Tea party

Idag blev det lite tea party med Vendela. Har man lämnat mig i nästan ett halvår så är det tid för lite gossip! Så drack te och pratade om livet, alltid lika trevlans! Ikväll blir det nog ännu mer te och möjligen lite bokläsning om jag orkar! 

Bio x2

Älskar att störa mina kollegor på bion, så idag har jag hängt där två gånger. Först med syster när vi såg zootropolis, som var amazing. Sen for jag och Jennifer dit efter vår EH dejt och såg the boy, även den var bra. Twisten i the boy var jag verkligen inte med på, really good! 

Gåvor från värmen

Mamma och pappa har varit i Thailand vilket blev likamed en massa fina presenter för min del. Känns som julafton, vilket gör mig överdrivet glad. Här har vi alla saker som jag vill skryta om: 
Nya fina nike skor som jag kommer ha förstörd om 2 veckor ;)
Starbucks mugg #3 
Lite nya brillor, älskar att se ut som en fluga! 
Lite lovely mk 
Sötaste doftljusen!! 
Sötaste tröjorna!!
Sötaste tvålarna!!
Lite mer smell good stuff
Hur söta var inte dessa klänningar då? 
Och dessa? 
Tack mamma och pappa 

With my bäbes

Ikväll hänger jag med några snygga människor. Våra planer är att orsaka kaos på stan och käka max-mat. Själv taggar jag att köra lite mermaid dans, cuz that's life! 

♡ inspiration ♡

Bildkälla: we♥it  

Lön tack

Lönen kan verkligen inte komma snabbare just nu.. Fasiken vad jag har råkat spendera pengar denna måndag. Worth it! Idag har också av någon anledning gjort mig väldigt trött. Det är alltså sängen som gäller 22:15. Bra Emelie. Ansvarfull! 

Shopping

Har blivit väldigt många inköp som jag inte lagt upp, så nu kör vi ett samlingsinlägg med några av mina favoriter: 
Klänning från bikbok // Klänning från H&M 
Vinterskor från skopunkten
Thé från kvantum // Thé från thé shoppen
Skubb från the body shop
Lite mer thé från thé shoppen 
Tröja från H&M
Fulaste arbetsskorna från skopunkten 
Massa doftljus från lagerhaus
Ansiksmask och badbomb från Lush 
Tröja från H&M 
Puder från H&M
2 badbomber från Lush 
Klänning från Bikbok
Tröja från bikbok
BH thingy från Gina Tricot

En måndag i februari

Började denna vecka på bästa sätt tycker jag. Hemtenta med Hanna, shopping med Jennifer och en middag på dagoberts. Blev sen som vanligt lite bio med Jenjen! Hail, Caesar var det som stod på schemat.. Jadu..ingen kommentar där. 

The revenant

En EH dejt och the revenant med Jennifer har fått mig att bli väldigt trött. Gillade faktiskt filmen och kan nu förstå varför alla tror han kommer få sin efterlängtade Oscar. Kanske var filmen lite fööör lång, men det gjorde inte överdrivet mycket för mig. 

Tea and Tanya

Idag kände jag verkligen för att bläddra i Tanya Burr's bok. Har köpt så många böcker utan att ens öppna dom känner jag.. Så idag tog jag lite av min tid för att bara sitta ned och mysa på. Var väldigt trevligt! 

Middag med basgrupp

Idag blev det att skriva på hemtentan på morgonen. Sedan mötte jag Anna för en liten kaffedejt med massa prat om livet, alltid lovely. Efter det begav jag mig till Waldorf för en mysig middag med min basgrupp. Vi hamnade sedan hemma hos Catrin med musik och en massa prat. Haft en väldigt trevlig dag! 

Sunset flamingo nails

Måste säga att jag är väldigt nöjd med denna ombre-design! Tyckte färgerna smälte ihop riktigt najs. För att få lite extra tropisk känsla så fick det bli en ensam liten flamingo också. Här är mitt resultat: 

Kaffe och lockar

Har en bra hårdag och knarkar kaffe. Det är ungefär vad som händer idag. Klagar inte. Hör av mig när något mer spännande händer ;)

Priset av att vara spontan

Ojdå, jaha, okej. Jag och Louice hade bara några små grejer att göra på stan och helt plötsligt sitter jag med ett nytt hål i örat.. Okej. Jaja, men detta har jag velat ha länge, så det känns bra! 

How to be single

Ikväll var det bio-dags, känns som länge sedan sist. Jag och Jenny såg how to be single och jag gillart. En ganska bra feel good film och en av de bättre filmerna jag sett på sista tiden måste jag säga. Så gå och se den ;D

Spårad

Jag är fortfarande överdrivet sjuk, men en spårad kväll här och där kan man ju inte tacka nej till. Jag och Louice for hem till Jennifer för just en sådan. Det var långt ifrån planen, men stuff hände.. och där satt vi på golvet och lyssnade på Günther. 

Blue and red glitter nails

Med mycket att göra så hamnar naglarna inte på prio 1 för mig, så idag fick det endast bli två olika glitter på naglarna. Fast enligt mig så är det så pass fina färger att det inte gör såå mycket. Här är mitt resultat: 

Enda sanna valentine

Tack till espresso house och min chef på condis för att ni vill vara min valentine. Jag accepterar! 

