♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Tusenskönor
Bildkälla: we♥it

Dasies nails

För tillfället så är tusenskönor halt klart min favoritbomma. I love them, dom är så söta! Så vad kam man göra? Självklart ska man ha dom på naglarna... Här är resultatet: 

Min helg♥

Helg är verkligen det bästa som finns om du frågar mig, så gissa vem som är taggad på långhelg onsdag-söndag nästa vecka. Den här helgen har varit riktigt mysig, jag såg till att ge mig lite extra chill-tid hehe. I fredags efter skolan gick jag en snabbis på stan, men största delen av dagen spenderades i sängen med massa serier, såg bland annat klart The Fosters och oj som jag längtar till säsong 2! Lördag förmiddag spenderades med Jennifer på stan, kollade på alla kläder som jag inte har råd att köpa eftersom att det sparas för fullt till Stockholmsresan. Idag har jag mest bara pluggat, fangirlat allt för mycket över allt som är 1D relaterat och nu väntar en jogg. 
Den här helgen får ett bra betyg. Vad har mina läsare gjort i helgen? ♥
En Instagram selfie i brist på annat att visa här. @3welie

Yellow, black and white nails

Jag är verkligen så kär i neon gult! Så fin färg. Därför fick denna färg bli huvudpersonen i min senaste nageldesign. Här är resulatet: 

New hair

Eller ja, new och new. Det är ungefär samma färg som alltid, lite mindre lila och mer koppar bara. Jag känner mig nöjd i alla fall. Har alltid lite panik när jag får håret klippt, hehe, men det lär kännas bättre snart. Nu ska jag bara njuta av salongskvalitet på håret i någon dag ;D

Hello wednesday

Skoldag nummer 2 efter lovet. Redan less, haha. Idag väntar bland annat ett roligt spanska läxförhör/prov på mig men annars så känns dagen helt okej. Psykologi, sociologi och svenska. Väl hemma har jag inte många planer. Tänkte hinna med en jogg, kanske lite plugg och så är det en dansträning ikväll. 
Hoppas att alla har en superfin onsdag!♥ 
Igår. 

♡ Inspiration ♡

Veckans inspiraton: Bikinis 
Bildkälla: We♥It 

Spring anchor nails

Jag har inte haft många tillfällen att använda mina isadora sugar crush nagellack, så kände att det var dags att damma av dom och göra en vårig design. Ville inte sno för mycket uppmärksamhet från det snygga lacket så jag parade ihop det med enkla mönster. Resultatet: 
Använde mig av pink crush på pek- och ringfingret. 

That moment

Lyckligaste tjejen i staden här! Mina syskon och jag brukar alltid få någon liten påskpresent, i år var inget undantag och i år blev det ingen liten påskpresent heller. Mamma och pappa hade lyssnat på allt mitt tjat om One Directions nya parfym, that moment, och hade varit söta nog att beställa en åt mig. Iiih, so happy. 
Och som om det här inte vore nog har lyckas få ihop en massa tuggummi(då jag inte äter godis) och två badbomber! Love you mammi and daddi. 

Glad påsk

Jag firar påsken ute i stugan tillsammans med det dåliga internetet, vinden och familjen. Pågrund av den internetanslutningen som jag lever med blir det svårt att hålla sig uppdaterad, men ett litet inlägg här borde jag hinna slänga in. 
Idag har jag spenderat dagen i solen, krattat, joggat och sånt trevligt. Inte något som man brukar kunna göra under påsken då det fortfarande brukar vara stora mängder snö kvar, #GlobalWarming, haha. Nu tänkte jag ta och mysa ner mig i soffan och titta på några avsnitt av the Fosters. Hoppas att alla mina söta läsare har en fin påskhelg♥

The amazing spider-man 2

Det är movie time! Åh så taggad jag är! Älskar spder-man filmerna, ska erkänna att jag gillar "orginella" mer är the amazing, men fortfarande - can't wait for the movie to start. Ska någon av mina läsare också gå och se The amazing spider-man 2? :)
 

The amazing spider-man nails

Imorgon är det dags för the amazing spider-man 2, jag är så taggad! Ska snart gå och se första filmen så den ligger färskt i minnet. Men först ska jag dela med mig av min senaste nageldesign, spider-man inspirerad såklart. Gjorde en liknande för nått år sedan, men kände att det var lämpligt att göra om den nu. Resultatet:

The maze runner trilogy

Äntligen är jag stolt ägare till maze runner trilogin. Tog sin tid. Ska nog sätta mig ner och börja läsa ikväll, har höga förväntningar! Jag ska erkänna att det var Dylan O'brien som öppnade mina ögon för denna trilogi då han spelar Thomas i den kommande filmen. Låt oss nu bara hoppas att böckerna är lika bra som jag har fått höra att dom ska vara.
Har du läst maze runner böckerna?  
Köpt här
 

A lovely wednesday

Dagens planer består av: påbörja ett psykologiarbete, småplugga spanska glosor, jogga 8km, snabbvisit in till stan för att kolla på skor och nagelmålning inför helgens bio. Men först ska jag avnjuta en frukost i sängen medan jag tittar på det nya supernatural avsnittet. 
Hoppas att alla har en jättefin onsdag♥
Grönt jordgubbs-té, ost- och skinkmacka, hallon och kokos i filmjölk. Mums!♥

♥Inspiration♥

Veckans inspiration: Klockor
Bildkälla: We♥It 
Förövrigt så är jag väldigt aktiv på we♥it, ni hittar mig på @3welie :) 

Easter nails

Påsklovet till ära så har jag gjort påsk naglar. Tror att det är för tredje gången. Tycker att det är väldigt kul eftersom att man oftast får väldigt söta resultat :) I år blandade jag även in lite våriga blommor och aztec mönster. Här är mitt reslutat: 

10 favoriter

10 saker som gör mig extra glad för tillfället - Hannibal, äpple med kanel, sol, påsklov, lush produkter, Christina Perri, vitt té, we♥it, choklad body lotion, 61 dagar kvar
Vad sätter ett leende på dina läppar? :)

Nytt

Jag gör så gott jag kan med sparandet till Stockholmsresan i Juni. Vi kan väl säga att det går inte alltid helt superbra. När man går förbi stan är det svårt att hålla kvar pengarna i fickan. Här är mina senaste inköp som jag är helt kär i:
// Två badbomber från lush // Två halsband från ur&penn // Lorax filmen //
// Kjol från H&M // Tröja från BikBok // 
Presenter från Thailand, woho! Här finns 3 par solglasögon, 2 blomsterkransar, 2 1D linnen, 3 hp tröjor, 2 despicable me tröjor, ett par shorts och Nike skor 

I'm back

Hej, ja, där kom en oplanerad bloggpaus och en halvt oplanerad återkomst. Men jag ska försöka få det att fungera nu igen. Inspirationen är tillbaka, det är påsklov och jag har saknat det här. 
Så, vad har jag sysslat med under tiden då jag var borta? Skola, bio, joggning, massa serietittande, frukostar i sängen och för det mesta haft det bra. Ungefär som vanligt då. 
Jag hoppas att alla mina söta bloggläsare, som faktiskt fortfarande är kvar, har det superbra♥ 
Några insagrambilder från @3welie