Farhampton and the Hidden Stash

Nu är how I met your mother och 2 broke girls tillbaka. Woho. Båda avsnittet var ganska awesome. 

Det ryktas ju om att säsong 8 av HIMYM kommer att vara den sista(det här är inget som bekräftas av några officiella källor). Jag vet inte vad jag tycker om det. Jag älskar den serien, don't get me wrong, men det behöver väl kanske få sitt slut nån gång. 

Säsong 7 slutade med att Barney friade till Quinn, vi fick veta vem Barney gifter sig med i framtiden(inte för att spoila något, men det är inte Quinn^^) och Ted åkte iväg med Victoria i solnedgången - ack så romantiskt.

Säsong 8( Farhampton)börjar med hur Barney's bröllop får Ted att tänka tillbaka på när han blev tillsammans med Victoria igen och vi kommer ett steg närmare att få reda på vem som är Ted's framtida fru.  

Bildkälla


Säsongs avslutningen av 2 broke girls hade inte direkt en sån stor cliff-hanger. I det avsnittet träffade Max och Caroline Martha Stewart som verkligen gillade deras cupcakes.

Säsong 2(and the hidden stash) var verkligen en bra inledning på säsongen. Vi får bland annat för första gången träffa Caroline's pappa, tänk att det tog en hel säsong innan det hände. Känns som att det här blir en bra säsong. 

Bildkälla

Klickar ni på bilderna så kommer ni till sidan som jag använder för att se på serierna. (:

Kommentera inlägget här: