Green and nude aztec

Så till denna veckas design valde jag att göra en nagel med aztec mönster och resten med ett somrigt grönt lack och beige. Tycker det blev lite charmigt :) Här är resultatet: 
 

Ville the pug

Jag har fått en ny kompis! Varje kväll får jag äran att hänga med Ville. Ville the pug. Min grannes hund. Han är det gulligaste jag någonsin sett, ungefär. Den gladste lilla mopsen är nu min vän, varesig han nu vill det eller inte. ;) 
Me and Ville

Stan med Jennifer

Jennifer frågade om jag ville följa med på stan efter jobbet idag, jag menar - vem säger nej till det? Hade inga planer på att spendera några pengar alls.. Yeah, jag klarade inte ens av första affären. Lol, dagens inköp: 
2 crop tops från H&M
Klänning från rut&circle (90%!!!) // Solglasögonklistermärken från bikbok // + 2 Harry Potter badbomber från lush

Piteå shopping

Under helgen är det Piteå summergames, vilket är lika med shopping för mig. Jag, mormor och Kjell far alltid in på lördagen, ser en match, går på stan och tar en tripp till marknaden. I år var inget undantag. Jag kom hem med: 
Tröja från Gina Tricot // Kofta från bikbok
Linne från Cubus // doftljus från dollarstore
Smycken från Gina Tricot // smått och gott

Young & Hungry

En serie som jag i princip älskade utan att ens ha sett första avsnittet var young & hungry. Varför? Emily Osment så klart, I love her. Nu har jag i alla fall sett första avsnittet och jag hade rätt - I love this show. Visst det har varit 1 avsnitt..men det var ett bra avsnitt med precis rätt humor! Kommer helt klart fortsätta se denna serie! 

The Dark Moon

Ååh, äntligen är favoriten teen wolf tillbaka! :D Som jag har längtat! Kanske lite för mycket..för ärligt talat så är jag lite besviken på första avsnittet. Men som sagt så är det ju första avsnittet, saker kan bara gå upp här ifrån. Jag ska vara ärlig och säga att största delen till att jag inte gillade första avsnittet var till 98% Kira's fel. Sorry not sorry. Jag gillar inte den karaktären. Alls. Och eftersom att hon nu är med i introt så lär hon väl inte gå nån stans...ugh. Aja, ska försöka tänka positivt.. Yäy för Stiles! :D

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: macbook
Bildkälla: we♥it 

True Blood nails

True blood's sista säsong är här! Jag vet inte vad jag tycker.. Serien har blivit utdragen men jag gillar den fortfarande och vill inte se ett slut. Men jag kommer ha en hel säsong på mig att känna dessa saker. Tagga de följande 13 veckorna!! Men, tillbaka till naglarna, detta måste ju firas! En true blood nageldesign kändes självklart. Här är mitt resultat: 

Jesus Gonna Be Here

True Blood's sista säsong är igång och mina känslor är all over the place! Glad att få nya avsnitt. Irriterad över vem som dog. Glad att äntligen få ett slut. På sätt och vis sur över att det tar slut. You get what I'm saying? Jag har haft det kämpigt att ta mig igenom vissa säsonger, det ljuger jag inte om, men samtidigt så vinner serien alltid tillbaka mig. Men nu är det snart sluuuuut.. #TrueToTheEnd 

Min tid

Det här är min tid. Det är sommar. Det är sol. Det är underbart. 
Det här är min dag. 

Midsommar 2014

En ledig dag från jobbet, häääärligt. Midsommar i år firas ute i kylan i stugan. Oh lord så kallt det är! Vet vädergudarna om att det är sommar just nu eller har dom byta månad? JUNI inte fricking mars. Anywho, midsommar betyder ju alltid god mat och familjehäng för mig, så jag har det mysigt här (även fast jag fryser till döds). Hoppas att alla får en fin midsommar. ♥
Älskar min krans, so cute ♥

Paris

En serie som jag verkligen fastnat för är Perception. Och det tycks som om andra också gillar den för säsongerna fortsätter att bli längre! Säsong 3 får 15 avsnitt, vilket jag är extremt glad över för serien är hella bra! Säsongsstarten var ingen besvikelse, lite förutsägbar dock, men jag gillade det. Taggar resten av avsnitten! 

Stockholm shopping

Så den största anledningen till att jag och Louice for till Stockholm var ju självklart one direction konserten, men den näst största anledningen var ju självfallet shoppingen. Åh som jag levde livet där alltså. Vi behöver inte tala om hur mycket pengar jag har lämnat kvar i huvudstaden, men kolla så mycket fint jag kom hem med: 
Produkter från sephora // Handkräm från body shop
Chai pulver från espresso house // Muggar från starbucks
Böcker + hp mugg från sf bokhandeln // Läppstift + blomserkrans från Cubus
2 linnen från Zara
Crop top från Monki // Crop top från Mango
T-shirt från Hollister // Crop top (bilden visar ryggen) från Hollister
Klänning från Hollister // Kjol från bikbok
2 tröjor från bikbok
2 crop tops från H&M
Mops-kläder från H&M
Klänning från Top Shop // Crop top från Top Shop
Klänning från Top Shop // Bikini från gina tricot
Långärmad crop top från Carlings // One Direction tröja, köpt på friends

Walking on sunshine

 
Har varit på bio ikväll, som jag skrev tidigare, med Jennifer. Det blev walking on sunshine denna gång. Jag är inte den som gillar komedier eller musikaler allt för mycket, men filmen hade sina moments måste jag ändå säga. In mood for som song and fun? Gå och se filmen :)

Things Unknown

The Fosters är tillbaka! Yäy :) Jag började följa serien tidigare under året och väntan till den här säsongen har varit allt för lång! Men nu är dom tillbaka and I loooove it! Första avsnittet på säsongen fick mig verkligen att inse varför jag började se serien och varför jag kommer fortsätta under denna säsong!

Work hard play hard

Andra dagen på jobbet idag. Ärligt? Okej, det är lite segt. Städning är min största arbetsuppgift och det finns inte så mycket att städa.. Men jag får försöka hålla hoppet uppe, det kanske väner på sig? Aja, nu ska jag släppa allt som heter jobb. Ikväll är det bio igen, denna gång med Jennifer. Det ska bli trevlans :)
En selfie i min awesome arbetströja. 

The fault in our stars

 
Jag vet inte, men jag är ganska säker,jag tror aldrig att jag gråtit så här mycket förr. Oh lord. Först boken då jag grät mig genom minst halva och nu filmen... vet inte om jag någonsin var torr i ögonen? Herre.. Så fin film! SÅÅÅÅÅÅÅ FIN! Och den gjorde så att vi som läst boken inte hatar den! För den var B-R-A! BRA! OMG.. Jag älskar den. Allt var så perfekt. Snälla ni, gå och läs boken och sen ser ni filmen på bio. 

04:45, tunnelbana, pendeltåg, flyg, jobb - död

DÖÖÖÖÖÖD! JAG ÄR SÅ DÖD! Tröttheten når min kropp sakta men säkert. Jag har varit vaken sedan innan klockan 5. Jag har rest genom landet. Jag har jobbat 6 timmar. Jag har varit på bio. This is all too much for me. Jag har haft en treliv vistelse i huvudstaden med Louice. Så mycket fin shopping ♥ Nu taggar jag nästa gång, vet bara inte när det är ännu. 1D kan alltid komma tillbaka..
 Så här glad kan man vara 5 på morgonen.......

Stockholm dag 4, status: yepp..övervikt here I come

Sista riktiga dagen i Stockholm idag. Louice och jag hade tänkt ta en lugn dag hemma, men så blev vi frågade om att komma och äta lunch i gamla stan. Vem säger nej till det? Så det blev ytterligare en dag på stan, dock med nästan ingen shopping. Jag kom hem med 1 påse. Hemma blev det mums-middag med fläskfilé. Och bara för att toppa av denna sista dag så fick jag Louice att se Hannibal. Like, det är bland det bästa på hela resan ju! Imorgon (inatt) blir det tidig uppstigning för att komma hem, så nu är det sängen som gäller. 
MUMS 

Stockholm dag 3, status: hur ska jag få in allt i resväskan?

Såå.. shopping dag 3 och saker ser inte bra ut.. lol! Pengar finns det fortfarande, men jag har nog råkat bli lite crazy. Har inte shoppat på riktigt sedan typ september, har bara sparat pengar. Nu fick jag spendera, och då gick det allt åt. Louice och jag passade på att gå förbi starbucks igår, jag har aldrig varit där förr but I love it! Igår var så underbar..jag kan inte ens beskriva det. 
Bilder från igår. 

ONE DIRECTION!

JAG KÄNNER ATT JAG VET INTE ENS VAD JAG KAN SKRIVA HÄR! JAG ÄR DÖD! JAG ÄR PÅ RIKTIGT DÖD! 5 SECONDS OF SUMMER OCH ONE DIRECTION LIVE PÅ FRIENDS! FATTAR NÅGON DET? JAG GÖR INTE DET.... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tänker leva på minnet från denna dag forever! 

Stockholm dag 1, status: almost broke

Så, då var första shoppingdagen avklarad. Phew. Det var många pengar som flög hit och dit. Lol.. Men det kan ni väl förstå? Vi hann ju trots allt med både Hollister och sf bokhandeln. Till middag lyxade jag och Louice till det med så mycket som makaroner och köttbullar, lol, mästerkocken nästa! Efter det var det vila för fötter i sängen framför tv. Imorgon väntar underbara äventyr! Med underbara så menar jag UNDERBARAAAA!
Kaffe-rast på espresso house 

Chasing life

Så en av de nya serierna som jag börjat följa under sommaren är Chasing Life. Igår var premiären i USA och jag såg nyss första avsnittet. Serien handlar om April som har cancer, man följer med i hennes väldigt drama-fylda liv och avsnitt 1 får mig helt klart att vilja se resten av säsongen! Tycker serien verkar riktigt bra :D 

EscApe from New York

En av favoriterna, pretty little liars, är tillbaka. Helt okej serie start, I mean jag har varit mer taggad förr. Men pll sviker sällan, inte långt till deras 100e avsnitt och då lär det hända stuff! Men jag är taggad på säsongen, hoppas på det bästa! 

One direction tattoo nails

Nu är one direction inte långt bort peeps! Kan ni förstå det? Jag kan inte allt få huvudet att hänge med i detta.. Men mina naglar är medvetna om det i alla fall, haha lol. Jag bestämde mig för att göra 1D naglar, men jag ville inte alls vara som alla andra som säkert kör på england-flaggan eller liknande. Nej, för mainstream. Jag gjorde tatueringar istället. Deras tatueringar så klart. Här är resulatet: 
Niall, Zayn, Harry, Louis, Liam 

STOCKHOLM HERE WE COME

Yäy, det är äntligen dags! Idag drar jag och Louice till huvudstaden och stannar där till på måndag. Jag är lite sådär taggad. One direction och massa shopping väntar på oss! 
Var nyss på min lillasysters skolavslutning, alltid härligt att träffa alla lärare och få dom att känna sig gamla. Innan Stockholm så ska vi förbi mormor och fira hennes födelsedag, så jag kanske borde ta och packa klart resväskan....hehe. Sämst på att packa. 
Hade inga bilder att bjuda på, så här är en bild från när jag och Jenny var i Stockholm förra november. 

Cirkus

Fick gratisbiljetter till en cirkus som är i staden, så för att fira ett fint betyg i spanska och att jag nu på riktigt har lov så tog jag med mig syster och slappnade av i nån timme. Nu är det stress-packa som gäller! Imorn är det skolavslutning, födelsedagsfirande och flyg till huvudstaden. Jag längtar. 
Jag med systers sockervadd. 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: sommar 
Bildkälla: we♥it 

Sommarläsning 2014

 
Här ser vi några av de böcker som jag ska läsa under sommaren. Att läsa i solen är bland det bästa jag vet. Sommarlovet är perfekt tid för läsning, inga prov som kan störa mig. Nu väntar jag bara på att det ska bli sommarlov..sen hugger jag in i böckerna. :D 

Frozen yogurt

Har absolut inte mycket att säga. Bara det att vädret är fint, jag fick frozen yogurt och jag ha lov. 

Värme och äventyr

Det är fint väder i Luleå. Jag mår bra. Jag kan inte åka penny board. Men jag mår bra ändå. lol! Hoppas verkligen att alla andra har det minst lika bra som mig själv ♥
Kan jag få några cool-poäng i alla fall?

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Miranda Kerr
Bildkälla: we♥it 

Mot slutet

Ja det börjar verkligen att gå mot slutet nu. Jag har snart gått två år på gymnasiet. Wow, det är lång tid. 1 år kvar, 1 år kvar, 1 år kvar! Men just nu är det kompletteringar som gäller. I will get them A and B. Fast jag passar också på att stunta i sånt och fokusera på att försöka vara glad. I'm a new person. 
Försöker se fin ut ♥

Ice cream nails

Det var riktigt länge sedan jag såg cutepolish göra denna design, men först nu vågar jag prova mig på den. Det är, enkligt mig, en väldigt speciell teknik för att få till något som rinner på dina naglar. Nu gav jag detta ett försök i alla fall och jag är ganska nöjd. Tycker att det ser lite ut som en glass. Här är mitt resultat: