Farväl 2015

Well, gott nytt år på er! Detta nyår fortsätter traditionen med tant-fest hemma hos Louice med Jennifer och Anna x2. Det bjuds på riktigt bra musik, tacos och massa gossip. Ganska episkt om du frågar mig. Vid 12-slaget drar vi oss in till stan för att se fyrverkerierna, sen får vi se vart vinden blåser oss. Mest troligen tillbaka till Louice, haha. 

New year, new nails

Årets nyårs naglar fick bli av det enkla slaget på jag lever på tidsbrist.. Tyckts inte som om jag kommer ändra mig speciellt mycket till nästa år, haha. Här är mitt resultat: 
 

Mellandagsrea

Idag var min första chans att hinna gå på mellandagsrean och lord, det var epsik. Fanny, Jennifer och Louice var också villiga att spendera pengar. Blev en påse eller två. Tur att jag bara köpte saker som jag behövde, exempelvis 5 badbomber. Hur levde jag livet innan? Blev också en liten snabbis på espresso house, för hur kan man undvika det när man hänger med Louice? Nu är det dock dags att jobba, behöver tjäna tillbaka alla pengar som försvann idag, hehe. 

Julklappar 2015

Årets bilder gav jag helt upp med. Finns inget som heter dagsljus eller sol i Luleå. Jag får helt enkelt deala med det. Här är några av årets julkappar: 
All them books! Yes please kan vara en av de klappar jag blev gladast över! 
Filmer och serier! Bygger på min kollektion lite väl mycket just nu..haha
All them kroppsprodukter. Kan vara fullt i mina skåp just nu, hehe 
Sötaste dekorationerna någonsin
Mamma har förstått att min besatthet av stags ain't going nowhere 
Zoella produkter 
HP merch
En söt wendigo, love him 
Between us parfymen 
Teburkar, HP travel mug, Starbucks travel mug, Chai latte sirap 
3 bedårande minions. Mamma, jag är 19 år. 
Ljus, kopp, kuddfodral. You know, för mitt framtida hem kommer vara awesome!!!
6st übersnygga glas, cuz I'm classy 
Fluff 
Väska 
Presentkort och tid för tattuering 
Min granne gav mig fluffsockar och nagellack, too cute 
Mockingjay kalender 
Doftande stuff 
Tofflor och lotion
Badbomber 
übersnygga sängkläder 
Badbomber 
Snyggaste tröjan 
Vattenkokare 
Nagelpenslar 
Tattoos 
Sju sorters kakor
Sport-bh
All them doftljus 
 
Alla bilder är skit och jag vet det, men Jennifer är nog lycklig nu. Varsågod. 

Star Wars: The Force Awakens

Idag var det äntligen dags för Anna att få se sitt älskade star wars, jag följde med som stöd, haha. Var verkligen inte taggad då jag inte direkt gillar de tidigare filmerna, men jag blev glatt överraskad. Kinda liked it. Jag ser varför folk hypar den så jäkla mycket! Inte så att jag kommer se den många fler gånger, men inte supersur att jag behövde se den heller. 

Black dot nails

Detta kan vara sista designen 2015.. Shit, jag borde gjort något bättre eller mer epsikt, haha. Istället körde jag på något snabbt och enkelt, god dang it. Här är mitt resultat: 

Kanske bästa julklappen?

Eftersom att jag tycks jobba hela tiden just nu så hinner jag fasiken aldrig ta bild på mina julklappar i dagsljus.. Men jag har fått några riktigt fina grejer ska ni veta! Här nedan kan vara den bästa, haha. Ni (Jennifer) som väntar på dessa bilder, behöver nog dock inte vänta länge till. Men för tillfället får du nöja dig med denna förhandsvisning. 
He's so cute 

Min jul

Shit, bara lite död efter dagens arbetspass..lite. Nåväl, min jul var fin! Fick inte fira idag, som jag brukar, men men. Igår ble det massa gott att äta, massa fina presenter och sådant allmänt trevligt. Mina julkänslor kom aldrig, men det gjorde inte så mycket. Hade det bra ändå. 

