Sunday funday

En promenad med Ville, en tripp till stan där det införskaffades filmer och body butter, myskläder all day, chai latte - söndagar är rätt så härliga ändå ♡ Vad har mina läsare haft för sig idag? 
Markera produkter

Girls night

Jag är precis påväg att spinga ut genom dörren och bege mig till en liten myskväll hos Fanny med Anna, Jennifer, Louice och Vendela. Det har tagit mig ett tag men jag är äntligen vaken, gårdagen med skola till 15:45 och utgång på kvällen tröttade ut mig.Men nu är energin på topp, efter lite kaffe, så nu taggar jag myskväll! 
Hoppas att alla mina fina läsare har en fin lördag ♡
Linne från BikBok, byxor från BikBok, solglasögon från Bikbok, dekorationer på solglasögon från BikBok, halsband från gina tricot, kofta från cubus. Jag gillar absolut inte bikbok, va? 

Klädval x5

Nu i början av skolan orkar jag alltid lägga ner lite mer tid på att välja kläder och bry mig hur jag ser ut. Om 1 månad är det stickade tröjor med uppsatt hår som gäller varje dag, haha. Men här är veckans 5 klädval i alla fall: 
Klänning - Top shop // Halsband - Gina Tricot                  Tröja - BikBok // Byxor - BikBok 
Kofta - BikBok // Linne - BikBok // Byxor - BikBok // Örhängen - Gina Tricot // Baby lips cherry me - H&M
Kofta - H&M // T-shirt - Gina Tricot // Byxor - BikBok // Blomsersnodd - Cubus 
Crop top - Holliser // Kjol - BikBok // Halsband - Gina Tricot 

Lilac striped nails

Tänkte att lite fredagsfin skadar det ju aldrig att vara så jag fixade naglarna lite snabbt. Använde mig av ett jättefint lila nagellack, love it. Här är mitt resultat: 

Stu(dying)

Skolan är igång på riktigt. Schemat rullar på i normal takt och jag finner mig själv hemma pluggandes på glosor. Idag var en av dom där extremt trötta dagarna, har fortfarande inte riktigt vaknat till..måste nog gå och dricka 7 koppar kaffe om jag ska klara av kvällen. Imorn är i alla fall en lugn dag, jag kommer vara hemma till lunch - känns najs! N, nu ska jag ta mig ut på en promenad och så väntar idol på mig ikväll. Hoppas att alla har det bra ♥

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Kenza
Bildkälla: we♥it 

Thank you

Så, det var det. True blood är slut. Den serien och jag har haft våra upp och våra ner, men jag är så lycklig just nu. Sista avsnittet var så underbart och jag kan nästansäga att jag älskade det. Väl medveten om hur många som var missnöjda men jag tyckte att dom lyckades fint med att knyta ihop säcken. Jag kommer sakna serien, dom lämnade mig ju med bra minnen - thank the lord. #TrueToTheEnd 
Har du följt true blood och deras 7 säsonger? 

Black and white mix & match nails

Ny vecka, nya naglar. En trend som jag verkligen gillar är mix & match. 5 olika mönster som på något sätt tycks passa så bra tillsammans. Jag gör det här allt för sällan, men nu till hösten ska vi allt ändra på det! Här är mitt resultat: 

The fangirl challenge - TV series edition

Antar att den största utmaningen här är att komma igenom alla frågor utan att dö av fangirlande, haha. Jag varnar för er som inte sett klart grey's anatomythe vampire diariesthe walking deadsupernaturalteen wolf och revenge att här finns spoilers! 
 
6 best female characters - Arya (game of thrones) // Caroline (the vampire diaries) // Morello (orange is the new black) // Tamara (awkward) // Beth (the walking dead) // Carrie (the carrie diaires)
 
6 best male characters - Stiles (teen wolf) // Daryl (the walking dead) // Stefan (the vampire diaires) // Dean (supernatural) // Reid (criminal minds) // Elijah (the originals)
 
6 best friendships - Max & Caroline (2 broke girls) // Christina & Meredtih (grey's anatomy) // April & Beth (chasing life) // The knave & Alice (ouat in wonderland) // Kurt och Rachel (glee) // Daniel & Kate (perception)
 
6 best pilots - Pretty Little Liars // Revenge // Hannibal // The walking dead // Criminal minds // Teen wolf
 
6 best openings 
 
6 worst character deaths - SPOILER!! George (grey's anatomy) // Jenna (the vampire diaries) // Hershal (the walking dead) // Kevin (supernatural) // Allison (teen wolf) // Declan (revenge)
 
6 best villains - Hannibal Lecter (hannibal) // Anastasia (ouat in wonderland) // Klaus (the vampire diaries) // Mona (pretty little liars) // Lucifer (supernatural) // Peter Pan (once upon a time) 
Finns en chans att vi slutat räkna Anastasia och Klaus som the bad guys, men en gång i tiden var dom bad. 

Jon Krakauer - Into the wild

Lördag - typ bästa dagen under hela veckan. Den här lördagen har jag i princip gått runt i mina pyjamas byxor hela dagen. Bara gjort saker som att se serier, lyssnat sönder Ariana Grandes nya album, drickut massa te och läst. Jag valde att börja läsa into the wild, efter att ha läst baksidan på boken kunde jag verkligen inte låta bli. Har kommit in i boken nu och jag gillar den verkligen. Nu ska jag inte sitta här nå mer, ska dyka in i bok-världen igen. Vad har du gjort denna lördag? ♥
Into the wild: In April 1992, Chris McCandless, a young man from a well-to-do family, hitchhiked to Alaska and walked alone inte the wilderness. He had given all his savings to charity, abandoned his car and possessions, burnt all the money in his wallet, and invented a new life for himself. Four months later, his decomposed body was found by a hunter...

22.08.14

Dagens outfit var en supermysig tröja från bikbok med byxor från bikbok. Tröjan är verkligen en ny favorit, love it. 
Dagens inköp skedde på vip-shopping med Jennifer klockan 9 på morgonen. Allt är från H&M. Nöjd!! 
Dagens mys består av läsning och chai latte. Lånade dom böckerna idag, först ut är nog orange is the new black :D 
 
Mycket mer än så händer inte idag. En lugn dag i skolan, en ännu lugnare dag hemma. Hoppas att alla har en riktigt fin fredag! ♡

Dag 1

Tröja - Carlings // byxor - bikbok // ringar - gina tricot //halsband - ur&penn // mobilskal - iDiwa
 
Dag 1 som trea på gymnasiet idag. Inte en så spännande dag, fick bara lite info sen var det hem igen. För att det skulle kännas som att vi gjort något nödvändigt med dagen så gick jag, Fanny, Anna, Louice och Jennifer till Wayne's för en mysfika. Väl hemma har det inte hänt mycket, känns fortfarande som sommarlov. Nu hade jag tänkt ta och titta på senaste young and hungry och sen lär det bli att ta tag i att läsa papertowns - så taggad!! Hoppas att alla har en bra dag ♥
Klagar inte så mycket, tycker jag har ett helt okej schema. 

Back to school nails

Förra året körde jag på en riktig back to school design, i år kallar jag den bara för det eftersom jag inte kom på ett bättre namn, haha. Temat under denna sommar har varit 'enkelt, gulligt och allmänt bra', så jag valde att inleda mitt sista år på gymnasiet med en sån deign. Imorn gäller det, första dagen på sista året. Så här är mitt resultat: 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Allison Harvard
Bildkälla: weit
Top model är tillbaka med säsong 21 och jag är så happy! Det har gått och blivit lite löjligt, det erkänner jag, men jag fortsätter följa serien i alla fall. Följer du top model? :)

(500) days of summer nails

En av filmerna som jag levde för förr i tiden var (500) days of summer. Och jag har aldirg gjort en nageldesign inspirerad av den filmen så jag tyckte det var dags. Här är mitt resultat: 

Tonight

Ikväll befinner jag mig här med oz the great and powerful, hallon, cracker crisps och rabarber te. Bara lite mysigtVad gör du ikväll?

222 days left

Idag är det 222 dagar kvar till en extremt efterlängtad USA resa. Denna gång kommer jag hinna med att se ställen så som Las Vegas, LA, San Francisco och Grand Canyon. Att säga att jag längtar är en underdrift. Eftersom att detta är extremt långt bort kan vi även ta och längta till andra saker under tiden. 33 dagar kvar till seriestarten (new girl är start för mig), 95 dagar kvar till Mockingjay part 1, 130 dagar kvar till jul.
Vad längtar du till? :)
Bildkälla 1 // 2 // 3 // 4 

It's friiiiday

Happy friday! Det här är min sista sommarlovs-fredag, känns ganska sorglig. Det enda som jag är lite taggad på är att komma in i normala rutiner igen, annars skulle jag gärna fortsätta med sommarlovet. Dagen spenderar jag i alla fall i stugan. Jag tycker att det är "för kallt" och var därför inte alls vid standen idag, men jag har passat på att läsa istället. Minst lika mysigt. Hoppas att mina söta läsare har en superfin dag!♡
Utsikten // Boken som jag läser just nu
Och så en enorm selfie (;

Pink flower nails

Jag tror jag har förälskat mig i nageldesigns som involverar stora prickar..gör det väldigt ofta nu för tiden, haha. Till denna design provade jag även att göra rosor för andra gången, tyckte det blev ganska okej. Här är mitt resultat: 

The dress

Som jag har jagat denna klänning alltså. Såg den för första gången i Stockholm på H&M (i juni), men av någon anledning så köpte jag den aldrig. När jag kom tillbaka till Luleå så var den slutsåld här. Visste att jag skulle till Piteå och höll hoppet uppe om att jag kunde finna den där, men Piteå har inte divided. Så ringde till faster som bor i Stockholm och frågade om hon kunde köpa den till mig - men den var slutsåld. Till slut bestälde jag den bara och idag kom den. Yääy, nu är jag glad! 
Älskar verkligen blommorna och den sitter så perfekt på! 

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Jordgubbar♥
Bildkälla: we♥it 

Open for business

Nämen hej på er! Det var ett tag sedan sist. Eller ja, inte om man kollar i arkivet för jag skrev ett inlägg igår. Men det var ett tag sedan någon läste mina inlägg. April tror jag. Nu helt plötsligt började jag känna mig lite ensam här inne så låste upp. Welcome, welcome, welcome! ;D Planen är väl att fortsätta som vanligt, så om du läst min blogg förr finns inga nyheter att vänta sig. Men glad att se er alla igen! 

Green stripes nails

Jag har vissa favorit-lack i min samling av nagellack. Ett av dom lacken är det gröna som jag använde idag. Så fin färg! Min är snart slut så jag måste se till att inhandla en ny. Men här är resulatet denna gång: 

Guardians of the galaxy

Så ikväll är det biodags! Var ett bra tag sedan sist för mig.. Men nu kör vi igen. Jag och Jenny ska gå och se guardians of the galaxy. Eller ja, vi sitter i biosalongen just nu och väntar på att filmen ska börja faktiskt.. :) Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, gillar marvel och älskar Chris Pratt. Hoppas på det bästa! 
 

Sailor nails

Så till denna nageldesign ville jag ge göra ett tema som jag faktiskt provat på tidigare under året, då körde jag på rosa och nu ville jag göra allt lite mer stilrent. Svart, vitt och silver - perfect. Det är sjömans-naglar som jag talar om. En perfekt design till sommaren! :D Här är mitt resultat: 

Music

 
 

Lever livet i solen

Alltså god bless sommaren. Jag älskar livet så mycket just nu och så kommer man på hur nära skolan är och paniken börjar direkt. Nej, nu måste jag sluta tänka så - njut av sommaren Emelie! Njut! Haha, hoppas att alla har en super sommar! 
Livsnjutare med vattenmelon ;) 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiration: Chanel 
Bildkälla: we♥it 

Orange aztec

Jag fortsätter helt klart med sommarens tema - enkelt, snabbt men fint. Denna gång med mitt favoritmönster aztek och en ny favorit orange. Jag är väl medveten om att vi är mitt i sommaren och inte hösten, men jag bryr mig inte jättemycket.. det är en fin färg så då använder jag den ;) Här är resulatet: 

Söndagen den 3/8 2014

Så, söndag, känner inget hat för den dagen under sommaren utan den är lika fin som alla andra. Har tagit mig ut till stugan nu igen, det var faktiskt ett tag sedan sist men nu är ju det finaste vädret tillbaka. Innan jag lämnade staden bakom mig hann jag med lite nödvändigheter hemma och en inforik promenad med Vendela. Nu ikväll väntar massa avsnitt av Community, älskar att binge titta på den serien! Hoppas att alla har det bra♥
La beach 

Out

Jag är just påväg att fara hemifrån men jag tänkte slänga in ett inlägg. Är påväg till Anna för en liten förfest innan vi ska dra på Allstar, första utekvällen som 18! Spännande. ;) Mycket mer hade jag väl inte tänkt säga, haha. Får hoppas att alla har ne bra kväll, för det tänkte jag ha! ♡

Selfie time!

Min episka kväll

I have a feeling that this night will be epic! Haha, min humor är på topp idag. Jag har haft en extremt lugn dag och kvällen väntas vara minst lika lugn och mysig. Ska bara se film. Har tagit fram en ansiktsmask och en pedikyr väntar mig. Hoppas att alla andra också har det mysigt. 
Förstår ni nu inledningen av inlägget? Bahah, I'm sooo funny. ;)))