är över så tänker jag se en massa the 100 avsnitt. Jag hade lovat mig själv att sluta se nya serier, men det gick inte så bra.. Serier är min drog and I can't seem to stop. 

Avengers nails

Igår var jag som sagt och såg the avengers med Fanny och Anna. Självklart måste man måla naglarna till ett sådant tillfälle. Jag tog inspiration från några avengers symboler och här är mitt resultat: 

Avengers: Age of Ultron

Idag är dagen jag väntat väldigt länge på - premiären för Avengers: Age of Ultron!!!! Egentligen borde jag vara hemma och plugga just nu, men istället sitter jag på bion med Anna och Fanny. Lite mysigare än filosofi plugg faktiskt. Ska du se Avengers? :)

Plugga och faila

Egentligen borde jag plugga hela dagar just nu med tanker på prov och inlämningar som snart ska in. Men jag är för trött för sådant, haha. Seriöst, kan knappt hålla ögonen öppna nog länge för att läsa 5 sidor filosofi. Damn it halsflussen. Aja, ikväll blir det lite myspys framför hollywoodfruar (som jag troligen lär somna till). Hoppas att alla har det lite bättre än mig. ;)

Halsfluss

Mitt rum ser mest ut som ett apotek just nu. Väldigt deprimerande. Var i alla fall hos läkaren idag, visade sig att jag fått halsfluss. So much fun. Men förhoppningsvis fungerar alla mediciner och jag är tillbaka å benen om några dagar. 

Jamie Scott

Jag kommer för all framtid att älska Jamie Scott och hans musik, spelar ingen roll om det är i Graffiti6 eller som soloartist. Den sneaste tiden är det mest hans låtar som spelats på min spotify, så då måste jag ta tillfälle att rekomendera detta också. Hans egna album My Hurricane finns nu på spotify, så gå och lyssna. ;)
 

Studentmössa

Studentmössan kom idag och det är ungefär det fulaste någonsin på mig. Klänningsjakten går inte heller nå bra. Detta lär bli en mycket fin student, haha. Det enda possitiva är väl att skolan snart är över i alla fall! ;)

Sea inspired nails

Första nageldesignen på ett tag, fick uppenbarligen bli en break när jag var på semester. Denna gång fick det bli en lite vårig design med inspiration från sjön. Här är mitt resultat: 

life.love.beauty

Skolan flyter på, sökt universitet och sommarjobb tyckts ha löst sig - har en helt okej vecka so far. Satte mig just ner med ett glas cirton och hallon vatten samt Keegan Allan's bok, väldigt taggad på att läsa igenom den! Mysigt värre just nu. 

iZombie

När jag var i USA hamnade jag efter i alla mina serier så jag har väldigt mycket att komma ikapp. Idag har jag tittat på en av mina favoriter som heter iZombie - såååå bra! Det är en ny serie och jag vill verkligen rekomendera den till er! 

Jetlag

Klockan 2:10 ungefär så slog jag upp ögonen och var klarvaken. Klockan var då 17:10 i Kaleforien så det kanske förklarar saker. Väldigt mysigt med jetlag första dagen i skolan efter påsklovet. Är lite rädd för hur jag kommer må under dagen dock. Klockan 09:00 svensk tid är när jag i 17 dagar gått och lagt mig, alltså 00:00. 

USA shopping

Såå.. Ja, det råkade tydligen bli en del shopping i USA. Vågar inte fundera på hur mycket pengar jag spenderat, haha. Om ni undrar priser eller vart saker är köpta är det bara att lämna en kommentar :)
Jurassic Park t-shirt // Pretty little liars T-shirt 
Bööööcker 
OAUT linne // TFIOS linne // TWD t-shirt
Ryggsäck 
3 stycken toppar
Doftljus
Harry Potter tröjor 
Despicable me mugg, PLL mugg, Harry Potter mugg (som ändras när den blir varm)
3 stycken klänningar
Mockingjay pin
4 stycken kimono-aktiga koftor
Blomsterband // tattueringar // halsband
Despicable me tröjor 
It's so fluffy I'm gonna die! 
Nagellack // Nagellim // Läppstift // Babylips // VS doft 
Olaf tröjor 
Träningsjackor 

Day 15

Sista riktiga dagen i USA fick bli fylld utav mer tursitande. Började dagen med att lämna Nevada och fara till Arizona, ni kan ju få gissa varför. Grand Canyon så klart. Wow säger jag bara, vilket awesome ställe! Så vackert. Efter det tog vi en snabb tripp till Walmart och sen hem till hotellet för att packa. På kvällen blev det bok-shopping på Barnes and Noble ♥ och en go-middag. Jag är inte taggad på imorgon. Att flyga är inte skoj, men ska ändå erkänna att jag verkligen vill hem till minegna säng just nu! 
↑Några bilder från dagen. 
Fredag 10/4 22:29 i Las Vegas