❄God jul❄

GOD JUL TILL ER ALLA 

Uppesittarkväll

Idag blev det som sagt ytterligare ett arbetspass med mina favoritgamlingar. Gick då helt okej idag igen, inget speciellt där inte. Sen snabbt hem för att delta i årliga uppesittarkvällen som består av bingolotto och glögg. Kan det bli bättre? ❄ Ja, jag skulle ju kunna ha julkänslor - då skulle det bli bättre..
↑ Äntligen införskaffat detta ytterst classy plagg 😂På tal om inget. 

12 days of christmas

Så, sista designen av 12 days är egenligen den nionde.. Men vem räknar egentligen? Detta är alltså årets julnaglar och jag gillar dem verkligen. Enkla, men ändå så juliga. Tack för denna jul. Här är mitt sista resultat: 

Back again

Idag blev den en snabb fika på stan med lillkusin innan jag for iväg på jobbet. Jag har några ströpass på äldreboendet där jag jobbade i somras. Var ytterst spännande. Kom ihåg ganska mycket, så dagen flöt ändå på. Lite scary när det var jag som liksom var sist på plats, men det gick bra ändå! Då taggar vi ett till sådant pass imorn då, wopp wopp. 

Ledig dag?

Ibland lyckas jag ändå hitta en ledig dag i mitt schema, sällan är det, men det händer. Så idag har jag gjort allt behövligt! Druckit tomtelatte, fixat julklappar, pluggat, fun stuff. Imorn fortsätter arbets- och plugglivet för fullt. Good luck me. 

12 days of christmas

Yeah, kan nog ganska 100% garantera att detta failade jag på.. Men men, nästa år kanske! Dagens design är inspirerade av dom där juliga kransarna vi har på dörrar nu i juletider. Ni vet vad jag pratar om, trots att jag glömt bort vad dom heter. Här är mitt resultat: 

Tidiga mornar

Ja, jag är fortfarande besatt av soluppgången när jag går till jobbet, deal with it. Idag körde jag mitt vanliga pass på condis och så blir det lite jobb på sf snart också. Varför vara ledig liksom? Känns helt onödigt. Ikväll får det nog lov att bli en redig spa-kväll och avkoppling till tusen! 

12 days of christmas

Gör desperata försök att komma ikapp mina 12 dagar här, haha. Går verkligen inte bra. Dagens design är inspirerad av alla fina ljus som lyser upp våra mörka julkvällar. Här är mitt resultat: 

12 days of christmas

Detta kan vara en av mina favoriter, och jag har bara gjort 6 stycken so far. Men dagens naglar blev ganska on point om du frågar mig! Kanske inte speicellt juliga, meeen, det gör inget. Här är mitt resultat: 

Baka baka liten pepparkaka

Ska erkänna att mina julkänslor börjar försvinna.. Väldigt tråkigt! Meeeen, idag gjorde jag ett försök att rädda dom genom att baka några pepparkakor och lyssna på min julmusik! Gick som det gick, men pepparkakor har vi nu i alla fall. Försökte göra vissa lite fina, men det gick också som det gick. I'm a failure.  

All that hair

I brist på annat så lägger jag ut en bild så att framtida Emelie kan komma ihåg sitt långa röda hår. Det är verkligen dags att klippa sig, men jag kommer sakna detta för mycket! 

Let's cozy on up by the fireplace and dim those Christmas lights

Tröttheten slår lite hårdare idag om vi säger som så. Jag kan beskriva mig som en zombie just nu, that's it. Pyjamas och brasa är allt som betyder något idag, haha. 

12 days of christmas

Vi fortsätter med design 5, nästan halvvägs nu! Jag älskar allt som är rött och speciellt nu till jul, så varför inte ha naglar inspirerade av polkagrisar? Här är mitt resultat: 

Getting them money tho

Ibland går mitt liv inte riktigt som planerat. Med ibland menar jag oftast. Blev att köra ett litet jobbpass på bion 22-06 inatt. Skoj. Nä, men det var faktiskt helt okej. Sen att man fick lite dubbel lön är ju ganska najs, såååå. ☆ Sen kan man ju undra varför jag, som somnat vid 7, är vaken 10:35.. Inget svar på den. 

Sunrise

Det bästa med att börja 11 varje lördag är fasiken att promenaden till jobbet är så här vacker. Älskar det verkligen! Resten av denna dag tänker jag spendera i sängen med lite kurslitteratur. Kanske blir en tupplur eller två också, haha, lagom trött! 

12 days of christmas

Okej, design 4 är en sån där återkommande favorit tror jag, haha. Blått glitter och en halv snöflinga. Kan inte gå fel egentligen. Här är mitt resultat: 

12 days of christmas

Okej, lite back on track, fast ändå inte. Design nummer 3 är inspirerad av något som jag aldrig har på julen..men det känns ändå yttest juligt. Christmas holly. Här är mitt resultat: 

Saffrans thé

Saffrans thé är typ det enda som är viktigt i mitt liv just nu. Om man ska vara helt ärlig det vill säga. Så jäkla gott! Hela familjen tycker min thé-bruk luktar skit, men jag kan inte få nog. Plz make it christmas all year round. 

Christmas tree

Igår fick jag äntligen klä granen tillsammans med syster och oj så glad jag var! Kan det inte vara jul hela tiden? Alla mysiga färger, alla varma ljus och all härlig stämning. Love it! 

12 days of christmas

Yeah, jag borde nog redan ta och ändra den där rubriken, ligger väldigt efter.. Oh well. Design nummer två är inspirerade av det Tanya Burr lack som jag använde, nämnligen penguin chick. Här är mitt resultat: 

Sunday christmas

Ibland får man lov att bara ta det extremt jättelugnt på en söndag. Idag gjorde jag det, till fullo. Saffrans-thé, julbok och julljus - hur perfekt lät inte det? 

Glögg kväll

Inledde min lördag med lite jobb på Condis, sen hem en snabbis och sen for vi iväg på en liten middag och glögg kväll. Hur mysigt? Väldigt mysigt! Min besatthet av glögg är episk och detta var årets första, så jag är glad. Julkänslorna är på topp så, hoppas på en magisk december! 

Eat all the food

Nä men det här var väl inte helt fel, en ledig fredag och lite personalmiddag på det. Klagar inte så mycket just nu. Eller ja, kan klaga på att jag konsumerat för mycket kaffe och ska upp tidigt imorn.. Lycka till med sömnen, Emelie. Tack, Emelie. 
Jag kan inte ta matbilder med telefonen för fem öre, så ja, det där såg lagom gott ut..haha. 

12 days of christmas

Detta år blir det inget 24 days of christmas som förra året, men tänkte köra 12 days istället. Dock så ligger jag redan efter, haha, så jag lär ju faila ganska hårt. Men här är den första juldesignen 2015: 

Cozyness

December betyder alltid extra mycket mys för mig. Eftersom jag ändå inte har öööverdrivet mycket i skolan just nu tänkte jag ge mig själv en lugn eftermiddag. På med fluffsockar, fram med glögg thé och kanske till och med läsa lite i nån julig bok. 

Snow and christmas movies

Medan snön faller på där ute så sitter jag och tittar på Arthur Christmas, dricker saffrans thé och hela rummet doftar polkagris. Julkänslorna är, om möjligt, ännu starkare just nu. December känns redan som en extra magisk månad! 

New

Det har blivit ett inköp eller två den senaste tiden. Och när jag börjar räkna på saken så inser jag att familjen lär inte få julklappar. Well well, jag har fått mig klänningar - så det är okej. 
Årets nyårs topp från bikbok // Årets julklänning från H&M
Sötaste BH thingyn från bikbok 
Klänning från Gina Tricot // Tröja från Gina Tricot 
Väldigt behövligt julljus från interflora // julte från thé shoppen (också väldigt behövligt!!)