☆Happy New Year☆

Hej alla fina läsare, sista inlägget 2014 här! Tiden har verkligen gått fort, året bara flög förbi. Det nya året firas in tillsammans med Louice, Jennifer och Jenny. Himla trevligt! Jag vill passa på att önska alla ett gott nytt år, hoppas ni haft ett bra 2014 och att 2015 blir awesome! Hugs and kisses
En snabb titt på hur jag ser ut sista dagen på året ;D

De sista naglarna 2014

Jag bestämde mig för att fortsätta 24 days of christmas nails och det blev till 31 naglar i december. :O I'm crazy, I know, haha. Här kommer de sista naglarna 2014, inklusive de naglarna jag kommer ha imorn: 
Light green tribal 
Feather and birds
Black stipes 
Alice in Wonderland 
❅ Frozen ❅
Disney logos 
Happy new years ombre
Vilken är din favorit? 

❅ Mellandagsrea ❅

Det är mellandagsrea och jag gillart. Eftersom att jag försöker spara pengar till resor så är det bra att köpa saker på 50%, right? ;) Jag har fått några presentkort i julklapp, så jag passar på att använda dom. Men som ni snart kommer se har jag faktiskt inte hittat mycket alls. Mina senaste inköp: 
Fluffig kofta från Gina Tricot 199:- // Snow fairy från lush 68:- 
Kanske eller kanske inte köpte 5 böcker på akademibokhandeln... Men endast 60 kronor gick från kontot, haha, tack och lov för presentkort. 
Klockan var en julklapp, men jag har nu fixat till den and I love it! 

❅24 days of christmas❅

Okej, så jag gjorde det. 24 olika nagar på 24 dagar. Ganska stolt! Här kommer alltså dom 3 sista: 
Tomte i skorsten
Grön och guld (råkade dränka julgranen i liiiite för mycket glitter..ooops)
Julaftons naglar 
❅Vad tycker ni?❅

Julkappar

Jag har fått så många fina julklappar, som vanligt. Allt finns på bilderna ovan, men jag tog mig friheten att fixa bättre bilder på vissa grejer: 
Serier & filmer // Böcker 
One direction album, bok, filmer & parfym // Mobilskal 
Glasburkar, chai latte & söta etiketter // Kaffe-to-go, temuggar & te-sil
HP glasögon & julstrumpa // hunger games 2015 kalender
Body shop produkter // Massa lukta gott ^^
Puuuugs<3 kuddar och underkläder // Andrew Belle - black bear 
Presentkort & dollar // doftljus 
Förutom detta fick jag även bland annat en klocka, pyjamas, lite flytta hemifrån grejer, badbomber, filt med armar och massa pyssel till naglarna. 

Nu är det jul igen

Då var jag påväg till farmor och farfar för det sista julfriandet 2014. Det blir mat, julklappar och sådant trevligt. Hoppas att alla mina fina bloggläsare har en trevlig kväll 
Klänningen är från H&M och my god vad bekväm den är! 

My christmas

Jag hade som vanligt en jul fylld av mat, mysigheter och julkappar. Firade hos mormor och Kjell med mamma, pappa, Ida och Anton. Min jul är inte helt över än, imorgon far vi till farmor och farfar för ytterligare en jul. Mina julfeels hänger kvar! :D Under tiden så bjuder jag på några bilder från igår: 
En liten förhandsvisning på vad tomten kom med, kommer ett inlägg senare med allt ;)

GOD JUL♥

God jul till alla mina fina bloggläsare! 
Min klänning kommer från bikbok och jag är så kär i den 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration:
Bildkälla: we♥it 

Tidig julklapp

Som många av er troligen vet så går jag ut med min grannes hund varje kväll. Hon är en allt för vänlig själ och hade köpt mig en julklapp idag. Själv är man lite busig och öppnade en julklapp innan julafton, hihi. 
Touch vantar och två doftljus - helt perfekt. Mina vantar försvinner alltid och doftljus brinner alltid i mitt rum. So happy

❅24 days of christmas❅

Ytterligare 7 jul-naglar har producerats, haha. Ska jag vara helt ärlig så är jag stolt över att jag kommit ända hit, trodde helt klart att jag skulle ge upp efter typ de första 5. Här är mina senaste resultat: 
Jul aztek + Tomte 
Snö ombre 
Tome-emojis 
Pumlor 
Tomte + elfs 
Jul-leopard 
Candy cane stripes 
 
❅Vilken är din favorit?❅

Jul feels ❅

Att få julkänslor med doftljus som luktar kanel&äpple samt ett rött Tanya Burr lack är inte svårt, haha. ♥ Jag har använt det där lacket såå många gånger under december månad och jag älskar det! Jättebra, rekomenderar er att köpa ett ifall ni är på jakt efter ett bra rött lack. Lite halvt oplanerat inlägg, så jag har inget bra avslut. Hej då? 

Jullov♥

Efter världens absolut vackrast julfika med klassen och ett desperat försök att hitta julklappar är jag nu hemma och har JULLOV! Har hunnit förbi mormor och Kjell en snabbis samt bakat en vit kladdkaka idag också. Känner mig ganska produktiv. Idag är det även lilla julafton hemma hos oss, så det kommer lite folk och det bjuds på tacos. Ska nog bli mysigt! Hoppas att alla har det bra 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Black and white 
Bildkälla: we♥it 

❅24 days of christmas❅

Jag fortsätter med mina 24 jul-inspirerade nageldesigns. Under föregående vecka har jag lyckats med detta: 
Tomtehatt 
Monocromed lined 
Dotticure
Jultröja
Julklappar
Mörk vinternatt 
När latheten slår till kan man alltid bara köra på isblått glitter :) 
❅Vilken är din favorit?❅

Serie-tips

Varje höst har jag som "tradition" att titta på en massa olika piloter, 2014 hittade jag många bra serier. Dom flesta har en halv sösong klar just nu och jag känner att jag vill tipsa lite. Manhattan love story, A to Z, happyland och red band society gick det inte väldigt bra för. Men 3 andra serier som jag följer är omtyckta av fler människor än mig själv. 
Stalker. En kriminalserie som fokuserar på fall med stalkers, duh. Något som jag verkligen gillar är hur väl man lär känna karaktärerna i denna serie! 
Marry me. En komediserie som centrerar ett par som funderar på att gifta sig. Om ni såg happy endings så kommer ni gilla denna serie, I know I do. 
How to get away with murder. Från samma person som skriver scandal och grey's. En drama/kriminal serie som "berättas" ur advokatelevers perspektiv. Väldigt spännande och intressant serie! 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Juuuulmys
Bildkälla: weit  

Baka, baka liten julkaka ❅

Idag har jag spenderat min dag hos farmor och bakat massa mums. Att julbaka är verkligen bland det bästa jag vet! Här är några smakprov på vad som tillverkades idag: 
Julgranskakor ❅
Saffransmuffins ❅
Klassiska pepparkakor ❅
Tomteskums-fudge! ❅
Samt en mjuk pepparkaka, men den finns det ingen bild på. ;) 

Christmas at the cupcake café

 ↑ Kan vi ta en sekund och älska mitt skal? ;)   
Hello alla fina bloggläsare! Detta har varit en riktigt pluggvecka so far med prov och arbeten som bara flyger runt. Idag blev saker lite lugnare så jag tänkter bara ha en mysig kväll med en bok framför näsan. Love it. Med superdålig internet de senaste dagarna har jag inte kunnat svara på kommentarer, ska försöka senare ikväll. Men jag hoppas att alla har en jättefin vecka 

Ledig måndag

En ledig måndag säger man aldrig nej till. Egentligen borde jag råpluggat hela dagen, men nån gång ska man ha lite kul också, eller hur? Så jag, Vendela, Anna, Jennifer, Julia och Annelie har haft lite mys hos Fanny. Tacopaj, fika och the holiday. Efter att jag kom hem har jag hunnit med både plugg och serier. Sammanfattar vi dagen så kan man se att det var en bra sådan. Vad har du gjort idag? 

❅24 days of christmas❅

Jag har allt antiagit en utmaning här. 24 julnaglar på 24 dagar. 😁 Under den senaste veckan har jag gjort dom 7 första. Istället för att lägga upp ett inlägg om dagen så samlar jag upp alla designs på söndagar. Här är mina resultat: 
Christmas pattern 
Dots, stripes and glitter 
Snowman
Mix and match
Red and gold snowflake ombre  
Candycane swirl 
Red christmas tree 
 
Vilken är eran favorit? 

jul feels ❅

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4465151/?claim=az946zf242y">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Pluggdag

Hej alla fina läsare! ❅ 
Denna dag har jag spenderat med näsan i skolböcker. Jag är mitt uppe i en långhelg vilket är lika med plugghelg. Etnicitet prov, engelska tal, gymnasiearbete och kriminologi/psykologi arbete är vad jag sysslar med. Med julmusik, doftljus och myskläder är det inte så farligt som det låter! 

Mockingjay part 1 again

Jag vann en tävling på instagram och fick två graitsbiljetter till mockingjay, wiho. Så idag tog jag med mig Anna för att se filmen en andra gång. Det är så kul att se filmer på bio två gånger, man märker hur många detaljer som man missade första gången. Den här gången stannade vi kvar genom hela eftertexterna för att se den hemliga "scenen" and oh lord I love it. 
Vad tycker du om mockingjay part 1? 

Julmusik

Julmusik är bland det bästa jag vet, så här bjuder jag på några av mina nuvarande favoriter: 

♥Inspiration♥

Bildkälla: we♥it 

November favorites

Myskofta från bikbok                                                        Mockingjay part 1
If I stay                                                                               One direction
Grönt te                                                                               Ringar i guld