Latest

Supersöta thé-burkar från thé shoppen
Lite nya théer behöver man alltid!
2 charmiga inköp från ur&penn
Halsband från gina tricot 
Investerade i lite nya bh:ar, sååå behövligt!! 

Sunset palm tree nails

Ombre naglar är sjukt kul när man får till det, och denna vecka är jag ganska nöjd faktiskt. Lade till några palmer och nu vill jag till en tropisk strand och titta på solnedgången. Aja, får nöja mig med naglarna for now. Här är resultat: 

Mormor & Kjell

Jobbade mitt pass på Condis, fixade några grejer på stan och sedan for jag till mormor och Kjell. Där bjöds det på en spännande version av chili con carne och lite thé-efterätt. Myspys 

Triple 9

Såg Triple 9 ikväll och måste ändå säga att det var en helt okej film. Inget som jag nödvändigtvis skulle se igen och möjligen något jag skulle ångrat mig om jag betalat för det, haha. Kate Winslet var lika underbar som vanligt, så inte klagar jag! 
 

Kung fu panda

Inledde min dag med en kort visit från Fanny. Vi hade en liten catch up innan hon återvänder till Stockholm. Efter det blev det att tvinga med syster på bio! Som födelsedagspresent fick hon bland annat välja film som vi skulle se. Naturligtvis blev det Kung Fu Panda, haha. Jag gillade den, riktigt snygg film och den hade helt rätt typ av humor. 

Black, gold and beige nails

Hade inspirations-brist igår och kunde verkligen inte komma på nå bra att måla. Så det fick endast bli nå snabbt, aja, sånt är livet. Här är mitt resultat: 

Love the troll

Man är ju bara lagom trött efter denna arbets-helg. Tur att det varit ganska lugnt ändå, men shit, benen är trötta. Tur att man har fått fab hår efter att ha haft flätor i typ 3 dagar, haha. Något positivt! 

Spa-morgon

Vet att denna dag kommer bli lång, så körde mys-morgon med thé, ansiktsmask och lite serier. Blir inte mycket bättre än så på morgonen! 

Lite koffein på det?

Jag på jobbet är ett vrak fyllt med kaffe och thé. Tror jag är omtyckt, haha. Mitt resonemang är att om man jobbar 10 timmar så bör man dricka många varma drycker, och så är det bara! 

Easter nails

Påsknaglar är bland de roligare att göra. Alltid ljusa och glada färger. Denna påsk fick det bli charmiga kycklingar och fina färger. Här är mitt resultat:

Thé i solsken

Sol, thé, bok - hur lovely? Försöker verkligen att ta tag i att läsa nu igen, har hamnat så långt efter! Börjar med att ta tag i Room, so far so good. 

♡ inspiration ♡

Bildkälla: we♥it  

Easter aztec nails

Aztek mönter är en av mina klara favoriter när det kommer till naglar, så denna påsk-vecka tog jag lite inspiration från det. Här är mitt resultat: 

Woppsi

Fasiken, detta spenderande är påväg att gå för långt här, haha. Kan någon skicka hjälp i form av en stor summa pengar? Enligt mig spenderar jag ju dock bara pengar på extremt viktiga saker.. så som thé och böcker - behövligt. 
Ett cute tränings-set från gina tricot 
Badbomb från lush 
Lite påfyllning med thé från thé-shoppen
Tröja från bikbok
Chai-pulver från espresso house 

Room

Efter en kort arbetsdag blev det middagsmys med Fanny och Anna. Vi käkade på arctic thai och det satt verkligen inte fel med mat, haha. Sen var det bio-dags. Vi såg Room och me likey. Brie Larson var underbar! 

TB to summer

Sitter här och tok-saknar sommaren, så började kolla igenom mina bilder från förra sommaren..borde inte gjort det. Nu längtar jag ännu mer till klänningar, värme och lediga dagar. Damn. 

Mustang

Ny favorit-hobby: tvinga Jennifer att gå på bio med mig. Denna gång var det ändå en film som jag uppskattade. Vi såg Mustang, så hemsk och så fin. Inte helt sur över att jag såg den, så det är ett ganska bra betyg ändå! 

Flower nails

Älskar att måla blommor på naglarna! Tycker alltid att resultatet blir så fint och romantiskt. Så denna vecka satsade jag på mycket färg och massa blommor. Här är mitt resultat: 

Den danska flickan

Att hänga på espresso house två gånger på en dag är helt normalt va? Ja, va bra, för det gjorde jag idag. Har även hunnit med lite plugg, massa te-drickande och ett PLL avsnitt. Även lite bio med Vendela på det, blev äntligen att se the danish girl. Som jag taggat! Jag gillade filmen, så fin ♡ Feelsen var överallt. 
Ship it! 

