♡ Inspiration ♡

Bildkälla: we♥it 

Once upon a time nails

Sååå, once upon a time är tillbaka med säsong 4. Gissa vem som är glad? Ledtråd: Det är jag. Jag var till och med så pass taggad att jag satte mig ner och gjorde en nageldesign. Här är resultatet: 
OUAT book, chipped tea cup, clock, Elsa, Hook

Outfits

Denna vecka bjöd på extremt kallt väder med mycket regn och mycket vind. Kunde absolut inte använda några av mina kjolar eller klännningar! Men här är veckans klädval: 
Hannibal tröja - här // Byxor - bikbok                                 T-shirt - Mango // Byxor - bikbok
(skolfotodagen) Tröja - bikbok // Byxor - bikbok                 Linne - Zara // Kofta - H&M // Byxor - bikbok

Pluggdag

Idag har varit en sån där riktig pluggdag. Jag har bara gått från en sak till den andra hela dagen. När jag var klar med engelskauppgiften jobbade jag med mitt etnicitet och kulturmöten tal. Efter en break tog jag tag i kriminologin som vi snart har prov i och när jag var less på det läste jag Red Dragon som nu ska analyseras. Ärligt så är jag bara less på allt förutom red dragon just nu (så bra bok♥). Lämnar allt plugg för denna dag och tänker ha en mysig filmkväll. 
Hoppas att mina bloggläsare haft en fin dag!

Saker jag inte borde köpt för jag är pank

Endast 1 lektion denna fredag, hur skönt? Så efter skolan hängde jag på stan med Jennifer en stund. Sånt är farligt då jag alltid kommer hem med saker som jag absolut egentligen inte behöver. Men jag passade på att endast köpa saker som var på rea..så jag sparade ju en massa pengar, hehe. 
En höstjacka från bikbok, endast 99 kronor - dom gav den ju nästan till mig!! ;)
Favorit-thé ♥                                                                Parelle reade ut alla varor, fick denna skönhet för 60kr!

Same old, same old

Skola, hem, plugg, mat, kvällspromenad, plugg - dagarna börja gå ihop. Idag får jag i alla fall slänga in 1 timme med serier, yäy! Awkward och faking it är tillbaka + nytt avsnitt av new girl, så denna dag kanske inte var för tråkig ändå. 
Vad har mina läsare gjort idag? 
I brist på annat så minns jag sommaren hos @emeliehedqvists, wow vad jag saknar värmen och shorts. 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Pärlor 
Bildkälla: we♥it 

The new me

Det är nästan sjukt hur många söta komplimanger jag fått angående mitt hår eller mer specifikt min hårfärg. Jag har haft rött hår sen jag var kanske 14 år, vilket är väldigt lång tid. Lång historia kort: jag ville ha nå nytt. Köpte en hårfärg och helt plötsligt kan jag inte säga att jag är rödhårig nå mer. Och vet ni vad? I kinda love it. 
Vad tycker ni? 

Veckans kläder

Söndag igen, veckorna går för fort. Men jag har ju helt glömt att lägga upp mina ack så vackra klädval, so here we go: 
Favorit t-shirt - H&M // Byxor - bikbok 
Crop top - Monki // Kjol - H&M                                      Klänning - H&M // Kofta - bikbok 
T-shirt - Hollister // Byxor - bikbok                                 Klänning - Hollister // Kofta - mammas ;)
 

Då och nu

Jag fick en kommentar med frågan om jag inte kunde visa bilder på hur det såg ut när jag började med nagelmålning och så jämföra det med nu. Och det tyckte jag var en ganska kul idé! Jag valde ut dom flesta designs från 2011, det var året jag investerade i en nail art pensel. Då och nu:
Då kunde jag absolut inte göra pandor - Nu kan jag göra musse pigg 
Då kunde jag inte få till en snygg kant kring nageln - Nu är den så nära perfektion som jag vill komma
Då hade jag så mycket problem med cirklar - Nu kan jag göra Divergent naglar 
Då var allt väldigt rörigt - Nu är det mycket mer stilrent 
Då hade jag problem med detaljer - Nu kan jag skriva the fault in our stars på 1 nagel 
Då var aztek nytt och jobbigt - Nu är det enkelt och snyggt
Då var detta avancerat - Nu är detta lättare än 1+2 ungefär
 
Vad ni kan ta med er från det här inlägget är att träning verkligen fungerar när det kommer till naglar. Det är 3-2 år mellan dessa bilder och det är inte överdrivet mycket tid. Vad jag längtar till är om ytterligare 2-3 år då jag kan titta tillbaka på min 2014 designs och säga "wow jag är så mycket bättre nu" hehe 

The maze runner

IIIIIIIIIHHIHIHIH, det är maze runner dags!! Jag har längtat så! ♡ Ikväll får jag med mig Anna och Jennifer på en bioupplevelse som dom sent kommer glömma. Dylan O'brien är den perfekta Thomas och jag känner redan bara kärlek till filmen. Böckerna läste jag tidigare i år och har du inte läst dom, do it! 
Ska du se the maze runner på bio?

