Spend them money

7 nya théer och 2 nya thé burkar, går bra med att sluta köpa thé hehehehehe
Linne och klänning från bikbok

En fika dag

Inledde dagen på espresso house med basgruppen för plugg. Blev lunch på friends som plugg-paus. När pluggandet var klart förflyttade jag mig till bion för att se Captain America med Anna. Och sen befann jag mig på espresso house med Anna och Louice. Har bara förflyttat mig från ett matställe till ett annat känns det som. Underbar fredag! 

Captain America nails

Team captain america eller team iron man? hahaha, som om det ens är en fråga för mig! Team cap all day all night. Detta ska jag självklart visa med mina naglar också. Här är mitt resultat: 

Them curls tho

Jag valde helt klert helt fel dag att vilja vara fin i håret. Regnet öser ner och tycks verkligen inte sluta. Great. Men, fick några okej foton, så allt var värt det, haha. 

Eat eat eat

Känns som om jag har allt för många mat-dagar these days. Kan inte hjälpa det. Är man ändå på stan så kan man alltid stanna på espresso house, det är i princip en regel, bara så ni vet. 

Work work

TB till igår när man inte jobbade 11:15-23:30. Känns som ett bra tecken att man redan är trött och inte ens påbörjat arbetsdagen. Taggaaa, haha. 

Morgonpromenad

Jag och Fanny tog oss en mysig morgonpromenad idag, så härligt! Helt klart bästa sättet att starta en dag.Här hemma återhämtar jag mig med lemonad och vloggar innan jobb. Idag känns som en bra dag ♡ 

Catching up

När Fanny är på besök så gäller det att klämma in en dejt eller två. Vi möttes upp på espresso house och drack mumsig chai. Var också och gjorde nödvändiga thé-inköp, kvinnan hade ju slut mums mums thé(!). Blev sen bjuden på en mumsig middag hemma hos henne innan vi begav oss iväg på vernisage. Mysig dag! 

Babygetter till NY

New York över nyår med 3 av mina babygetter..JAG TAGGAR REDAN SÖNDER! 

EH

I don't know about you, men jag har alltid rätt prioriteringar i livet. Istället för att spendera dagen med plugg hamnade jag på EH igen, thih. Sånt som händer antar jag. Ibland måste man verkligen ha en dirty chai, no questions asked. 

Tenta

Idag var det tenta som gällde. Jadu, vette tusan. Kändes helt okej, tills jag kom till de sista frågorna. Dayum, där gick det nog lite mer åt skogen, haha. Men men vi får se. Nu tänker jag ge mig själv semester idag, det förtjänar jag helt klart. :)))))

Black flower nails

Ibland blir jag sjukt glad över mitt stora utbud klistermären och nagel-hjälpare. Idag var jag inte riktigt på humör att skapa något, så fick bli en svart bas med olika klistermärken. Här är mitt resultat: 

The Jungle Book

Idag tvingade jag med mig lillasyster på bio och gav mig själv en break i plugget. Vi såg djungelboken, som ja jag hade hunnit se tidigare. Men tyckte den var charmig nog att se igen. Har du hunnit se djungelboken ännu? 

Dejt-kväll

Jag och Jenjen tog oss en fin middagsdejt innan utgång idag. Blev en riktigt mumsig start på kvällen! Käkade chilikyckling som inte var stark, lite besviken, men men. Nu gäller det bara att vänta på resten av babygetterna så att vår partyhelg får börja. 

Birthdays

Pappa fyller år idag, vilket självklart firas med överdrivet mycket fika - kan man fira på andra sätt? Svaret är nej ifall någon undrade! 

Braided nails

Idag återupplivade jag en gammal favorit-teknik; flätade naglar. Så roligt att göra! Jag gjorde dock misstaget att välja lite för mörka färger, men blev nog helt ok ändå. Här är mitt resultat: 

Go fika

Halva livet går ju ut på att hänga på EH med folk. Underbart. Idag blev det en snabbis med Anna och Louice. Lika mysigt som alltid 

Aldrig ensam

Idag var jag och Jennifer på en väldigt inspireande föreläsning på ltu. Vi lyssnade på Charlie Eriksson och hans story. Verkligen glad att jag tog mig dit, så värt att lyssna på! 
http://www.aldrigensam.com/

New ones

Jag har gått och investerat i två nya tatueringar. En kronhjort och min älskade dödsrelik. Väldigt nöjd fangirl här!

Fooood

Idag känns lite som en dag där jag endast käkat massa mat..and I'm loving it. Inte gjort överdrivet mycket produktivt än, så ska nog ta och sätta igång med plugget nu. Måste ju göra något vettigt med livet också. 

Black & white mix & match

Blav bara att slänga ihop något snabbt denna vecka. En enkel mix&match med svart och vitt. Här är resultatet: 

The huntsman: Winter's war

Idag var det äntligen bio-dags. Jag och Vendela gick och såg the huntsman: winter's war. Jag gillart! Alltså en film med mestadels Chris Hemsworth kan ju inte gå jättefel..men det var en allmänt bra film också. Så gå och se den nu! 

Det enda jag har gott om är pengar

(eller vänta, det enda jag inte har gott om är pengar..men ändå så kan man hänga på stan?)
Skjorta och hoodie från H&M
2 supersköna klänningar från H&M

Spring flower nails

 
Våren smyger sig sakta med säkert in i livet, så det måste reflekteras på naglarna! Denna vecka blev det blommor i en söt korall organge färg. Här är resluatet: 

10 Cloverfield Lane

Mitt matkoma är real idag. Känns som om jag bara ätit hela dagen..haha. Mötte upp Jenjen för våran klassiska EH och bio-dejt ikväll. Det blev att se 10 Cloverfield Lane, som jag hade hört ganska mycket bra om. I don't know man, inte för mig. Början var helt okej, men känns som att det bara gick ner därifrån. 

Accent aztec nails

Back at it again with that aztec. Finns så många sätt att kombinera den typen av deign, så jag blir helt enkelt inte less! Här är mitt senaste resultat: 

Thé-problem

Hej, jag heter Emelie och jag är beroende. Av thé. Just nu njuter jag av 25+ olika thé sorter och älskar livet. Föredrar för tillfället verkligen lösvikt, men honesly så känner jag ingen större skillnad. Finns helt enkelt ett större utbud lösvikt. 
Mina klara favoriter. Just nu är det få som slår dessa. Mums mums, champange & cream, rosa pantern, vamchoklad & grädde samt princess thé från thé shoppen. Liptons päron choklad och herbal infusion är också underbara. 

Eddie the Eagle

Haft en riktigt mysig dag idag! Jobbade mitt vanliga pass på Condis, vilket var ett relativt lugnt ett. Gick sedan en snabbis på stan och råkade bränna allt för mycket pengar. Mötte upp Jenny på espresso house för en mys-fika. Vi gick sedan och såg Eddie the Eagle, blev lite små-kär i den filmen alltså! En av de bättre jag sett på sista tiden. 

Ny person

Inte nog med att jag skaffat skägg, men har också upptäckt att hallon/lakrits skalle inte är superäckligt heller. What? Kan till och med gå så långt att säga att det var gott. What? Måste nog ta och sova, för det jag skriver nu känns helt fel..