En dag på stan

Gav mig själv sovmorgon idag, vilket var underbart. Mötte sedan upp Jennifer och Anna på stan för att spendera pengar jag egentligen inte har, värt det dock. Fanny är på besök i Luleå vilket betydde en kaffedejt på espresso house med Jennifer, Anna och Louice. Tomtelatte är livet just nu. 

Första advent

Guys, det är första advent! Det betyder att det är socialt acceptabelt att tagga jul!! Yäy! Här hemma julpyntades det tidigare i veckan, så det är klart. Nu spelar julmusik på högsta nivå, jultröjorna åker fram och kommer endast dricka julte framöver. Så pepp 

Jobb x2

Idag blev inte lika lugn och mysig som planerat, haha. Steg upp vid 9, efter 4-5 timmar sömn, och blädrade lite i min kurslitteratur i 5 sekunder innan jag for och jobbade på condis. Jobbade mina 7 timmar, for hem, slängde i mig mat och for till SF i några timmar. I don't know about you, men jag tror sängen skriker mitt namn idag. Imorgon ställer jag ingen väckarklocka, känns så skönt! 

2015-11-27

Inledde denna fredagen med PPU på skolan, vilket var helt okej. Begav mig sedan in till stan med Jennifer och Louice, det är ju trots allt black friday och det kan man inte missa. Lyckades komma hem med en eller två påsar. Sen var det bara att slänga i sig middag innan det bar av till Jennifer. Nu är det utgång med Anna, Louice och Jennifer som gäller 

Aztec nails

Som ni kanske vet är aztek ett mönster som ofta förekommer på mina naglar. Känns som om jag inte gjort nog många 2015, så var tvungen att göra ett par nu i veckan. Här är mitt resultat: 

♥ inspiration ♥

Bildkälla: we♥it  

A tired study day

Idag blev det en tur till skolan för att se film och skriva frågeställningar. Var lagom trött, kanske inte var värt att se mockingjay mitt i natten en tredje gång. Haha, nä, vem försöker jag lura - so worth it ♡ Nu måste jag dock ta en episk tupplur om jag ska lyckas fungera som människa och kunna plugga ikväll, haha. 

Toy story nails

Ibland får man lov att vara lite nostalgisk med sina naglar. Denna vecka fick det lov att bli lite toy story. Dom gröna små ailien varelserna är ju bedårande, så dom blev mitt ledmotiv if you will. Här är mitt resultat: 

A happy birthday

Ikväll tvingade jag Anna, Louice och Jennifer att se the three musketeers helt utan anledning. Det är ju nämnligen Mads Mikkelsen's födelsedag idag, och precis som förra året så betyder detta movie-night. Det må vara en ganska kass film, men worth it. Nu är det bara att börja tagga nästa år ;) 
#TillykkeMedFodselsdagenMads

Veckans naglar

Denna vecka har jag lyckats få ihop 3 olika design. Pretty good. Inledde veckan med ett utav mina favoritlack och arbetade sedan utifrån det. Här är mitt resultat: 
Sen var det självklar hunger games som gällde. Körde på mina klassiska tattoo nails. Här är mitt resultat_ 
För att avsluta veckan valde jag att göra en klassisk leopard design. Denna är även den design som fått mest koplimanger. Kommer aldrig sluta förvånas över att folk verkligen uppskattar det simpla mest. Här är mitt resultat: 

Jag ser det snöar

50% av vad jag skriver här handlar om snö. Kommer helt klart fortsätta på det spåret. Idag vill jag säga att snön är här för att stanna, men det har jag sagt förr. Drömma kan jag väl. Allt är i alla fall ljust och fint just nu, vilket gör mig glad. Vem vet, snart sjunger jag väl jullåtar igen. 

Random inköp

2 koppar från lagerhaus 
Bok från kvantum 
Bok från adlibris
Badbomb från lush 
Te från indiska 
Tröjor från H&M 
 
Det är ingen slump att det sista 4 sakerna är relaterade till julen. Jag är ganska taggad just nu. 

Snö är life

Just kommit in från en snöig promenad mid Ville. Vet inte vem som är gladare när det snöar, han eller jag. Min nya besatthet för snön kommer från min överdrivna kärlek till julen. Så skulle verkligen uppskatta om snön kunde ta och stanna nån gång. Tack. 

Mockingjay part 2

 Jag ville bara ta tillfället och säga att mockingjay är fin och alla borde se den. As we speak så sitter jag i en biosalong med alla feels everywhere. Gör bara lagom ont i hjärtat när man tänker på att det faktiskt är slut nu. Spin-offs anybody? 

Mockingjay part 2 again

Man kan väl omöjligt se mockingjay endast 1 gång? Så inatt ska jag, Anna och Louice ta och se midnattspremiären och gråta lika mycket som sist. Längtar redan. Innan dess klämmer jag in lite jobb på bion för att tjäna tillbaka alla pengar jag spenderat på denna film.. 

Let it snow

Just nu längtar jag verkligen efter snön. Idag har vi fått liteeee i alla fall, så jag har gått runt och nynnat på rockin' around the christmas tree av någon anledning. Jag kan inte förtrycka mina julkänslor nå mer! Jag är så redo för jultröjor, kanelte, glögg, vlogmas, julbelysning och julmusik. Dock så ska jag vänta med allt detta tills första advent. 12 dagar to go! Anyway, idag har det mestadels blivit plugg för min del och sen en snabb utbildning på sf. Nu sitter jag med fluffsockar och ska titta på red dragon. Längtar tills det är okej att se the holiday istället. 

Cozy day in

Idag blev en sån där dag som jag inte riktigt vet vart den försvann. Gjorde liksom ingenting.. haha. Vi firade Nettans födelsedag med fika och presenter, jag har sett några föreläsningar, tittat på wildlife sunday så klart, varit ute på promenad med Ville, sett solsidan och käkat väldigt god kvarg. Älskar söndagar 

Stockholm shopping

Innan jag far iväg för att jobba några timmar så tänkte jag bjuda på den lilla shopping som följde med mig från huvudstaden. Tyckte ändå att jag höll ganska bra på pengarna och jag är nöjd med mina inköp ♡ 
 Elefantmugg från urban outfitters // Julmugg från starbucks // Julmugg från theodores home
Yankee candle från theodores home // 2 doftljus från urban outfitters 
Fluffigaste koftan från hollister 
Blev bara 2 handkrämer och 1 badthingy från sephora, good job me 
Fyra små téburkar från okänt ställe, haha 
Rent tekniskt så betalade jag inte för denna, men ville skryta om att den är min 

Stockholm day 2

Här snackar vi att vara trött. Efter en hel dag med shopping är benen minst sagt trötta. Men det spelar ingen roll, för jag har fått se mockingjay part 2 i imax. Det var awesome och mitt liv känns ganska fullständigt just nu, haha. Vi hann med all shopping som vi ville och man blev ju lite fattigare. Även ätit lite för mycket god mat idag, the matkoma is real. Men men, nu taggar jag att gå upp om några timmar för att flyga hem.. Det blev två riktigt mysiga dagar i huvudstaden. Och julkänslorna är på topp!  

Hello, Stockholm

 Idag begav Anna, Jennifer och mig själv ner till Stockholm för lite kvalitets-tid med Fanny men kanske först och främst för att se mockingjay lite tidigare än resten utav världen. Worth it. Idag gjorde vi bort lite av all den shopping som vi vill försöka hinna med. Jag har bara köpt 1 kopp och 2 hankrämer, så vi tog det ganska lugnt, haha. Gjorde även ett besök till starbucks och god bless deras ginderbread latte ♡ Vi avslutade kvällen hemma hos Fanny och Daniel med god middag och film-mys framför mockingjay part 1. Laddar nu upp för mer shopping imorgon. 

Hunger games nails

Snart gäller det, snart är det dags för hunger games i Stockholm! Jag är sååå taggad! Nog taggad för att måla naglarna och här är resultatet: 

Road trippin'

Idag var det utbildning i Umeå som gällde. Det betydde att väckarklockan ringde 5:30... Lovely. Så det var inte många timmar sömn i min hjärna imorse. Jag skulle vilja tacka kaffe, för annars hade jag inte överlevt dagen, haha. Men det var en fin dag, hunnit äta underbar hummus och fått hänga på new yorker, soo worth it. Nu är det dock sängen som gäller och imorgon tar jag sovmorgon. 

Fall tree nails

Detta inlägg är bara liiite tidsinstält. :) Hur som helst. Denna vecka inleder jag med en klassisk höst design. Har gjort något liknande förr, men kände att jag ville prova på det igen. Här är mitt resultat: 

Fars dag ♥

Ulrik Munther

Oviktiga saker som jobb och plugg skedde idag, men mer viktigt idag har jag fått släpa med mig Jennifer för att se på Ulrik Munther och det var så fint. I loved it. Let's do it again soon! ;)

Glittery orange nails

Denna vecka centrerar jag en av mina naglar runt ett riktigt fint nagellack från china glaze vid namn riveting. Minns jag inte fel är detta ett utav mina thg nagellack. Finns inte så mycket mer att säga, så här är mitt resultat: 

Kaffedejt

Ikväll blev det en liten återförening på espresso house. Jag, Anna, Louice och Jennifer satt där i några timmar och pratade på som vanligt. Stod även ute i det ack så varma vädret i några timmar. Det har nu resulterat i att jag går runt i fluffiga sockar och bedövade tår, haha, worth it. 

Another first day

Idag hade jag min första dag på Condis. Ska jobba lite extra där på helger. Så nu till veckan lär jag mig deras kassasystem lite. So far so good. Efter min första dag där for jag och hade ett basgruppsmöte, tänk att vi redan är inne på tredje kursen. Tiden går fort. Har nyss fått träffa på sötaste fluffbollen någonsin och nu väntar Ville på mig. Så är i hund-himlen atm. 

Dot nails

Veckans första nageldesign har visat mig att jag typ bemästrat konsten av prickar, haha. Körde på klassiska prickar med några rosor för att krydda till det lite. Här är resultatet: 

This is halloween

Halloween naglar är bland det roligaste att måla enligt mig, så det är verkligen inte okej att halloween är en sådan kort period. Men i år gjorde jag det mesta av situationen. Skulle göra 7 designs, men fick lite tidsbrist i början på veckan så det blev bara 5. Här är alla mina halloween naglar: 
Lysande spindelnät. 
Blodig fransk manikyr. 
Klassisk vampyr. 
Trasiga naglar. 
Halloween motiv. 
 
Bonus: 
Så här ser de första naglarna ut i ett mörkt rum. 

Birthday

Idag blir lillebror 18 år, har för mig att jag nyss blev 18.. damn. Så idag hoppas jag på massa marsipan på tårtan. Och att han har en bra dag. Men marsipan känns viktigare på något sätt. Min favorit, Ville, fyller också år idag. Hela 2 år är den krabaten nu. Kan alla bara sluta växa upp? Tack.