Day 14

Efter 2 veckor i USA känner jag knappt nån hemlängtan alls. Saknar svenska maten och min säng mest, haha. Sen hör man saker som att det just nu ska snöa i Luleå..själv svättas man i kjol och linne. Idag började vi i alla fall dagen i Egypen, haha. Las Vegas är för coolt! Sen for vi till den ökända skylten och tog-turistbilder - vad annars? Blev en stund vid poolen på eftermiddagen innan jag, mamma, pappa och Kjell for iväh på ett outlet. På kvällen blev det en go-middag och sen hem. 
↑Några bilder från dagen. 
Torsdag 9/4 23:29 i Las Vegas

Day 13

Under denna dag har man fått bocka av lite bucket-list saker, haha. Började dagen med att besöka den mycket vackra Hoover Dam samt Lake Mead. Beautiful. Efter det så var det dags att bränna en massa pengar på Las Vegas premium outlet. På kvällen for jag, pappa och mamma in till the strip igen. Vi gick bland annat till New York, M&M och Hershey's. Las Vegas är himla vackert på kvällen. 
↑Några bilder från dagen. 
Onsdag 8/4 23:49 i Las Vegas

Day 12

Dag 12 börjades med en bilresa från LA till Las Vegas. Förutom att den tog 6h så var alla landskap sjukt vackra, så för hemskt var det egentligen inte. Väl framme i Vegas så for vi in till "the strip" - awesome ställe. Allt var riktigt vackert där. Har även av ett misstag druckit en riktigt god soja latte - den kommer beställas fler gånger, haha. 
↑Några bilder från dagen. 
Tisdag 7/4 23:59 i Las Vegas

Day 11

Dag 11 var en dag fylld utav adrenalin. Mamma, pappa, jag, Anton och Ida spenderade denna dag på six flags. Hemskt ställe, haha. Jag stod över ett par karuseller, höjdrädslan sa 'nope'. Men jag åkte ändå ett par stycken, så det får man väl vara stolt över. Blev en god sallad till middag, en lång-dusch och massa slapp-tid på hotellet efter det. Imorgon lämnar vi LA för att åka till Vegas, det blir spännande. 
↑Några bilder från dagen. 
Måndag 6/4 22:40 i Los Angeles 

Day 10

Första dagen med något sämre väder, solen gömde sig delvis bakom tunna moln. Vi började denna dag på Venice beach, fint ställe det. Dessvärre är vattnet så kallt att ingen känner för att bada. Efter Venice letade vi upp ett outlet där det bara brändes upp pengar. Tur att jag sparat mycket inför denna resa, haha! 
↑Några bilder från dagen. 
Söndag 5/4 23:48 i Los Angeles 

Day 9

Började denna extremt varma och solga dag på Santa Monica. Besökte både pieren, stranden och gångbanan. Väldigt mysigt och fint ställe, gillade det verkligen. Åt även lunch och kika in i några butiker i Santa Monica. På kvällen for Anton, Kjell och pappa på hockey. Jag, mamma och Ida for till Madame Tussauds. Snacka om att jag levde livet där ♥ Tänkter bara låta alla bilder tala för sig själv just nu. 
↑Några bilder från dagen. 
Lördag 31/3 23:52 i Los Angeles 

Day 8

Dag 8 kan nog vara en utav mina favorit-dagar so far. Vi började dagen med att åka på warner brothers tour. Min inre fangirl har gråtit hela dagen. Där fick vi bland annat besöka The big bang theory set och se vart en massa filmer och serier spelats in. Bäst för mig måste ändå vara allt PLL. Har i princip gått runt i Rosewood :o ♥ Besökte även ett museum där det fanns en massa HP kostymer, jag var i nörd-himlen. På kvällen stack vi iväg till ett outlet för att bränna pengar. Lyckad dag. 
↑Några bilder från dagen. 
Fredag 3/4 22:28 i Los Angeles

Day 7

Har det redan gått 1 vecka?! Fan..vill inte hem. Idag blev ytterligare en sån där klassisk turist-dag. Vi har besökt hollywood-skylten, walk of fame och hollywood&highland. Snacka om att jag är på topp just nu. Vädret är för övrigt rena drömmen, solen är det bästa jag vet. 
↑Några bilder från dagen. 
Torsdag 2/4 23:21 i Los Angeles

Day 6

Dag 6 är typ den lyckligaste dagen på länge. Vi har varit på universal studios. Vet inte ens om jag kan beskrvia allt vi gjort, haha. Höjdpunkten var i alla fall despicable me, så klart. Jag kanske eller kanske inte köpte en enhörning för nästan 300 spän..but it's so fluffy!!! ;) Istället för att skriva lämnar jag er med en massa bilder! 
↑Några bilder från dagen. 
Onsdag 1/4 21:48 i Los Angeles

Day 5

Började dagen med en bil-resa från Morro Bay till Los Angeles. Alla berg och landskap är sjukt vackra här! Väl framme på hotellet spenderade jag, Anton och Ida lite tid vid poolen. Jag passade på att läsa i solen, hur härligt? Ganska skönt att ha en lugn dag vid poolen, de kommande dagarna lär bli händelserika. :)))))
↑Några bilder från dagen. 
Tisdag 31/3 22:28 i Los Angeles