Lägenhets-detaljer

Har nu hunnit bo tillsammans med David sedan mitten av oktober, så känner att lägenheten börjar falla på sin plats så smått. Eftersom att ni som hänger här kanske inte fått se så mycket av den så bjuder jag idag på några favorit-detaljer från de olika rummen. 
Köket pryder vi med massa bilder, film-posters och guldiga detaljer. Minimalism må vara snyggt, men det är inget för våran lägenhet, haha. 
I vardagsrummet finner vi massa flyffiga saker, min Harry Potter samling och en hel del fejk-blommor för jag kan verkligen inte hålla blommor vid liv. 
Tredjerummet/gästrummet/pluggrummet är nog en liten favorit med bokhyllor, gulligt fotogaller och Hannibal-hyllan haha. 
I hallen har vi min favorithylla med massa söta grejer! Som ni ser tycks böcker vara ett genomgående tema i varje rum. 
Toaletten kan nog vara bäst dock med min skönhet-hylla, hehe. På toppen förvarar jag mejoriteten av mina Zoella produkter, har visst samlat på mig ett par. 

Thé, thé och ännu mer thé

Jag gjorde om lite i mitt thé-skåp idag och det känns som att jag har allvarliga, allvarliga.. brister i thé! Måste fara och köpa mer! Si så där 55+ sorter hittade jag här hemma. Ganska lagom ändå. I mitt försvar så byts smaker ut hela tiden och thé är underbart! Favoriten för tillfället är bluebird thé, dock kan jag bara beställa detta från Brighton, så det blir inte så ofta tyvärr. 

2017-03-08

Idag väntar en dag med plugg och lite mer plugg. Min nuvarande kurs är inte speciellt snäll i planeringen, känns som att det är 20 saker att göra samtidigt. Men innan jag sätter mig med skype-möten och böcker så önskar jag alla en extra tevlig onsdag, hoppas alla tänker på någon stark kvinna idag 

Prova blogga igen

Nämen tjenare bloggen! Har kommit in ett ryck där jag vill försöka blogga igen. Detta kan med 75% chans dö ut imorgon, men nu provar jag på det igen. Har publicerat några inlägg som legat och skräpat i utkastet, så för den som vill finns lite att kolla på. Själv ska jag göra mig klar för jobb nu. Så vi hörs väl hörrni! 
Fick blommor från Condis och vädret är underbart, vara så ni vet!

050317 18:35

Nyss kom jag hem från veckans sista arbetsdag, varit en bra jobbhelg faktiskt! Ikväll händer inte mycket mer än att jag tänker äta massa mat och titta på vampire diaries. It's gonna be a good night! 

"Ledig helg"

Det där med ledig helg varade till ca 08 imorse då jag blev inringd på 10-18 jobb idag och imorn. Tycker dock att det är ganska bekväma arbetstimmar, så hade inget emot att tacka ja till det! Nu ska jag bege mig iväg mot bussen för att inleda denna arbetsdag. 
Från en av alla prommisar igår. 

Skola, jobb, jobb

 
Idag var verkligen en fullspeckad dag!! Började 09 på skolan med en tenta, for förbi farmor och farfar efter det för en lunch. Vid 12 var jag hos mormor och Kjell för lite mys innan 13-jobb på DFA. 16:30 var jag ute och prommenderade till nästa jobb som jag var på från 17-22. What a day. Nu är bums i säng och sedan en leeeeedig helg!!