Autumn tattoo nails

Så, ni vet när man blir lite lat? Då händer det att man besöker designs som man redan provat på en gång till. Det är självklart tattoo nails som jag pratar om. Jag brukar dock försöka med nya versioner varje gång. Denna gång ville jag att färgerna skulle matcha och även att allt skulle vara lite höstigt. Här är resultatet: 

Den sjuttonde september

Sovmorgon, new girl♡♡♡♡♡, samma gamla lektioner, snabbis på stan, hem, psykologi arbete, gymnasiearbete, middag, promenad med Ville, idol, måla naglarna, idol igen. Min onsdag är inte allt för hemsk, jag är bara sjukt trött..känner hur jag kanske somnar snart, haha. Vad har mina läsare gjort idag? ♡ 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Stickat 
Bildkälla: we♥it 

Optical illusion nails

Om jag har ett mål med min nagelmålning så är det att bli bättre. Jag älskar att se förbättring hos mig själv! Och det är klart, jag vet att jag blivit bättre men vissa saker har jag fortfarande lite svårt med. En av dom grejerna är ränder och då speciellt lodräta. Så jag bestämde mig för att öva! Här är mitt resultat: 

En söndag i september

Äntligen har jag tillfrisknat helt. Känns så skönt att kunna andas normal igen, haha. Så vad har jag sysslat med idag? Jag har röstat för första gången vilket var kul, jag har jobbat med ett psykologiarbete, jag har tagit en efterlängtad promenad med sötaste hunden och jag har målat naglarna. Mycket mer har inte hänt så om jag summerar allt det så har jag haft en fin söndag!
Hoppas att alla läsare också haft en bra dag♡
Ville är så söt att jag vill äta upp honom // En selfie, ifall ni glömt hur jag ser ut (; 

3 outfits

Eftersom att jag endast var i skolan tre gånger den här veckans så finns det endast tre outfits att bjuda på. Här är veckans klädval: 
Linne - Zara // Kofta - Cubus // Byxor - bikbok // Ringar - gina tricot 
Tröja - H&M // Byxor - bikbok 
Klänning - top shop // Baby lips - cherry me 

The salvation ♥

Så idag är en väldigt lycklig dag. Jag ska äntligen få se the salvation.♥ *internal screaming* På något magiskt sätt så har jag fått med mig både Louice och Vendela ikväll.. Dom kommer båda ha en väldigt trevlig bio-upplevelse kan jag tänka mig. Om någon undrar varför jag är så taggad på en film som denna så kan jag väl bara säga - Vem gillar inte lite western*? 
Ska du se the salvation? You should. 
 
 
*läs: vem gillar inte lite Mads

Blue aztec nails

Konceptet med att vara fredagsfin fortsätter för mig. Imorgon hade jag tänkt ha på mig en söt blå klänning och tänkte därför - varför inte matcha naglarna? Så jag tog fram ett blått lack och körde på. Här är mitt resultat: 

A sick day

Min lilla förkylning vill inte ge med sig. Var hemma från skolan i måndags och idag. Imorgon måste jag släpa mig till skolan på grund av redovisning, men det är okej slutar vid 11. Har ändå hunnit med ganska mycket plugg här hemma -  tränat på mitt tal, pluggat glosor, försökt hitta lite info till mitt gymnasiearbete. Nu är jag dock extremt trött, även fast jag legat i sängen hela dagen. Så jag tror det får bli en lång och skön dusch, idol och tillbaka till sängen. 
Hoppas att mina bloggläsare haft en lite bättre onsdag än mig. ♥

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Halsdukar 
Bildkälla: we♥it 

Autumn colored nails

Så igår mådde jag ju inte så speciellt bra, men jag satte mig ner för att måla naglarna i alla fall. Jag ville göra något som skulle gå ganska snabbt eftersom jag var så pass trött. Valde 5 riktigt fina höstiga färger och körde på. Här är mitt resulatat: 

Last couple of days

Torsdag: Matmarknad, provade stuentmössa och fick för första gången lukta på you & I parfymen. 
Fredag: Eftersom If I Stay inte visades i Luleå så blev det tvd-maraton hos Fanny med Anna, Louice och Vendela.
Lördag: Matmarknad och sleep over hos mormor och Kjell 
Idag: Blev sjuk i fredags, febern kom igår så idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen med en kopp te i handen. 

Outfit x5

Ännu en skolvecka är över och helgen kom verkligen vid perfekt tidpunkt! Veckan har bjutit på väldigt blandat väder så har kunnat använda både mysiga tröjor och kjolar. Här är veckans klädval:
Tröja - Bikbok // Tights - H&M 
Tröja - H&M // Kjol - H&M // Strumpbyxor - H&M 
Tröja - Gina Tricot // Byxor - bikbok // halsband - här        Linne - H&M // Kofta - mammas ;) // Kjol - H&M
Mys-tröja - Gina Tricot // Byxor - Bikbok // Halsband - Gina Tricot 

Keep it simple nails

Jag tycker inte att man alltid behöver köra på överdrivet extraordinerna naglar, vilket jag verkligen visade under denna sommar, höhö. Nu när jag är tillbaka i skolbänken finns det dessutom mindre tid till naglarna för mig, men en fredagsfin design säger man aldrig nej till. Här är mitt senaste resultat i alla fall: 

Thomas Harris

Kolla vilka skönheter! ♡ Kom hem till mig i måndags och jag är så taggad på att börja läsa dom! Är jag inte för trött så tror jag att det blir bra att börja ikväll. Viktigast är i alla fall att ha läst klart till säsong 3 av Hannibal, hehe. Har du läst Hannibal böckerna av Thomas Harris? 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Höst
Bildkälla: we♥it 

Going back to Hogwarts nails

Hade jag fått äran att gå på Hogwarts så hade inte skolan börjat förens idag. Tyvärr tycks jag vara en mugglare och måste gå mugglar-gymnasium istället.. Men en nageldesign för att fira skolstarten har aldrig skadat någon! Här är mitt resultat: