Bus eller godis?

Helt spontant så klädde familjen ut sig och for ut på liste bus eller godis. Dock hade vi bara 2 hushåll i åtanke. Mormor och Kjell samt Nettan och John. Planen var att dom inte skulle känna igen oss och således bjuda på massa godis. Det fungerande fint. Ingen kände igen oss och vi fick godis, haha. 

Scary movie night

Ikväll bjöds det på lite film hemma hos Jennie tillsammans med Jenny, Hanna och Linnea. Vi såg filmen you're next och jag gilade nog ändå den. Inte alls för läskig och gillade alla plot twists, även om vissa av dem var lite förutsägbara. 

The cold never bothered me anyway

Finns en stor chans att jag är real life Elsa då kylan faktiskt inte direkt stör mig, haha. Frosten har verkligen hittat sig hit nu i alla fall och allt ser så fint ut! Längtar nästan lite efter snön just nu. Dom orden får jag snart äta upp dock, haha. 

Tea time

Idag ger jag mig själv en ledig dag med endast te-drickande, bok läsande och animal planet tittande inplanerat. Tänker anse att jag förtjänar detta i det kalla höstmörkret. 

Tenta

Idag hade jag min andra tenta på universitet. Kändes inte lika bra denna gång, men vi får väl se vad resultatet säger. Nu är jag hos farmor och farfar där man blir bjuden på palt. Senare ikväll blir det nog 100 olika serie-maraton eftersom jag ligger efter i allt, haha. 

Latest

Fick två jättesöta ljus utav min granne, så taggad på att se hur dessa ser ut när man tänder dem! 
Min girl online on tour bok kom äntligen hit idag! Tagga lite höstläsning nu då! 

♡ inspiration ♡

Bildkälla: we♥it  

Plugg och jobb

Steg upp tidigt idag för att hinna med en massa plugg innan jobbet. Gick ganska bra, såg alla föreäsningar och läsa lite också. Så det känns helt okej att överge plugget ett tag för jobb nu. Det är mitt tredje pass idag och det känns faktiskt som om saker börjar gå smidigare! 

Fandom nails

Jag tror att jag är med i överdrivet många fandoms. Men det är så kul med alla gemenskaper överallt. Så denna vecka ville jag visa 5 utav mina fandoms på naglarna. Här är mitt resultat: 

Cozy taco night

Ikväll blev det ett avbrott i plugget för att fara till Anna med Jennifer och Annelie. Vi lagade tacos och satt bara och pratade hela kvällen. Alltid lika trevligt att få komma ikapp i varandras liv. Jag ska nu klämma in en sista föreläsning innan jag går och lägger mig. 

♥ inspiration ♥

Bildkälla: we♥it  

Första dagen

Började min dag med en gruppträff i skolan. Snart dags för redovisning igen. Känns som om vi ändå kommer klara detta ganska bra. Efter det blev det dags för jobb. Det var ganska länge sedan jag jobbade sist, men nu är det dags igen. Jobbintervjun jag var på i fredags gick nog bra, så det blev ett extra jobb på sf bio. Så spännande! Idag är första dagen, så vi får se hur allt går! :D 

Easy nails

Ibland säger tiden bara nej och man får göra det snabbaste man kan med naglarna. Det är ofta då jag känner mig liiite missnöjd med vad jag skapat. Så blev det igår när jag skulle måla. Men men, här är mitt resultat: 

Cozy sunday

Söndag är som tidigare konstaterat typ den mysigaste dagen på veckan. Idag har det blivit plugg som vanligt så nu ikväll blir det mys på högsta grad. Tagit fram en utav mina gamla favorit filmer och rotat fram en choklad ansiktsmask. Låt myset börja! 

Senaste

Bliss av Shay Mitchell & Michaela Blaney // Badbomb från Lush

En fredag i oktober

Tänk att halva oktober redan flygit förbi.. Idag hade jag ett seminarium i skolan vilket var förvånandsvärt kul och avslappnat. Efter det for jag iväg på en arbetsintervju. Vet inte riktigt hur det gick, hoppas på det bästa. När jag väl var i stan passade jag på att vandra runt inne i lush innan jag for på spontanbesök till mormor och Kjell. Var där ett tag innan jag for hem. Nu blir det en filmkväll tror jag. 

Big hero 6 nails

En utav mina disney favoritfilmer är hel klart big hero 6. Jag har inte hunnit se den många gånger men det spelar ingen roll, den förtjänar en nageldesign i alla fall. Här är mitt resultat: 

Little black top

2 nya favoriter inköpta på gina tricot idag. Tur att man är rik. ;)

♡ inspiration ♡

Bildkälla: we♥it  

Rose nails

Att måla rosor på naglarna är helt klart en ny favorit. Så kul! Denna vecka blev det något klassiskt - röda rosor. Här är mitt resultat: 

Höstpromenad

 Jag tar sällan med mig kameran när jag går ut, men idag ville jag faktiskt få några fina bilder. Det var riktigt fint väder så jag passade på att ta två promander, en med Ville och en med kameran i handen. Gick en runda jag sällan går eftersom det är tät skog, många stigar och det känns alltid som om jag ska gå vilse där. But I made it. Höstpromenader är så mysiga, ska se till att ta extra många i år! 

Ät all mat

Min kväll spenderas med att äta all mat. Haha, det bästa är att det är sant. Blev bjuden på en riktigt god middag hos Danne och Jeanette. Alla andra lyckades även pressa efterätt, haha, jag blev glad med lite frukt. But the fodkoma is real. 

Forgotten nails

Ibland går jag igenom mina bilder och inser att jag glömt lägga upp något. Dessa naglar hade jag tidigare i veckan. Blev väldigt nöjd med ombre effekten på denna! Här är resultatet: 

Taco night

 
Ikväll är jag hemma hos Louice med Anna och Jennifer. Firar födelsedagar, käkar mat, spårar på snapchat - the usual. 

Burberry nails

Ni vet märket burberry och kanske främst deras klassiska rutiga plagg? Jag tycker hur som helst att det är väldigt söta, så kunde inte låta bli att måla naglarna i sann burberry style. Här är mitt resultat: 

Senaste inköpen

Jag har ju en thing för böcker.. Jag har inte tid för böcker, men det är kul att köpa dom. Bygger ut min kollektion väldigt fint just nu könner jag, haha. Största drömmen är att ha ett helt bibliotek i mitt framtida hus, så man måste ju börja någonstans. Senaste inköpen är: 
The epic adventures of Lydia Bennet av Kate Rorick och Rachel Killey. Alltså aaaah så taggad jag var på denna bok! ÄLSKADE allt som handlade om Lizzie Bennet yt serien så självklart ska jag ha böckerna också. Lydia Bennet är ju för övrigt underbar! 
The girl on the train av Paula Hawkins. Blev intresserad utav denna bok då jag hörde lite om filmen, låter som en väldigt intressant läsning. Låter också som en typ av bok jag verkligen börjat uppskatta. Är liiite över alla tonårs-böcker. I am trying to grow up ;) 
The Martian av Andy Weir. Ytterligare en bok som fick min uppmärksamhet eftersom den är film. Matt Damon filmer är ju väldigt fina, så jag måste ju läsa boken innan jag blir besviken utav filmen! 
The picture of Dorian Gray av Oscar Wilde. Såg denna film för flera år sedan och jag gillade konceptet. Visste inte då att det fanns en bok, så var tvungen att beställa! Ska bli spännande att se om jag gillar den lika mycket som filmen. 
 
Ytterligare ett litet inköp är denna Zoella handkrämen. Har inte öppnat och luktat på den än. Har fortfarande kvar min gamla handkräm och jag använder alltid bara en åt gången. Men den lär lukta amazing! 

iZombie

iZombie är en utav mina absoluta favoritserier. Tyckte säsong 1 var så on point! Idag såg jag första avsnittet från säsong 2 och fasiken som jag saknat det. Försöker övertyga mig själv om att serier som iZombie, agent Carter och chasing life ska kunna fylla hålet i mitt hjärta som heter Hannibal. Tyvärr fungerar det lite si sådär.. ;)

The walk

Alltså fasiken vilken äcklig och läskig film, haha. Jag och Anna har just sett the walk och god dang.. Min höjdrädsla kickade in och jag satt i princip och skakade i biosalongen. Fy. Men jag gillade filmen! Riktigt cool story och så fint filmat! Filmens score var också helt amazing. Dessutom, vem älskar inte lite Joseph Gordon-Levitt? Sjukt fin film som jag skulle rekomendera att se, om man klarar av höjder. ;) Nu vill jag verkligen gå och läsa boken!! 

Sunday funday

Söndagar brukade vara en utav de värsta dagarna enligt mig, men nu älskar jag dom. Filmer, serier, plugg, te, promenader och allämt mys - vad finns att hata? Idag vaknade jag upp hos mormor och Kjell, vi myste på och såg lite film innan jag for hem. Väl hemma har det inte hänt mycket. Läst lite kurslitteratur och nu väntar top model på mig. Vinner inte Nyle denna säsong så ger jag upp allt. ;) 

Cozy time

Jag spenderar min helg hemma hos mormor och Kjell. Tar det lugnt, ser film, käkar fruktsallad och sådant trevligt ♡ Perfekt avkoppling inför den kommande skolveckan. Ska se om jag inte kan klämma in lite plugg imorgon också, men cozy time kommer först, haha. 

Klassmiddag och vigiland

Idag började min nästa kurs, samhälleliga levnadsvillkor. Förutom all juridik så känns det som en kul kurs! Min basgrupp var produktiva efter skolan och arbetade på med några uppgifter. Sen blev det hem en snabbis innan jag for iväg till O'learys och mötte upp några från klassen för en god middag. Inte ätit så här mycket på ett tag. Nu är det allstar och vigiland som gäller med Anna, Louice, Hanna och Jenny! 🎉

Something new

Klänning från cubus och isadora läppstift. 

Reunion

Finaste Fanny är på ett besök i Luleå vilket självklart innebar en återträff på espresso house! Vad säger välkommen tillbaka bättre än en chai latte? Ekonomin mår kanske inte så bra på grund av alla dessa besök till eh, men det är så värt det! 

Family guy nails

Sa ju tidigare i veckan att jag skulle göra något mer kreativt nästa gång jag målade naglarna, så jag målade Griffin familjen, haha. Jag tror alltid att det ska vara relativt "lätt" att få till det, men nope. För att vara första gången tyckt jag ändå inte att det blev för hemskt. Stewie och Chris ser ju ganska lika ut! Här är resultatet: