Day 4

Dag 4 blev mest bara en dag i bilen eftersom vi körde från San Francisco till Morro Bay. Här ska vi bara stanna en natt för att imorgon köra till LA. ♥ 
Så idag har jag bara skådat massa fina landskap, shoppat en snabbis, ätit kineniskt och nu halvsover jag på hotellet. Inte mycket mer faktiskt, haha. 
Några mobil-bilder från dagen. 
Måndag 30/3 23:21 i Morro Bay

Day 3

Dag 3 i USA är även den sista dagen här i San Francisco vilket självklart betydde att vi var tvungen att fara till några kända turist-platser. Baker beach, golden gate och chinatown. 
Vägen dit var dock inte lätt, haha, hamnade i värsta trafiken där man knappt rörde sig, men det är väl vad man får räkna med i detta land. Väl framme vid Baker Beach blev det endast att doppa fötterna och beundra utsikten, vattnet är kallt som tusan här i San Francisco. Efter det får vi till Golden Gate. Jag kan till ch med säga att jag gått på bron, inte långt, men jag har gjort det. ;) För att få middag körde vi genom San Francisco, sååååå fin stat, till chinatown. Typ den bästa kycklingen jag ätit på länge. 
Några bilder från dagen. 
Söndag 29/3 22:06 i San Francisco 

Day 2

Dag två i San Francisco är vad jag kallar för en riktig turist-dag. Vi besökte platser så som Pier 39, Alcatraz och körde över Bay Bridge. 
På Pier 39 strosade vi mest runt, vi kollade på sjölejon, åt lunch på Hard Rock Cafe och tog en kafferast på alcatraz landing cafe. För er som inte vet så är alcatraz ett nedlagt fängeslse ute på en ö. Där vandrade vi runt och fick höra historier om hur det var där. Utsikten till Golden Gate därifrån var helt amazing! Helt klart två riktigt fina ställen! 
Några bilder från dagen. 
Lördag 28/3 23:45 i San Francisco 

Day 1

Dag 1 i San Francisco blev inte riktigt som planerad. Kjell blev dålig och fick fara på sjukhus. Jag, mormor, Ida och Anton stannade kvar på hotellet och utforskade området lite. Shoppade lite, käkade, fann starbucks. När mamma, pappa och Kjell var tillbaka blev det en snabb shopping-tripp och sen middag. Nu är vi tillbaka på hotellet där vi tittar på criminal minds och gör oss klar för sängen, antar att vårat jetlag har kickat in. ;)
Några bilder från dagen. 
Fredag 27/3 22:26 i San Francisco

I left Sweden

Yes, jag lämna Sverige och Luleå för varmare breddgrader. USA och San Francisco är mitt nya hem i några dagar innan vi var vidare till LA och Vegas. Feeling pretty excited. 
26/3 21:03 i San Francisco

America inspired nails

Jag är inte vaken vid den här tiden frivilligt.. Nej, jag ska iväg ut och flyga, haha. Och när man ska resa måste man ju fixa naglarna. Här är mitt resultat: 

Black silver nails

Finns egentligen inte mycket att säga om dessa naglar förutom att jag gillar enkelt just nu, haha. Här är mitt resultat: 

5 serier att ha feels till

Jag följer serier som jag egentligen inte tycker om nå mer, mest för att jag måste se hur saker slutar. Men jag ska inte föneka något, serierna lyckas fortfarande ge mig feels allt för ofta. 
 
1. Pretty little liars 
Bekräftade till 7 säsonger. Helt ärligt så tycker jag absolut inte om pll nå mer, det har blivit för utdraget och jag gillar verkligen inte Alison. Men, trots detta så kommer serien alltid att lyckas ge mig feels. Jag menar, om någon rör mina ships i den serien är jag rasande. Att se någon karaktär i den serien dö är hemskt. You get it. 
 
2. The vampire diaries 
Bekräftade till 7 säsnoger. The vampire diaries dog för mig nån gång under säsong 3 och har aldrig återhämtat sig. Men damn it, ändå sitter jag där med feels när någon dör eller när Steroline får ett moment. 
 
3. Teen wolf 
Okej, även teen wolf har tappat mig. När en viss kvinnlig karaktär dog så dog även serien lite. Och jag hatar Kira. Men Stiles, Lydia och Scott in my heart forever. Bara att se dem ger en ju feels, haha. 
 
4. Revenge 
4 säsonger so far. Revenge är fortfarande helt okej. Om serien får många fler säsonger kommer det bli utdraget, men so far so great. Den serien har en förmåga att göra en besatt utav karaktärer, alla som dött eller lämnat har varit för hemskt..haha. 
 
5. Grey's anatomy 
Bäkräftade till 1037125 säsonger (eller ja, möjligtvis 12-13). Hur kan man inte ha feels till denna serie? Karaktärerna är awesome och har många moments med feels, so..yeah. Ingen mer förklaring. 

A good hairday kind of day

Ibland så måste jag bara älska mitt hår lite extra. Jag har fått det till en längd jag är nöjd med, färgen är helt okej och mina lockar är verkligen on point vissa dagar. Låt oss säga som så - jag klipper aldrig håret kort igen, no thank you. 

♡ inspiration ♡

Veckans inspiration: framtida tattueringar, haha
Bildkälla: we♥it  

Paris nails

Jag verkligen ÄLSKAR Paris, och det är ett sånt fint motiv till naglar. Så det gjorde jag denna vecka. Här är mitt reulstat: 

10 dagar

Man skulle rent tekniskt kunna säga att det endast är 10 dagar kvar till min USA resa. 10 DAGAR?! omg.. jag börjar på riktigt bli taggad just nu. Vill verkligen bara lämna Sverige och skolan. Det må vara att innan dess kommer massa hemskheter i skolan, but I don't even care. USA - jag är snart hos dig. ;))

5 sevärda serier

Dessa 5 serier är några av mina absoluta favoriter och dagen de lägger ner kommer vara en mörk dag. ;)
 
1. Criminal minds 
10 säsonger. Det spelar ingen roll att jag sett 227 avsnitt av denna serie, den är fortfarande lika bra. Vi följer med BAU på deras fall varje vecka och tar fast alla bad guys. En högst intressant serie som har mig sittandes och vara nervös varje vecka, haha.  
 
2. Agent Carter 
1 säsong. Om denna serie inte blir förnyad så.. no words. Vi följer här Peggy Carter, från Captain America, vi får se hur hennes liv blev efter kriget. Inte nog med det, vi får även lära känna Howard Stakr och Edwin Jarvis. För mig som har en liten kärlek till Marvel så är detta lite som en guldgruva. Give me season 2. 
 
3. Agents of S.H.I.E.L.D. 
2 säsonger. Ännu en Marvel serie som hade mig fast sedan avsnitt 1. Agent Phil Coulson sätter ihop ett litet team av S.H.I.E.L.D. agenter som kommer att hantera konstiga nya ärenden. 
 
4. Orange is the new black 
2 säsonger, säsong 3 kommer i juni(!!!!). Baserat på den verkliga berättelsen om Piper Kerman så handlar denna serie om Piper Chapmans tid inne i ett fängelse. 
 
5. The originals 
2 säsonger, bekräftade till en tredje. Spin-off serien till the vampire diaries. Första halvan av säsong 1 var bland det värsta jag sett, hatade den. Men saker blev bättre och nu är det ju såååå bra! Serien följer alla originals vampyrer i New Orleans. En hel serie som baseras runt karaktärer så som Klaus, Elijah, Kol och Rebekah är nog 95% till varför jag ser den. 

♥ inspiration ♥

Bilskälla: we♥it   

Sunday funday

Egentligen kan jag inte beskriva sista dagen på lovet som en "sunday funday" eftersom det är skola imorgon vilket orsakar ångest. Men jag har varit hos Anna ikväll tillsammans med Fanny, Louice, Vendela och Jennifer. Vi hade lite födelsedagsfirande för Vendela och så allmänt mys såklart - vad annars? Under kvällen blev det mys framför min tv med en kopp te, det är en söndags-klassiker. 

5 bästa komediserierna

Egentligen är jag inte den personen som faller för komediserier, men dessa 5 är så bra och så sevärda. 
 
1. Baby daddy 
Inne på säsong 4 och bekräftade till en säsong 5. Serien följer Ben, som får överraskning av sitt liv när ett one-night stand lämnar sin bebis vid hans dörr. Ben beslutar att ta hand om sin lilla flicka med hjälp av sin bror, Danny, hans två nära vänner, Riley och Tucker, och hans mamma, Bonnie. 
 
2. Happy endings
3 säonger, 57 avsnitt. Serien följer 6 bästa vänner som aldrig tycks leva ett normalt liv. Varje avsnitt gjorde mig så glad och jag saknar fortfarande serien. Om ett avsnitt visas på TV så kan ni räkna med att jag sitter och har nostalgi. 
 
3. Community 
Säsong 6 börjar den 17/3 och jag är ganska taggad! Ska erkänna att serien dog lite under säsong 5, men fortfarande en riktigt härlig serie att se! Serien följer ett gäng elever som går på community college. Inte direkt ditt vanliga college om vi säger som så, haha. :') 
 
4. New girl 
Inne på säsong 4 just nu. Serien handlar om Jess, Nick, Winston, Cece, Coach och Schmidt. Jag tror inte att jag kan beskriva min kärlek till dessa karaktärer - helt underbara är dem! 
 
5. 2 broke girls
Inne på säsong 4 just nu. Max och Caroline är precis som namnet avslöjar två panka tjejer. Serien handlar i pricip om hur dem försöker få ett framgångsrikt företag och tjäna pengar. Vägen dit är ju dock väldigt skakig 

A beautiful day

Mitt uppe i mitt härliga lov just nu och saker är mysigt. Vädret var riktigt underbart idag så jag ska passa på att ta en långpromenad i solen. Mycket mer händer egentligen inte, I know, spännande liv. Massa te och serier väntar mig sen. 

White dots nals

En väldigt enkel design lovet till ära fick det bli. Tog fram ett vitt och ett svart lack och körde på, haha. Här är resultatet: 

Agents of S.H.I.E.L.D.

Jag inledde min morgon med senaste agents of S.H.I.E.L.D. avsnittet och mumsigt citron, hallon & blåbärsvatten. Vet inte riktigt vart denna sportlovsdag kommer ta mig. Lite plugg, massa mys och sånt. Hoppas att alla fina bloggläsare har det bra 

Marvel nails

Efter som att underbara serien Agents of S.H.I.E.L.D. börjar om denna vecka så tyckte jag det var läge att fixa marvel inspirerade naglar. Här är mitt resultat: 
Avengers // Hydra // S.H.I.E.L.D. // Captain America // Black widow 

February favorites

Hallon och jordgubbs te // How to get away with murder 
Imagine dragons // Klänningar (den på bilden är från H&M) 
Halsband som lyfter upp en hel outfit // Doftljus i alla dess former och dofter