Min dag ♡

Jag har haft en fin dag idag. Vaknade tidigt, såg young & hungry, for på stan med mamma, hängde med Anna hos mig, var ut med Ville och nu tänkte jag se senaste sytycd! Myyyyyys♡ 
Från kvälsspromenaden. ♡

Drybrushed nails

Åh vilken rolig teknik! Tack för denna cutepolish! :D Provade nyss på drybrushed nails och oj vad jag fann det kul. Enkelt och fint också. Perfekt för sommaren! Här är mitt resultat: 
Satte även på lite glow in the dark på de rosa naglarna, just cuz ;)

Macbook

Stolt ägare till en ny dator sitter här! Woho! Vet inte hur länge jag haft mitt gamla flygplan, smeknamnet som den fick eftersom ja den lät som ett flygplan. Hade ett godislöfte under 2007 om jag inte minns fel, fick då ihop pengar så att jag i början av 2008 köpte en dator. I nian, som är läskigt länge sen, räddades jag av en skoldator, men hade inte pengar att köpa ut den då. Men nu är dom dagarna med sämst dator förbi, happy.  
This is my baby. Han heter Daryl, för han kommer aldrig dö. Lol, nä skoja (nej det gjorde jag inte). 

Staden

Jag for in till stan idag med Anna, hon skulle försöka finna skor och jag var i behov av nya byxor. Som vanligt köpte jag några extre grejer som jag absolut inte behöver men åh som jag ville ha dom. Jag har ju börjat bygga ut höst-garderoben nu. 
Magtröja från H&M // Linne från bikbok
3 par byxor från bikbok // inhandlade även en badbomb från lush som blir perfekt till ikväll! 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Ariana Grande 
Bildkälla: we♥it 

Peacock nails

Så jag ville prova på en lite annorlunda variant med påfågel naglar. Jag såg en fin bild på instagram och tänkte liksom why noy? Körde på och jag gillade hur det blev. :) Här är resultatet: 

Good morning!

Jag inleder denna vecka med en kopp kaffe, en John Green bok och massa myspys. Trots det dåliga vädret som drabbat min sommarstad så far jag ut till stugan lite senare, äter lunch med familjen och sen blir det hem igen. Ikväll väntar Ville och Vendela på mig för en kvällspromenad. Hoppas att alla har en mysig måndag 

Pizza party

Ikväll var det pizza party som gällde här hemma hos mig. Fanny, Anna, Jennifer, Louice och Vendela kom förbi. Det blev ett trevligt tillfälle att få se alla igen, under sommaren är vi ju alla på olika ställen. Men ikväll fick vi spendera några timmar tillsammans vid mitt köksbord. ;) 
Fick även några fina födelsedagspresenter från fina människor. Thank you darlings. 

Födelsedagspresenter

Jag har ju en thing med presenter, så att fylla år är ganska kul enligt mig. I år blev det några böcker, smycken, filmer och pengar till dator. NÖÖÖÖJD ♥ 
'til next year then. 

18 år på denna jord

Idag lämnar jag 17 bakom mig och kommer in i världen som en 18 åring. Känner mig som en helt ny person, lol. Än så länge så smakar 18 bra. Dagen har bestått av paket, tårta, superfint väder, familj och nu väntar frozen på mig. Jag menar, jag klagar inte. ;) 
Sidenote: kolla på hur awesome tårtor (yes, plural) jag fick!! 
The fault in our stars OCH en med daisies 

Dopp i solnedgången

Sommar alltså! ♥ Tog mig nyss ett svalkande dopp i 25-gradigt vatten. Jag älskar detta, sol och värme in my heart. Dagen har inte erbjudigt för mycket spännande. Hängt på standen som vanligt. Hoppas att alla har det lika härligt som mig

Birthday nails

Så, jag fyller år nu på fredag, yäy. Självklart ska naglarna målas till dess. Förra året lörde jag på en aztec design och i år tycks jag fortfarande inte riktigt släppt det mönstret. Så här är resultatet: 
Glada pastell färger är också fortfarande en favorit. 

Red tribal nails

Jag fortsätter med sommarens tema - enkelt. Den här gången blev det en röd tribal design. Jag måste säga att jag är ett stort fan av vad jag gör med naglarna just nu, enkelheten (eller min lathet) visar sig vara ganska snyggt. Här är resultatet:

Jobbar på "brännan"

 Värmen och solen hänger kvar. Thank the lord. Jag har kommit på knepet för att inte smälta bort! Äntligen. Lägger mig längst ut på bryggan där det blåser som mest. Aaah, det är underbart. Nä, nu kan jag inte hänge här nå mer, ska ta mig tillbaka till solen nu! 

sommar och rea

Som om jag inte älskar sommaren nog, men på sommaren är det även stora reor ÖVERALLT! Jag älskar stan. Tyvärr r det så jäkla varmt att det blir extremt jobbigt att faktiskt gå på stan. Men idag for jag dit en snabbis, kom hem med några söta kap. 
Solglasögon och klistermärken från bikbok, halsband från ur&penn, örhängen från Gina Tricot, bok från akademibokhandeln. 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Disney♡
Bildkälla: we♥it 

I alhamn

Denna soliga och fina dag har jag spenderat med familjen ute i farmor och farfars stuga. Lillkusin är nänmligen på besök! Då blir det alltid en massa myspys. ;) Mycket mer finns det faktiskt inte att säga, men jag kan bjuda på några bilder från den fina dagen: 

Ny bästa vän

Jag har helt klart funnit min nya bästa vän. Han må vara icke-mänsklig..men han är bra ändå. Varje kväll får jag spendera tid med denna krabat. And I löööve it! Det är jag och Ville för all framtid. 
Kan vi bara ta en sekund då vi tittar på det där smilet.. Så underbar 

Tidig födelsedagspresent - till mig, från mig

Jag fyller år om 9 dagar - woho! Men vad är väl en födelsedag utan en present till sig själv? Jag besökte en av mina favoritsidor - cafepress. Så härliga plagg där. Och eftersom jag är lite besatt av Hannibal så klickade jag hem 3 såna grejer. 
HAPPY!

Cracked nails

Till sommaren tycker jag att blått är en extremt fin färg! Var bara tvungen att finna en design som kunde visa upp den färgen. :) Här är min senaste nageldesign: 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Boyfriend jeans
Bildkälla: we♥it 

Simple baby blue nails

Den rubriken säger ungefär allt som jag ville ha sagt. Igår var en lat dag i stugan, inte allt för mycket inspiration som flög runt - så då kom detta till. En enkel, till tusen, design med en favoritfärg. Här är resultatet: 
Glittret ville inte vara med på bild..ser helt klart bättre ut in real life. 

Fiskar

 
Tja tja, storfiskaren här! Efter en liten sovmorgon for familjen ut till stugan. Jag har väl typ äntligen lärt mig att uppskatta lugnet av det stället. Var ute på en fisketur tidigare idag, fick inte mycket napp, men det var mysigt i solnedgången. 

Luleå hamnfestival

Nu är hamnfestivalen över. Det har varit skoj. Hängde alla dagar med Jennifer och i fredags joinade även Anna. 
Så 3 dagar av festligheter. Torsdag bjöd på markad, Panetoz och hamnhäng. Fredag bjöd även den på marknas promenad, Sanna Nilsen, Jennifer som vinner godis, musik och mys. Lördagen bjöd på bästa musiken i form av Linnea Henriksson och Miriam Bryant, marknad - denna gång med inköp, staaaark thaimat, virvelvinden, Kevin och massa craaaazy äventyr à la Jennelie (Jennifer that is our shipname). Jag är nöjd med helgen. Nu - sova. 
Happy in the virvelvind. 

Party nails

Jag kunde inte finna ett bättre namn till dessa naglar, haha. Men det är hamnfestival så det får räknas som party, lol. Jag gillar i alla fall kombinationen av alla naglar. Här är resultatet:

Picknick på stranden

Åh vilken härlig dag! Inledde allt med en picknick på stranden med Hanna och Jenny. Vi solade, käkade gott och bara kom ikapp i varandras liv typ. Sen hem, middag, fixa sig. Drog sen till stan och mötte upp Jennifer, vi är så äventyrliga och går på Luleå hamnfestival. Kollade lite på marknaden, var i norra hamn och ittade på panetoz. He va mysigt. :) 
Så här såg mitt fejs ut idag. 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Mariana Foster 
Bildkälla: we♥it 

Premiärdoppet 2014

Nog tog det sig sin tid. Det är juli. 1 vecka in i juli för att vara mer specifik. But I did it. Jag har tagit mig ett dopp i det kalla vattnet. Jag brukar då inte premiärbara så här sent men sommaren har ju varit lite halv kass fram tills nu. Hoppas verkligen att värmen håller i sig 

An Abundance of Katherines

Alltså åååååhåhåhåhåh, jag har en ny favoritbok. Okej, det har blivit många såna på sistone. Men John Green my hero, vilka böcker alltså! Senaste jag läste var då an abundance of Katherines och oh my, jag älskade den från sida 1 i princip. Nä men altså så bra bok, gå och läs den nu!
KÄRLEK

Sommaren är här

Det har varit lite bättre väder nu ett tag! Men idag var första dagen som bikinin fick åka fram och premiäranvändas. Jag är verkligen en person som älskar värme och sol och sommar. Så just nu lever jag verkligen. En bok i solstolen i några timmar och min dag är perfekt! 

Med Anna

Idag har varit en av dom där lugna sköna dagarna. Anna kom förbi, vi pratade om djupa saker och tittade på new year's eve - det är ju ändå inte så långt bort, lol. Har även hunnit vara ute med Ville en sväng och nu ska jag packa mina grejer och sen sticker jag till stugan. Det lugna fortsätter ;) Hoppas att alla har det bra!
Seeelfiiiieee

I'm done

3 veckor av sommarjobb är avklarade. Det var långt ifrån så hemskt som jag tott det skulle vara. Alla boende (och personal för den delen) var så extremt söta. Nästan så att man komer att sakna dom. Efter jobbet idag blev det "firande" med Anna på stan. Vi besökte en ny bokhandel och tog en fika på friends, mysmys. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Se serier typ, lol. 
Knallrosa läppar en en ny favorit! 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Crop tops
Bildkälla: we♥it