Samos dag 1

Studentresan är igång! Jag, Jennifer, Anna x2, Louice, Vendela, Fanny och Annelie är på Samos ♡ Så vacker ö (av vad vi sett so far). Jag är så extremt taggad på den veckan som vi kommer vara här, det kommer säkerligen vara grymt. Idag steg jag upp klockan 3, sådär lagom mysig tid. När vi ladat i Samos tog vi en promenad till hotellet, packade upp och begav oss ut igen. Vi strosade mest runt, åt lunch i hamnen, besköte en ruin och myste på standen. Middagen var underbart god, jag åt en krabb-salad. Nu känner jag mig väldigt död efter att ha varit vaken sedan 3, så det är nog sängdags. 

22:50, 31/5 2015, Samos

Samos nails

Imorgon beger jag mig till Samos! Oj så pepp jag är! Jag borde sova just nu, för min väckarklocka står på 03:10.. Men istället har jag just fixat naglarna. Här är resultatet: 

VIP shopping och hotellfrukost

Även fast denna vecka varit väldigt lugn i skolan så är det väldigt skönt med helg! Inledde dagen med VIP shopping på bikbok klockan 8 med Jennifer, Fanny och Louice. Efteråt blev det en mumsig hotellfrukost innan det var dags för dagens enda lektion. Jag ska snart bege mig ut på en jogg och sen har jag inte mycket inplanerat. Måste ta tag i lite packning till Samos och fixa naglarna, så det blir nog en mysig kväll 

Dags att packa

Studentresan är verkligen nära nu! På söndag ämnar vi kalla Sverige för varma Samos. Jag har redan börjar packa lite, jag är så taggad att jag inte kunde vänta mer. Ge mig söndag nu! ;D

Mys onsdag

Jag gillar verkligen skolan just nu - har haft ytterligare en ledig onsdag. Lediga dagar är de bästa dagarna! Idag har jag varit och ätit lunch med farmor, vi åt riktigt mumsiga salader. Efter det gick vi en snabbis på stan, kom hem med lite smått och gott. Nu ska jag fixa det sista på gymnasiearbetet innan det ska skickas in och sen blir det en promenad med Ville. Avslutar troligen min kväll ett vaniljdoftande bubbelbad med några the Goldbergs avsnitt. Bra dag 

New hair

Jag tog mig en liten tripp till frisören för en uppfräschinging utav håret. Allt för mycket klipptes av och jag saknar det redan, haha. Nä, men det behövdes, fast det är alltid lika tråkigt. Väldigt kär i min nuvarande färg i alla fall! 

Simple tribal nails

Jag fortsätter på min aztek/tribal streak. Varför sluta när det är så kul? Så denna vecka blev jag lite smålat och gjorde bara halva nageln, men jag tyckte det blev ganska sött ändå. Här är mitt resultat: 

Sunday funday

Nyss kommit in från en mysig promenad med Ville, alltid lika härligt att vandra runt i tysta skogar. Tänker avsluta denna helg på bästa sätt - i badkaret med några avsnitt av the Goldbergs. Låter lite för mysigt! 

Eurovision

Självklart spenderas min lördagskväll i sängen framför eurovision, vad annars? Självklart vill jag att Måns ska vinna, men förutom honom så gillar jag Belgien och Australien. Ska bli spännande att se vad som händer :)

Girls retreat

Jag, Fanny, Anna x2, Annelie, Vendela, Louice och Jennifer lämnade staden i ett dygn för att bara ha en mysig dag i Fannys stuga. Skulle säga att det blev en success. Vi åt god mat, såg esc, lyssnade på högst bra musik och hade det allmänt trevligt. ♡ Väl hemma har det inte hänt så mycket, mest bara tagit det lugnt. Ikväll blir det troligen daredevill tills jag somnar. Perfekt. 

Aztec nails

Känner att under 2015 har jag inte gjort så många aztek naglar, vilket är konstigt då det är min grej. Så detta måste jag självklart ändra på. Här är min senaste aztek-design: 

Ledig onsdag

Hur lyxigt är det inte att vara ledig mitt i veckan? Jag har passat på att ha en ultimat mysdag med bland annat daredevil, fruktsallad och bad. Underbart! ♥ Varje onsdag borde vara en ledig onsdag. 

♡ inspiration ♡

Bildkälla: we♥it  

Spy

Bio-dags! Jag, mamma, mormor och Kjell ska gå på förhandsvisningen utav filmen spy. Vet inte riktigt vad jag har för förväntingar. I do love Jude Law, så vi får väl hoppas på de bästa. Ska du se spy? 

Tangled nails

Som den sanna 18åringen jag är så har jag denna vecka gjort naglar inspirerade utav filmen trassel. Ni vet solen som dom har på sin flagga? Det har jag på naglarna denna vecka. Här är mitt resultat: 

2015-05-17

Är verkligen helt slut efter allt krattande idag, haha. Men det kändes skönt att få allt klart i alla fall. Nacken är dock helt död, så jag tänkte ta ett avkopplande bad - hittade några bortglömda badbomer från i julas, så tänkte ta och använda upp dem. Sen ska jag också ta och se klart the fall tror jag. Bra avslut på helgen! :) 

Ute i stugan

Inledde dagen med gårdsstädning hemma och ett avsnitt av the messengers. Trodde inte att jag skulle gilla den serien, men den är riktigt spännande, så är riktigt sur att den inte får mer än en säsong. Efter det for jag ut till stugan med mormor och Kjell, första gången för i år. Imorgon blir det att kratta och göra fint här. Men innan dess så tänker jag mysa på med några avsnitt av the fall. Älskar långhelger! 

New

Senaste tillskotten till min garderob är ett par söta ballerinaskor och en underbar klänning från bikbok. Kan lova att dessa kommer få väldigt mycket kärlek under sommaren! 

Pitch perfect 2

Det är bio-time! Jag, Anna och Annelie ska se Pitch Perfect 2 och jag är såååå taggad! ♥ Hoppas verkligen att den kommer att leva upp till den första filmen. Ska någon av mina bloggläsare se pitch perfect 2? 

Green spring nails

Det börjar bli vår även här uppe i norr, äntligen. Det tycker jag att man kan visa genom sina naglar. Ljusa färger är så fina den här tiden på året. Jag slängde ihop en snabb design med ett gulligt grönt lack och här är resultatet: 

Allt jag ville säga

Lyckan som uppstår när man kommer hem och finner Ulrik Munthers album i brevlådan. ♡ Älskar alla låtar och kan nog gissa att detta kommer spelas på repeat ett tag framöver! 

Flowers in my hair

Man vet att våren är påväg då jag plockar fram blommor till håret, haha. Igår rockade jag en ny favorit från wet seal. Tror att denna accessoar kommer vara himla bra nu till sommaren då den ändå är ganska diskret. 

Revenge ombre nails

Idag är för mig en dag som jag aldrig todde skulle komma. Jag har sett sista avsnittet av revenge. 4 år av mitt liv har investerats i den där serien. Fortfarande inte över alla personer som den serien dödade av. Men idag är det slut. Och jag har minst sagt blandade känslor. Så vad gör man då? En hej då nageldesign inspirerad utav serien såklart! Här är mitt resultat: 
Kommer ni ihåg mina andra Revenge naglar? 

Oh Wonder - Livewire

 
So hold me when I fall away from the lines, when I’m losing it all, when I’m wasting the light. And hold me when I put my heart in your hands, when I’m losing it all, when I’m wasting it all. 
2015 har so far för mig och min musiksmak varit ett riktigt bra musik-år! Oh Wonder fortsätter att leverera underbar musik och jag måste verkligen tipsa om det senaste som dom släppte. Har spelat denna låt non-stop i en vecka nu. Såååå bra♥

Bath saturday

Efter en allt för jobbig joggningsrunda så tänker jag avsluta denna dag på bästa möjliga sätt - i badkaret med ett glas vatten och ett avsnitt av 'the last man on earth'. Myskväll är bästa kvällen. 

TGIF

Stessen är på topp i skolan och jag är väldigt less på allt. Haha, klassiker. Jag ska försöka använda min helg så väl jag kan. Borde plugga massa ledarskap, men oj så jobbigt det känns just nu. Lite serier och te låter bättre. ;) Får se vad som händer under helgen, hoppas på det bästa! ♥ 

Naughty nautical nails

Ett av mina nagellacks-inköp i USA var Essie lacket naughty nautical. Måste säga att jag är mycket nöjd med detta inköp! Färgen är för underbar. Gjorde en design som verkligen framhävde den färgen. Här är mitt resulat: 

♥ inspiration ♥

Bildkälla: we♥it  

Tuesday

Ynka en lektion i skolan idag, inte helt fel. Så efter skolan blev det bland annat ett besök till Wayne's med Jennifer och Anna. Minuspoäng för att chailatten var exremt söt. Väl hemma har jag inte gjort mycket förutom att kolla ikapp forever och nu sitter jag och tittar på hollywoodfruar. Skolarbetet kan vänta tills imorn. ;)

April favorites

Topp från forever 21 // life.love.beauty
Oh wonder // iZombie
Burk-mugg // blåbärsmuffins te
Boby butter från body shop // detta statement halsband 

International Harry Potter day

Idag är ingen vanligt dag för det är den internationella Harry Potter dagen! Jag måste tyvärr fira denna dag genom att göra skolarbete. Ikväll ska tjejerna från klassen träffas, vi kan låtsas att det är för att  fira denna dag. När jag kommer hem tror jag bestämt att det blir lite filmtitande! Firar du denna dag på något sätt?

Harry Potter nails

Imorgon är det den 2:a maj, vilket i HP världen är den internatonella Harry Potter dagen. Det bästa sättet att visa detta är självklart genom en nageldesign. Så jag har baserat mina daglar på HP denna gång. Känner ni igen alla motiven? Här är resultatet: