Senaste inköpen

Idag blev det en tur in till stan efter jobbet tillsammans med Jennifer. Hur kan man gå på stan utan att komma hem med påsar? Omöjligt. Köpte mig ett par träningstights från gina tricot, en kopp från indiska och Dracula från akademibokhandeln. Igår köpte jag även (äntigen) Oliver Twist från akademibokhandeln. Mina senaste inköp kan även vara en enorm beställning från adlibris...but we don't need to talk about that.... 

TB to monday

Glömde vist helt att lägga upp detta inlägg i måndags, så vi tar det nu istället. ;) Min lill-kusin Oscar hälsar alltid på under sommaren och i måndags blev det en visit här hemma innan han åker tillbaka till huvudstaden. Jag tog med honom till några lekparker och han fick även äran att följa med på en kvällspromenad med Ville. Vi fick dela många söta skratt och det var en fin dag med lite besök från solen (!!) 

A day in the sun

Solen gjorde ett beskök idag, så jag for ut till stugan innan jobbet och låg på bryggan i några timmar. Såå härligt! Det var ett tag sedan jag läste en bok på svenska (inte ens på svenska lektionerna läste jag svenska, utan smygläste engelska istället, hehe) men på grund av att jag bara äger Love, Rosie på svenska gör jag ett undantag. Oh my.. är helt kär i boken. Ska försöka läsa ut den i veckan och se filmen till helgen! 

What I got

För ett tag sedan la jag upp min önskelista, då tänkte jag att man kan ju följa upp med vad jag faktiskt fick. 
Connor Frantas bok samt 3 Gillian Flynn böcker
Tom Riddle dagboken från chambers of secrets, Ravenclaw mugg och Ravenclaw mössa ♡ 
The art of making Hannibal + Hannibal säsong 2 ♡ 
All the bodylotions, tvålar, skrubbar osv. ♡ Mina favoriter förblir choklad från sephora. Doftar underbart! 
Från min broder fick jag rotfruktschips och en zombie-chipsskål (perfekt till walking dead maraton;) )
Tanya Burr bok, nagellack och läppglans ♡ 
Lagom med serier och filmer att se i det dåliga vädret. 
Zoella produkter ♡ 
Allt tillbehör till min filmkväll, haha 
Lite smått och gott - presentkort, pengar, tofflor, mobilskal, manikyrset, en liten mops och kort. Fick även en del flytta hemifrån grejer! Så jag är en nöjd 19åring. 

My birthday 2015

Väckning 5:30 med frukost på sängen, jobb 7-12, begav mig sedan till stugan, presenter, släkt, Hannibal tårta, Captain America tårta, stutsmatta, bada, springa runt med ballonger. Igår var en bra dag. ♡  
↑ I mean, tack till alla som sa grattis...men Hannibal's production company sa också grattis, så det slår de flesta grattis önskningar ;)))

19

Idag är min dag. Hela 19 år blir jag. Några presenter rikare och ägare till en Captain America och Hannibal tårta. Too happy. Nu är det gäster påväg hit så jag ska avsluta detta. Men hoppas att alla har en lika fin dag som mig ♡

En solig fredag

Jag har haft en riktigt fin fredag. Inledde dagen med jobb 7-12 vilket var helt okej. For sedan hem och såg senaste Hannibal, det var underbart och jag vill se avnittet igen typ nu. Eftersom att solen och värmen äntligen hittat hit har jag spenderat många timmar ute i solen idag, nå färg har man ju dock inte fått. Middag blev det inne i Norra Hamn med Jennifer, Fanny, Anna, Wilma och Alva. Så mysigt att sitta där! Vi gick sen och såg paper towns, åååh som jag väntat på den filmen! Lite besviken att dom ändrade så mycket, meeeen Nat Wolff<3

My favorite wall

Det tog 532 år, men jag har äntligen fått upp lite foton i mitt rum! Passade även på att ställa fram några av mina favoritböcker, ett underbart doftljus och min älskade te-kopp på en byrå. Tyckte det blev ganska gulligt, så jag är nöjd! :)

Wishlist 2015

Min födelsedag är inte långt borta nu och som vanligt är min önskelista till största del bestående utav böcker. Man kan aldrig ha för många böcker, det är viktigt att komma ihåg. Jag har även passat på att önska mig överdrivet mycket body lotions, tvålar och skrubbar. Sånt kan man inte heller ha för mycket av, right? Nya nagelpenslar är jag i stort behov av just nu då 2 av mina favoriter gått sönder, så vi får väl se vad man får, haha. 

Magic Mike xxl

En ledig dag ser man inte ofta på mitt schema, men efter att ha jobbat dubbla pass igår så känns det väldigt skönt. Ikväll är det bio-dags! Jag, Jennifer, Jenny och Louice ska se Magic Mike ♡ Bio är alltid lika mysigt och hoppas verkligen att denna film är bra! Men med Channing Tatum går det sällan fel, haha. Har du sett Magic Mike? 

Hannibal nails

Jag har alltid sagt att man kan inte välja en favorit bland saker som serier, filmer eller böcker. Det var tills jag såg och läste jag Hannibal. För några veckor sedan la nbc ner serien och det är extremt tråkigt. Fans fortsätter hålla hoppet uppe och pryder sina sociala medier med endast Hannibal. Jag passar på att även pryda naglarna. Här är mitt resultat: 
Sen vill jag även fangirla över ordet 'love' som jag fick av Hannibals production company... God bless.  

En fin lördag

Jag har varit vaken sedan 5:45 efter lite mer än 2 timmars sömn. Låt oss säga som så att jag börjar bli trött. Började dagen med jobb 7-14. For sedan iväg och spelade minigolf med Hanna och Jenny, tänker säga att jag vann även fast jag inte gjorde det.. ;) Middag blev det på Waldorf, jag åt stekta nudlar och grönsaker, alltid lika gott. Hemma har man fått spendera lite tid med lillkusin och nu är jag sömnfärdig. 

A movie night

Jag blev lämnad hemma själv eftersom att familjen åkte ut till stugan medan jag jobbade så jag passade på att ringa in förstärkning. Vendela joinade mig för en movie-night med andra ord. Det tog oss 100 år, men till slut valde vi att se på the woman in black. Perfekt när man sen ska sova själv i ett stort hus :)) 

Veckans naglar

När det är tråkigt väder ute kan man alltid underhålla sig med annat, till exempel måla naglarna, hehe. Så därför har det redan blivit 3 designs denna vecka. Försökte hålla mig till ett sommar-tema så att vädret skulle förstå hinten, men det tycks inte ha fungerat. Här är mina resultat: 

En dag i stugan

Eftersom att jag är ledig från jobbet både idag och imorgon så får jag igår ut till stugan. Hade hoppats på lite sol så man kunde vara ute och mysa, men icke. Fast det är alltid härligt att komma ut till stugan, även om det bara blev en kort tripp denna gång. Nu sitter jag hemma med en skål hallon och Cody Simpsons senaste album i lurnarna ♡ Funderar på att avsluta min kväll med att se på nån film som jag troligen lär somna framför, haha. 

Wuthering heights

Något som väldigt länge stått på min to-read lista är wuthering heights, ikväll tänkt jag äntligen ta tag i den boken. Har även passat på att fara ut till stugan då vädret är förvånandsvärt bra och jag har lyxen att vara ledig i 2 dagar. Får hoppas att solen kan titta fram under dessa dagar. 

Myskväll

Doftljus, bubbelbad och en film är allt jag behöver ikväll. Imorgon är det arbete 7.30 så det gäller att ladda upp när man kan! 

Veckans naglar

Denna vecka hann jag med två nageldesigns, men på grund av lite tidsbrist så höll jag mig till något enkelt. En triangel ombre och tie dye naglar. Här är mina resultat: 

Luleå hamnfestival

For in till hamnfestivalen ikväll med Jennifer, Anna, Jenny, Hanna och Jennifer. När det väl händer något inne i stan får man väl inte missa det. Vi åt mumsig mat i norra hamnen och solen passade på att titta fram. Sen såg vi Tove Styrke, är det ens möjligt att Samurai Boy var bättre live? God bless that song ♡ Jag, Jenny och Jennifer vandrade sen runt på området, försökte vinna en minion och tog kaffe på friends. Blev en mysig kväll! Nu ska jag försöka få mig lite sömn, börjar jobba 7 imorgon.. yäy. 

London - shopping

Det skulle inte bli så mycket shopping i London, men helt plötsligt försvann alla pengar från kontot..oooops. Här kommer alla mina inköp från London: 
Te från Harrods // Zoella produkter 
blonsterkrans från primark + headpiece från top shop // böcker från lite olika ställen 
All the hp stuff!!! // fabulösa bilder 
The vamps bandana från claire's // rapunzel mugg från Disney
Badbomber från lush på oxford // tröja från forever 21
Klänning från primark // klänning från top shop (köpte den inte alls lite för att Tanya Burr har en sån ;))))) )
Klänning från H&M // pyjamas shorts från forever 21

Home we go

Det må ha varit en kort vistelse i London med den var mycket trevlig ändå. Vaknade 3 imorse för att ta mig hem och det känner man av just nu. Var längesedan jag var så här trött..haha. Måste nog gå och dricka 500 koppar kaffe för att överleva. Men för stunden tänker jag bara ligga i sängen ett tag och inte tänka på att jag jobbar 9 timmar imorn. 

London - day 3

Sista dagen i London blev en fin sådan. Vädret har varit på vår sida största delen utav resan, lite regn här och där men det har inte gjort mig något. Idag betade vi av massa shopping på bland annat oxford street och east croydon. Alltså Lush på oxford street.... HIMLEN! Och Disney buktiken ♡ Vi for även till King's Cross, för hur kan man inte göra det när man är  London och är besatt av HP? Sen så avslutades dagen i centrala London på Nando's. Nu är vi hemma och packar, ska stiga upp om cirka 3 timmar..så sömn borde man väl också fundera på. 
6/7 2015, 23:24, London

London - day 2

Jag varnar för bildbomb. Så, ja.. idag kan vara en av de bästa dagarna någonsin. Jag och mamma har alltså varit på warner bros. Harry Potter studio tour London. AAAAH! Pretty sure att mitt HP-hjärta dog väldigt många gånger. Så mycket awesome att se och göra! Helt kär. Kan inte säga mer än att det var awesome och att jag fotade allt för mycket, ooops. På kvällen får vi till piccadilly circus och åt middag i området, sen vandrade vi runt lite innan vi begav oss hem. Är väldigt trött just nu, så sängen låter himla mysigt just nu. 
6/7 2015, 00:31, London
(du får en kaka om du orkade se på alla bilder)

London - day 1

Dag 1 i London har varit en varm sådan. Alltså jag har nästan smält bort, haha. Idag har vi varit och kollat på många klassiska ställen här i London. Big Ben, Tower of London, Tower bridge, Buckingham Palace, westminister abby, London Eye (endast på avstånd dock), house of parliament, green park, harrolds and so on. Åt en underbart god lunch på wagamama och middag på en gullig pub. På kvällen såg vi mamma mia and it was real good. Skulle säga att denna mini-semster har fått en bra start. Nu håller jag dock på att dö av trötthet, haha. 
23:48, 5/7 2015, London

Hello, London

Jag har lämnat regniga Luleå för ett regnigt London. Inte för att jag klagar, föredrar regnet här, haha. Efter en dag med massa resande är jag ganska trött, tog nyss en dusch och nu blir det sängen. Imorgon, eller ja, senare idag, börjar alla äventyr! 
01:43, lördag, 4/7, i London

Veckans naglar

Nog har jag allt varit effektiv med mina naglar denna vecka. Det är bara fredag och jag har bytt naglar 3 gånger. Första designen var fjädrar och fåglar, ett personligt favoritmönster. Den andra var minion naglar, ett motiv som jag gjort förr men eftersom jag var på bio ville jag göra det igen. Och den senaste representerar landet jag ska till idag. Här är mina resultat: 
Vilken är eran fravorit? 

Minions

5 poäng till den som kan gissa vilken hand som är min. ;)
Jag, Jennifer, Louice och Anna har just satt och i biosalongen och väntar på att minion filmen ska börja. Ganska säker att denna film kommer vara helt underbar och jag känner mig lite småtaggad, haha. Och nej, det spelar ingen roll att vi är 18/19 år, älskar fortfarande sånt här. Ska du se minions filmen? ♡