Sweet 16

Syster blir hela 16 år idag och jag undrar vart all tid flygit iväg. Honestly, är inte jag 16? Så här firas det med tårta, ballonger och paket. Jag planerar att käka upp all marsipan, no shame. 

Buy everything

 
Det här med att ge mig själv köpförbud går lite som det går..alltså inte så speciellt bra. Ooops. 
En Zoella skrub, 2 Tanya Burr nagellack och en Tanya Burr perfect brows. Allt är från feeluniqe 
Perfekt thé-kopp från Indiska 
Ny favorit från Bikbok

Sailor nails

Denna vecka kör jag på lite sjömans tema. Hittade en superhärlig blå färg och var bara tvungen att använda den! Så här är mitt resultat: 

♥ inspiration ♥

Bildkälla: we♥it  

Mellokväll

Ikväll blev det en riktig myskväll med mina babygetter. Åt middag på exitoc och såg mello hemma hos Louice. Självklart var det fel vinnare eftersom att Oscar Zia är bäst, men men. Det var en fin kväll i alla fall som tur var ♡ 

Nuvarande faves

2016 visar sig vara ett mycket bra musik-år för mig, och det har bara gått några månader! Detta kommer sluta bra hörrni. Tänkte ta och dela med mig av några låtar som spelas om och om igen här i mitt huvud. 

Birdy

Sorry för brist på annat, men jag gillar min tatuering så deal with it, haha. 

Kaffe dejt ofc

Började min dag med skola, två seminarium stod på schemat. Det gick väl helt okej måste jag säga. Mötte sen Vendela och tog en kaffedejt på EH såklart. Nu är det jobb som gäller och tröttheten är redan on point! 

Hair, hair everywhere

Såååå sugen på att göra något med mitt hår! Färga, klippa, börja styla annorlunda..idk. Känns som om jag bara gör samma sak hela tiden. Tid för ändring? 

Bokrea

Sååå.. kan ha gått och blivit lite galen under bokrean. Och med lite så menar jag ganska mycket. Blev typ en bok eller 25. Men det var billigt..kunde inte motstå dem! 
Hittade 4 stycken böcker på akademibokhandeln. En av oss sover - Josefine Klougart // Four - Veronica Roth // Marie Lu - Prodigy & Champion
7 Nora Roberts böcker + en Jojo Moyes 
5 pocker böcker för ynka 100kr, snacka om kap! 
Gick lite cray på bakböcker och kokböcker.. Oh well 

♡ inspiration ♡

Bildkälla: we♥it  

Baka baka oklar kaka

Fick ett litet ryck och snabb-bakade idag. En kladdkaka och kolakakor. Väldigt basic, men ändå kan jag misslyckas, haha. Glömmer alltid att våran ugn är sämst, så kladdkakan fick extra kladd och kolakakorna blev typ deg. Men känner jag syskonen rätt så är allt borta snart ändå ;)

Star wars nails

Halvt om halvt oklart varför denna design blev till, men men. Ville göra galaxy naglar, men var lite star wars inspirerad också. Så blev båda två. Här är mitt resultat: 

Cozy bra

En mysig söndag som bara spenderas inomhus i en mys-bh med massa te och allmänt chill. Yeah, I like this. 

Pre parteeeey

Idag är det utgång som gäller, men jag var inte riktigt in the mood så jag hängde bara på förfesten. Vilket i och för sig var väldigt trevligt. Hann komma på typ 3 nya dance-moves och lyssna på massa mello musik. Så jag är nöjd med min insatts! 

♥ inspiration ♥

Bildkälla: we♥it  

Hanni time

Ibland får jag stunder då jag saknar mitt Hannibal så jäkla mycket.. Idag kom en sån känsla, så jag slog på ett favorit-avsnitt och log. Vem kom på idéen att ta bort denna serie från mitt liv?!!?!?!

En fjäder och fåglar

Jag arbetar mig sakta men säkert ned på listan med tatueringar som jga bara MÅSTE ha! Denna gång blev det en fjäder som mynnar ut till fåglar och än en gång är jag väldigt nöjd :) Som vanligt så är allt väldigt rött och svullet på bilderna, but hey who cares? 

Bio med lillkusin

Fasiken, hänger verkligen för mycket på bio, haha. Oh well, det är kul, så jag dealar med det. Idag fick min lillkuisn följa med och han ville se den goda dinosaurien, vilket jag inte protesterade till. Vi for sen hem till farmor och farfar för lite fika och mys. Efter det for jag och Vendela in till stan för lite tautering, hehe. Så nu sitter nummer 3 på plats!! 

Fimo nails

Precis som med mina Caviar pärlor så har jag länge haft Fimo frukter som ligger och skräpar i princip. Så idag såg jag till att ta fram dem och det var faktiskt kul. Om man är lat och inte vill måla frukter så är ju detta perfekt! Plus att 3D effekten är ju ganska skoj, haha. Här är mitt resultat: