Stockholm dag 2

Dag 2 och pengarna fortsättr att smita från kontot. Idag mötte jag och Jennifer upp Fanny för en mysig stund på stan. Avslutade våran dag med en god middag på Hermans vegetariska restaurang - så mysigt ställe!! Nu har jag och Jenjen än en gång landat på soffan, mina fötter gör ont men längtar också efter än mer shopping imorn! 

Stockholm dag 1

HEJ STOCKHOLM! 
Tidig morgon blev det för mig och Jennifer som lämnade varma Luleå för ett ännu varmare Stockholm. Dagen har vi spenderat på Mall of Scandinavia, jag fann mig själv i himlen ett par gånger. VS, starbucks, disney..redan pank! Vi gick och såg Alice i spellandet i IMAX dessutom, jag var lycklig och Jennifer var trött. Middag blev på vapiano och nu har vi landat i soffan hos faster. Taggar redan mer shopping imorgon!!! 

Pink animal nails

Har väldigt många söta rosa lack som jag aldrig visar upp tillräckligt, så denna vecka tänkte jag ändra på det! Matchade ihop mitt rosa lack med leopard mönster, en favorit. Här är mitt resultat: 

En samling inköp

Jag har en tendens att små-hanlda saker så fort jag närmar mig stan. Här en samling av de senaste fynden: 
Smycken från Bikbok och Gina tricot
Supersöt topp från Bikbok
Långklänning från Bikbok
Smått och gott från dollarstore
Lite olika härliga théer
2 toppar från Bikbok
Skjorta från Bikbok

♡Mamma♡

Mammas dag blev en fin dag. Sooool, tårta och go mat! Snygg var tårtan också måste jag tillägga, wow! Vem gjorde den månto????? :) 

Sommar och sol

Denna helg tänker jag bekymmerlöst spendera i stugan, i solen, med en bok. Älskar verkligen detta ställe! Kunde inte bli bättre 

Sooooool ♡

Det här är så underbart härligt! Hur deprimerande är det att jag ska byta ut denna solstol mot jobb snart?? Svaret är väldigt, väldigt, väldigt. Kan det inte börja ösa ned regn..plz. 

The sun is shining

Vädret är underbart och man bara måste älska livet. Fikat hos farmor och sitter nu i solen. Hur underbart?! VÄLDIGT!! Fler såna här dagar, tack 

Pink and blue flower nails

Detta kan, möjligen, vara en av mina favoriter när det kommer till blom-designs jag gjort. Tyckte verkligen den blev så söt och lagom romantisk! Lite nöjd faktiskt! Här är mitt resultat: 

Yum ♡

Får man ens lyxa till det så här mycket på en tisdag?! Well, oavsett svaret så gör jag det ändå. Värt det! 

Frech tip nails

Ibland är det bara att gå tillbaka till sina rötter med naglarna och göra en hederlig fransk manikyr! Med en twist såklart. La till lite mönster för att få den lite mer speciell. Här är mitt resultat: 

Långklänning

Lite kär i min nya klänning alltså. När ska jag ha den? Ingen aning. Hade jag redan flera liknande? Ja. Köpte jag den ändå? Ja, jo ni ser väl bilden. :))

Båten-premiär

Jag, Louice, Anna, Hanna och Annelie kör våran premiär-helg på båtan inatt. Trodde jag skulle frysa ihäl, men gissa vad..står här och svettas. God dang it. Bättre lycka nästa gång Emelie.. 

Pink and black glitter nails

Till helger brukar jag gilla att göra enkla designs som kommer passa till fest-kläderna. En svart bas med rosa glitter är vad som gäller denna helg. Här är mitt resultat: 

Koalamys

Jag fortsätter gå runt och vara trött 24/7.. Så filt och snap-filter är mina bästa vänner. Det är inte tragiskt okej?! Snart helg, då är mitt beteende mer acceptabelt. Tagga!

x-men nails

Så här i efterhand känns det hemst att inte ha sett x-men tidigare i mitt liv, men men.. Snart är det dags att se senaste filmen på bio, så det får vi ändå fira med en nageldesign! Här är mitt resultat: 

Mother's day

Jag tog med mig mamma på bio idag för att se mother's day. Verkligen en perfekt film att bara titta på och ha trevligt till. Precis i min smak för en bra tisdags-film måste jag säga. Så vill ni ha en mysfilm rekomenderar jag denna! 

Galaxy nails

Galaxy naglar är något jag gör allt för sällan! Det är ju sjukt kul och man får fasiken alltid snygga resultat! Så denna vecka tog jag fram en massa färgglada lack och körde på för fulla rullar. Här är mitt resultat:

Stugan ♡

Idag blev det en liten tripp till stugan för att kratta hos mormor och Kjell. Man måste ju ta och tjäna lite cash när man bara köper massa thé och böcker hela tiden.. hehe. Riktigt fint blev det där ute! Nu väntar jag bara på grönare gräs! 

Eurovision

Ikväll blir det eurovision med några charmiga babygetter. Jag har sett typ inget inför detta, jag är ett helt blankt blad. Hejar på alla! 

Mitt hatt den har 3 kanter

Man vet att jag tycker det börjar bli sommar när hatten åker fram. Ta ett chill-pill Emelie, det är bara mitten av maj, herregu'... Men hatten är fin. Den tänker jag bo i nu! 

Black cirkle nails

Svarta naglar tycker jag alltid är lika snyggt! Men känner man mig rätt så vet man att jag sällan stannar där. La till några svarta cirklar och så kändes allt mycket bättre. Här är mitt resultat: 

Cozyyyyy

Kommer ihåg en tid då jag typ gjorde saker på dagarna?? Inte nå mer iaf, är en trött get hela tiden, haha. Filmkväll och filt är lite mer lockande just nu. På tal om det; tror jag ska se film i min filt nu!!

Prommis

I det här fina vädret kunde jag ju inte bara sitta hemma.. Så begav mig ut (i lite för lite kläder), blåste nästan bort nere vid vattnet. Men å så taggad jag är på sommar just nu! 

Blue mix and match nails

Egentligen gör jag mix and match naglar väldigt ofta, men jag tröttnar verklgen inte på det. Tycker det är lite kul att inte varje nagel ser exakt likadan ut. Denna vecka ville jag ha ett blått tema på naglarna. So that's what I did. Här är mitt resultat: 

Quiet

En lugn lördag, he skulle vara något. Jobbat mitt vanliga fina pass på Condis och nu tror jag bestämt att jag ska göra ungefär inget, haha. Måste nog dock göra lite skola..men sånt kan ju också vänta ;)

2016-05-06

Lunch på exotic, häng i hamnarna med Hanna & Jenny och nu rycker jag in på jobb. Helt okej fredag ändå hörni! Kanske måste skippa utgång idag dock, haha. 

Hawaii flower nails

Efter att ha sett alla Sawyer Hartman vloggar från Hawaii blev jag extremt sugen på att åka dit. Men det är aningen dyrt, så fick göra nästa bästa och måla naglarna, haha. Här är mitt resultat: 

Don't worry, be happy

Gav mig själv en plugg paus idag för att få bläddra i en av mina nya böcker. Väldigt nöjd med detta inköp måste jag säga! Nog blir man allt lite gladare av att titta i den, haha. 

New books

Min besatthet av att köpa böcker fortsätter. När tusan ska jag läsa allt?!
5 penguin classics. 
3 Cecelia Ahern 
Konsten att städa, tomorrow when the war began och the thief lord
A room with a view, 14000 things to be happy about och the best of me

Ombre stripes nails

2016 känns som året då jag tänkt bemästra ombre-konsten totalt! Tycker att jag gjort ett ganska bra jobb so far. Denna vecka satsade jag på rosa som huvud-tema i min ombre. Här är mitt resultat: 

Räkna 1, 2, 3

Det var inte lockande att stiga upp imorse för inventering. But I did it, så stolt, haha. Nu är jag helt klart värd en powernap efter kvällens misslyckande sömn. Hoppas att alla har en fin söndag