Senaste shoppingen

Klänning från cubus // Kofta/Kavaj/Thingy från H&M 
Bok från akademibokhandeln // Läppstift från kicks // Sport BH från H&M

Espresso house ♡

Alltså espresso house är farligt. Kan inte riktigt prata om hur mycket pengar som försvunnit dit sedan dom öppnade i Luleå. Idag var jag, Anna och Louice på stan en snabbis och då måste man ju bara gå förbi espresso house. Slutar alltid med att man sitter där i timmar och det är så cozy 

I am done

Jag har gjort min första tenta och jag tror det gick bra! Kändes bra! Var lite nervös, men sen läste jag frågorna och kände mig lite lugn. Har nu belönat mig med lite shopping och ska ta och se alla serier som jag ligger efter i. Först och främst - nytt ouat!!!

Grey and red nails

Kände mig så jäkla stessad igår att jag bara snabbt slängde ihop en design på mina naglar. Allt blev snett och konstigt, men nu får det fasiken vara. Får göra något bättre senare under veckan, haha. ;) Här är mitt resultat hur som helst: 

Plugg plugg

Idag var jag tvungen att ta en break i mitt tenta pugg, min hjärna fungerade inte mer, haha. For in till stan och gjorde några snabba saker. Det var ganska givande att få andas ut en stund! Men nu är jag tillbaka och stressar på med plugget! Så nervös inför imorn! 

Te och plugg

Det är typ ett skämt hur mycket te jag dricker på hösten och speciellt när jag pluggar. Tur att jag har ett redigt föråd med te! ;) Just nu dricker jag mest två olika från thé shoppen, vitt ros te och svartvinbär te - love them! Kom nyss på att jag inte ens provat mina Harrods te än! Det måste jag gör, haha. Tenta på måndag så denna helg är det te och plugg som gäller! Jag klagar inte ;) 

Pumpkin nails

Trots att jag protesterat så är hösten här. Och jag är väl glad. Hösten är mysig! Alla färger, modet, te, lite kyla och massa ljus. Höst-naglar är också bland de bästa! Denna gång inspirerades jag av pumpor och här är resultatet: 

Redovisning

Andra redovisningen på universitet var idag och jösses så nervös jag var. Denna gång kändes ännu mer seriös och läskig. Men det gick bra! Min grupp klarade oss bra så känner mig glad. Hoppas verkligen att nervositeten ska lägga sig till nästa gång! 
Rockade min nya tröja och septum piercing idag, and I liked it! 

New books

Jag har ett problem.. Så fort jag beställer kurslittertur så råkar jag också klicka hem andra böcker.. oops. Haha, denna gång var det följande böcker som kom hem: 
Username: Evie av Joe Sugg. Okej, hur kan man inte beställa denna bok? Uppenbarligen ska jag äga den, haha. Vet inte om graffic novels är min thing, men ska helt kler ge den ett försök! 
Miss Peregrine's home for peculiar children av Ransom Riggs. Denna bok låter såå bra! Har hunnit bläddra igenom den lite och inte besviken so far. 
Hollow city av Ransom Riggs. Uppföljaren till peculiar children. Kan ju inte bara köpa den första boken och lämna den andra, det fungerar inte så ;)
Romm av Emma Donoghue. Denna bok ska snart bli film och jag vet att folk verkligen gillat boken så jag tänkte väl lite why not? Det låter som en högst intressant bok så jag längtar efter att få börja läsa! 

Purple nails

Denna vecka var jag väldigt sugen på att göra en ombre design, men jag ville inte endast ha en ombre. Gjorde därför pekfingret med en liten design. Jag blev ändå ganska nöjd, så här är mitt resultat: 

Flamingo nails

När man märker att man glömt publicera ett fint inlägg om flamingo nagalr... haha. Jag lyckades inte fånga det på bild, men jag har ett lättefint ljusgrönt glittrande nagellack som bas, ser mest vitt ut på bilden. Första gången jag använde det, kan säga att jag kommer ha det många fler gånger! Här är mitt resultat: 

Septum piercing

Är typ lite kär i septum piercing just nu. Min är köpt på bikbok, så den är ytterst fejk, skulle nog aldrig våga skaffa en äkta. Men för tillfället är det kul att lura alla att man är modig nog! Vad tycker du om septum piercing? :)

19:45

Chatt med skolan, grupparbete, stan och kaffe med Jenny. Detta var en ytterst mysig fredag! Avslutar min dag med några avsnitt humans innan det blir sängen. Hoppas att alla haft en fin dag 

Dreamcatcher tattoo

Känns så härligt att ha gjort detta! Varit sugen på en tatuering såå länge. Först ut blev alltså en drömfångare på ryggen och jag är så nöjd. Nu är det bara att börja planera nästa ;) Vet redan vad det blir men ska lista ut när också, haha. 

Min onsdag

Första redovisningen på universitet, tatuerat mig, bio med Jennifer. Blev en ganska bra onsdag! Som lite halvt förväntat är jag besviken på maze runner - tur att Dylan O'Brien är en perfekt Thomas i alla fall. Lyckan av att äntligen gjort tatueringen väger upp bion också, haha. 

The Scorch Trials

Ikväll är det äntligen bio-dags! Känns som om det var jättelänge sedan sist. Vilket det troligen inte var, haha. Hur som helst, ikväll ska jag och Jennifer se andra delen i maze runner. Mina förväntingar är ganska låga efter första filmen, men man vet ju aldrig. Som jag tidigare nämnt gillar jag verkligen böckerna och känner att filmerna inte lever upp till dom. 

Mys-tisdag

Ikväll känner jag att jag behöver en mys-kväll. Kännt mig lite stressad, så då är bästa botemedlet ett långt bad och massvis med underbart doftande produkter! Imorgon är min första redovisning på universitet. Känns väldigt nervöst! 

Vintage mickey mouse

Märke just att jag råkat kladda ut en del av musses ansikte, haha, så detta blev ju lite misslyckat. Dom såg finare ut vid ett tidigare tillfälle. Men här är mitt resultat: 

Sunday funday

En bok, en kopp chai latte och en lugn söndag. Nästan så ser min dag ut. Ska klämma in städning, plugg och möjligen en sväng till stan också. Men det känns som ett bra avslut på veckan. Redo för kommande vecka! 

Tanya Burr cosmetics

Några av mina absolut favoritlack är Tanya Burr's kollektion. Jag må bara ha de gamla flaskorna, men lika fina dom med. Så om jag någonsin ska rekomendera ett nagellack så tycker jag dessa kan vara värd en titt. Ni hittar dem här

Scorch trials

När all kurslitteratur är läst och huvudet är fyllt med intressant kunskap så plockar jag upp the scorch trials. Egentligen vet jag att detta var typ det dummaste jag kunde göra... På onsdag ska jag se filmen så jag tänkte färska upp minnet och nu vet jag att jag kommer hata filmen, haha. Bokenserien är guld och jag har en tendens att bli väldigt irriterad på filmer som är baserade på böcker eftersom dom ändrar för mycket. Men gjort är gjort, haha. 

Fältstudie + kaffe

Inledde min dag med en bussresa till Piteå för att göra en fältstudie med min basgrupp. Så himla kul och väldigt givande! Väl hemma blev det en snabb genomgång utav kurslitteratur innan jag for iväg till espresso house med Vendela, Anna och Louice. Nu känner jag mig lagom trött och väldigt tacksam att jag har hemmastudier imorgon! 

PPU

Idag har jag haft min första PPU dag med klassen. Vi var på ormberget hela dagen i det blåsiga vädret. Som tur var kunde vi vara inne större delen utav dagen så att vi inte blåste bort. Riktigt mysig dag ändå och ett bra tillfälle att få lära känna klassen lite bättre! Var nyss ut på en promenad med Ville, var så länge sedan sist. Känns som om jag kommer kunna sova gott inatt så trött som jag är nu. ;)

Plugga och plugga

Det är himla mycket att läsa när man går universitet. Bok på bok. Jag är så van med en bok per ämne, nu är det ju betydligt mer. Det är en utmaning, men känns ändå som om jag ska klara det. Idag blir en riktig pluggdag! Ska försöka beta av så mycket som möjligt och ligga bra i fas. 

City skyline nails

Jag har provat på att måla byggnader förr på mina naglar, men denna gång körde jag på endast siluetter. Tyckte ändå att det blev ganska fint. Om folk förstår vad det är, ja det är en annan femma. Men här är mitt resultat: 

Hanni

Hannibal tittandet med Vendela fortsatte idag! We're getting to the really good stuff*. Alltså på riktigt, kan man bli less på den serien? Och hur såg livet ens ut innan den? Jag kommer inte ihåg. 
 
*Red dragon och mer Hannigram

Parks and recreation

Jag har en lugn lördagskväll trots andra planer. Valde att stanna hemma och titta på parks & rec idag. Känns som ett mycket bra val. ;) 

Friyay

Skola, Hannibal med Vendela, utgång - känns som en bra fredag! ♡

Naglar

Första veckan på universitet bjöd på två nageldeisgns. Ena fick blommigt tema och den andra fjädrar. Lever fortfarande kvar i en sommrig värld, så tänker fortsätta med sommarnaglar ett tag till ;) Här är mina resultat: 

Matmarknad x2

Har varit på matmarknaden två gånger idag och god damn it så taggad jag är på mat varje gång! Till lunch var jag där med mormor, Kjell, Nettan och John. Jag åt vegetarisk indonesisk mat - riktigt gott! Till middag var jag där med Jennifer, Anna och Louice. Då blev det min klassiska thai-mat, kan aldrig gå fel där! Vi satt i norra hamn ett tag sedan hamnade vi på espresso house, börjar bli stammis där. 

Dag 2

Andra dagen i skolan är avklarad. Även denna var bra. Vi har fått våra basgrupper och kommit igång lite smått med våra arbeten. Fick sluta tidigare även idag så jag mötte upp Hanna och Jenny på matmarknaden. Var där ett tag innan vi for till Jenny för att bland annat se ph och äta jordgubbar. ;) Nu känner jag mig lagom trött så det blir nog sängen nästa!