Hypnotic heart nails

Alla hjärtans dag är här, så jag fortsätter med kärleksfulla naglar, för jag är en tönt. Denna gång satsade jag på klassiska hjärtan och mitt favorit nagellack i rött. Här är mitt resultat: 

Tulpaner

Alltså, blommor. Kan vi prata om det ett tag? Vill verkligen bli en person som köper en bukett varje vecka i princip. Rummer blir så mysigt och trevligt! Dessa blommor fick jag från ett av mina jobb, verkligen uppskattat måste jag säga! 

Böcker

Fick nyligen hem en stor och fin beställning från adlibris. Fick massa presentkort i julklapp och tyckte det var på tiden attjag använde dem! Här är mina nya skönheter:
Cecelia Ahern - If you could see me now. Gillar verkligen många andra av Aherns böcker, så detta kändes som ett säkert kort! 
Alice Kulpers - Life on the refrigerator door. En favorit från min barndom! Var bara tvungen att ha denna i min bokhylla 
Lilly Koppel - The astronaut wives club. Blev ju lite kär i serien, så ville läsa boken! 
Fredrik Backman - En man som heter Ove. Jobbar man på bion känns det svårt att inte bli sugen att läsa denna bok. 
Davis Ebershoff - The danish girl. Vill verkligen läsa denna bok då jag hört mycket bra om den!
Erika Johansen - The queen of the tearling. Följer man Jim Chapman kan man inte låta bli att köpa denna!
Vladimir Nabokov - Lolita. Fortsätter bygga upp min samling med klassiker, självklart ska man ha Lolita!
En uppföljare till en tidigare Jojo Moyes bok som jag äger
Och av oklar anledning tog jag ingen bild på illusions of fate?????

Deadpool

Ibland kan man fråga sig: behöver jag sömn? Svaret kan variera, men idag säger jag "nej, för jag ska se deadpool". Har inte taggat överdrivet mycket, men let's face it - den kommer vara bra. Så hoppas på det bästa nu innan jag går in i bio-mörkret. 

Red heart nails

När man snabbt och enkelt vill slänga ihop en alla hjärtans dags-manikyr så är röda hjärtan alltid ett säkert kort. Så idag körde jag på endast det. Här är mitt resultat: 

Fortfarande feta

Det må ha varit fettistisdag igår, men har fasiken ätit fler semlor idag, haha. Men är det gott så är det! Inledde min dag med skola där vi bland annat gjorde nätverkskartor, vilket var skoj. Kvällen har spenderats hos Anna med Louice. Spårade som vanligt, alltid lovely. 

Fettistisdag 2016

Att jobba på condis fick mig fasiken att tagga semlor once again! Så fettistisdagen kunde ju inte ha kommit snabbare. Idag ska här njutas med massa semlor och thé! Happy 

"Oh you're in my veins

and I cannot get you out" - Andrew Belle 
 
Idag gick jag och fick mitt andra permanenta märke på min kropp. En Andrew Belle inspirerad tatuering. Hans låt in my veins har i många år varit väldigt viktig för mig, så att ha en tatuering kändes helt rätt. 

Troll-hår

Troll-hår, eller håret man får efter flätor, är min nya favorit. Så lätt och fortfarande ändå lite charmigt, haha. Så jag rockar denna stil varje dag nu i pricnip. Yup.

School and tattoos

What a day! Började dagen med lite skola där vi förberedde ett seminaruim, vilket gick bra. For sen in till stan för att gå på bio med syster. Goda dinosaurien stod på schemat idag och ja, jag älskade den. Efter det blev det tatuering nummer 2 med Anna och Jennifer som åskådare. Vi begav oss sen till espresso house för obligatoriskt fika. Good day. 

Phone time

Idag fick jag äntligen lite efterlängtad telefontid med Fanny! Blev ett långt samtal med massa skvaller, sånt som händer när någon bestämmer sig för att flytta 100 mil från mig. Oh well, det är lite charmigt med våra långa samtal också. Har även hunnit med ett personalmöte idag, trevligt trevligt. Ikväll blir det nog sängen ganska snabbt, är riktigt trött!  

Caviar nails

Jag har länge haft caviar pärlor i mitt föråd med nagel stuff, men aldrig vågat använda dom.. Idag gjorde jag det! Och jag måste säga att det var både kul och jag tycker det ser ganska coolt ut också. Varför är jag typ 5 år sen till denna trend?! Här är mitt resultat: 
Honestly, detta är en ny favorit!!

Life

Te och en bra bok innan sängen är fasiken livet. Tbt till när idrottsläraren sa att man inte ska dricka te innan man sover..skrattar fortfarande, 2 år senare. 

Lazy

Ibland får man fasiken lov att ha lite lata dagar med mestadels te-drickande på schemat. Idag kör jag lite på en sån dag, 50 koppar te och pyjamas-byxor. Älskart. 

Joy

Ikväll var det standard espresso house och bio dejt med Anna. Seriöst, tror detta är allt vi gör nu för tiden, haha. Men det var trevligt. Joy var en bra film, me likey! 

Cupcake nails

Känns som om det var länge sedan jag gjorde något ätbart på naglarna, haha. Så idag bestämde jag mig för att göra charmiga och lite väl overkliga muffins. Här är mitt resultat: