Tanya Burr spring lookbook

 
Kan inte få nog av Tanya Burr, hon är så inspirerande. Älskar verkligen hennes youtube!

Tanya Burr lips and nails

Mina fina lack har äntligen kommit! Jag beställde färgerna Midnight Sparkles, Mini Marshmallows och Mischief Managed. Nu känner jag mig riktigt sugen på att måla naglarna! :)

Romantic flower nails

Februari är ju månaden av kärlek, så varför inte visa det med naglarna. Här är resultatet av senaste nagelmålningen: 

Legenden om Darren Shan

Skola och plugg är det som står på schemat nu för tiden, men nog hinner jag med lite nöjesläsning också. Har länge velat läsa Legenden om Darren Shan böckerna och så fick jag dom i julklapp, så why not. Första boken here I come!

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Shay Mitchell
Bildkälla: WeIt 

Salted watercolor nails

Jag har sett den här typen av nageldesign på ganska många olika ställen nu. Tycker att det blir riktigt snygga resultat! Men det bästa med designen är att det är väldigt kul. När jag själv gjorde det insåg jag att det inte var lika lätt som det såg ut, haha. Men det var ju första gången, så jag förväntar mig att allt bara går upp nu. 
Salted watercolor naglar. Blanda akryllack med vatten, sätt på nageln, häll på lite salt, låt torka, skölj bort saltet och du är klart. Så här blev mitt resultat: 
Om ni söker Salted Watercolor Nails på youtube så finna det nog en eller två videos att se. :)

Español

Sadly så har jag spenderat större delen av dagen med att försöka lära mig alla spanska glosor som jag glömt plugga på tidigare, försökte även komma ihåg massa irriterande grammatik grejer. Gav upp. Typ. Kände att sociologi är viktigare just nu, har prov på torsdag. Ack så kul. Men nu är det kväll, så jag tänker gosa ner mig i sängen och titta på film. 
Jag hoppas att alla söta bloggläsare har haft en bra helg

Frost

Bio dags! :D 
Jag, Vendela, Anna, Jennifer och Louice sitter just nu och väntar på att underbara filmen frost ska börja. Själv dör jag nog av excitement. Att se Elsa på the big screen i 3D, hur awesome är inte det? Ja, jag har sett filmen nån gång tidigare, men den är så bra att det är värt att lägga ner pengar på den också.
Vad tycker du om Frost?
Bilderna är länkade.

Myspys

Jag spenderar min fredag hos mormor och Kjell. Film, fruktsallad och allmänt mys står på menyn. Vad ska ni göra ikväll? ♥

Torsdag 6/2 2014

En vanlig skoldag, en svenska redovisning, en plugg-dag hemma. Nu criminal minds 200:e avsnitt, så taggad, Emily Prentiss är tillbaka just för det här avsnittet :D
Hoppas att alla har en fin dag♥
 

Om och om igen

Mina favoriter just nu. Spelas om och om igen i lurarna. 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: CuteGirlsHairstyles 
Bildkälla 

Lucy Hale nails

Lucy Hale är helt klart en av mina favoriter att följa när det gäller mode och sådant kul. Ibland händer det att hon har någon gullig nageldesign. En av mina favoriter såg jag förra året. Den var så enkelt, söt och vårig. Så jag tänkte why not och gjorde en version av dom på mina egna naglar. Resultatet: 
Se Lucy's naglar här

Tanya Burr lips and nails

En av mina favoriter från youtube, Tanya Burr, har släppt sin kollektion med nagellack och läppglans! Jag var bara tvungen att klicka hem 3 av nagellacken - Mischief Managed(ni kan ju gissa varför)Midnight Sparkles och Mini Marshmallows. Hoppas att lacken kommer finnas kvar väldigt länge för jag vill hinna köpa många fler! 
Här hittar ni alla produkter. 
Tänker ni införskaffa er några nagellack eller läppglans från Tanya Burr's kollektion?

Hello february

Andra månaden av 2014 är redan här. Januari flög verkligen förbi! Jag inleder februari med en lugn och trevlig lördag. Plugg, Carrie Diaries, kanske ett bad, pedikyr och melodifestivalen ikväll såklart! Vad ska ni göra idag?
Hoppas att mina fina läsare har en bra start på månaden