5 bästa nedlagda serierna

Jag fortsätter tipsa om mina favoritserier, idag tänkte jag dela med mig av de som jag saknar mest. Det bästa med dessa serier just nu är hur snabbt man kan se om dom igen, haha! 
 
1. The Carrie Diaries 
2 säsonger, 26 avsnitt. Jag såg aldrig sex and the city, men Carrie Diaries var såååå bra! Serien handlar om Carrie Bradshaw och hur kom att bli den Carrie Bradshaw alla känner igen från sex and the city.   
 
2. Once upon a time in Wonderland 
1 säsong, 13 avsnitt. Spin-off serien till Once upon a time. Här följer vi Alice och Will som försöker rädda Alice kärlek Cyrus. Karaktären Will är nu med i once upon a time vilket ger mig så många frågor. OUAT in wonderland fick nämnligen ett lyckligt slut..fast i once upon a time är Will helt förstörd just nu. Please tell me what's going on.
 
3. Red band society 
1 säsong, 13 avsnitt. Tänk dig Grey's anatomy fast från en pasitens synvikel och tänk dig att pastienen är ett barn - då har du red band society. Serien var långt ifrån perfekt, men den lyckades verkligen fånga upp mig. 
 
4. Star-crossed 
1 säsong, 13 avsnitt. Serien utspelar sig år 2024 och följer en romans mellan en mänsklig tjej och en alien kille. Serien handlar även mycket om hur aliens försöker bli intergrerade i det mänskliga samhället, men det är väldigt svårt. Serien slutade med av av de värsta cliff-hangers jag någonsin skådat..fortfarande sur. 
 
5. A to Z
1 säsong, 13 avsnitt. Vi får träffa Andrew och Zelda som ännu inte träffat varandra. Hela serien handlar om hur deras förhållande utvecklas. En underbart gullig serie som jag verkligen ville se mer av! 

Puzzle nails

För att avsluta denna vecka så slängde jag ihop en snabb nageldesign. Inspirerade av pussel. Haha, mycket enklare blir det inte. Här är mitt resultat: 

Redish hair again

Blev lite halvt spontan igår och tonade håret rött. Har varit utan min röda färg sedan september, så jag saknade det, haha. Men jag är faktisk väldigt nöjd med resultatet, färgen blev bättre än väntat. Får se hur länge jag kör på detta, men för stunden är jag glad. 

I got a hat

Länge har jag spanat på en hatt, idag köpte jag min första. Tror att den kommer bli perfekt till USA och Samos! Hittade denna på H&M för 75 kronor - vilket kap! 

Ombre leopard nails

En sak som jag verkligen tycker är kul att göra på naglarna är ombre. Enligt mig själv har jag blivit mycket bättre på det också, så resultaten blir ganska fina. Denna vecka parade jag ihop en eldig ombre med leopard mönster. Här är mitt resultat: 

5 bästa serierna

Jag blev faktiskt väldigt förvånad över att många ville ha ett lite djupare inlägg om de serier som jag följer. Så jag bestämde mig för att dela upp dom. Idag tänkte jag prata om de 5 bästa serierna som jag följer och som ALLA borde följa. Vilka är dina 5 favoritserier?
 
1. Hannibal 
Surpise, surprise! Ni kunde troligen räkna ut att denna serie skulle vara här. För er som inte vet vad detta är för mästerverk så säger jag bara shame on you. Skämt å sida, serien baseras på boken Red Dragon, centrerar Will Graham och Hannibal Lecter. Klassas som en kriminal-serie, det finns 2 säsonger (säsong 3 kommer nu till sommaren) och jag är så fast i detta att det inte är sant. 
 
2. Chasing life
Väldigt ny serie, men åh så fin potential. Handlar om en tjej vid namn April som får cancer. Serier handlar i princip om hur hon hanterar livet. Man får även ett väldigt bra anhörigaperspektiv, alltså hur cancer egentligen kan drabba en hel familj. Så värd att se. Serien är mitt uppe i sin första säsong och jag hoppas på många fler. 
 
3. The walking dead
Nån som missat vad denna serie handlar om? En grupp med människor försöker att överleva en zombie apocalypse. Vissa delar av serien har varit lite sega, men det är fortfarande en av mina favoriter! Serien är inne på säsong 5 och är bekräftade till minst en säsong till + en spin-off. 
 
4. Supernatural 
Tidiga supernatural-säsonger är guld! Inget slår good old fashioned demon-dödande med Dean och Sam. Säsong 7 var bland det värsta jag sett med alla levathans, men tycker ändå serien är riktigt bra nu igen! Serien är inne på säsong 10 och kommer att få en säsong 11 + troligen ett till försök till en spin-off. 
 
5. Game of thrones
Om du inte vet vad game of thrones är så har du bott under en sten. God bless denna serie alltså! Att förklara handlingen är svårt med så få ord, tro mig bara - den serien är awesome!!! Säsong 5 början 12/4 och jag kan inte vänta mer. Give me, give me, give me! 

Samhälls och glee

Jag tog en liten paus från bloggen under veckan för att det blev så mycket i skolan. Egentligen är det fortfarande mycket i skolan, men jag kände att jag kunde slänga in en uppdatering i alla fall. Idag har i alla fall jag, Fanny och Anna sett ett av dom sötaste Glee avsnitten någonsin. God bless Brittana. Efter det vackra avsnittet tog vi tag i lite samhällsplugg. Ikväll blir det nog inte så mycket plugg hade jag tänkt - serier, mello och mys är vad som gäller istället. 
Vad har du gjort idag? 
Jag gjorde Brittana naglar dagen till ära. Brittana//Lilies//Pinky linking//Cheerios//I do
Och inte kan man väl se på ett wedding avsnitt utan att göra en kärleksfull cheesecake? ;)

En pluggdag

↑Från i söndags. 
Hur kan det bara vara tisdag? Är redan helt slut, behöver helg igen. Idag var i alla fall en kort dag i skolan så det betydde massa plugg. Först lite religion efter skolan med Jennifer, Anna och Fanny. Tog en kort break och sen fortsatte religions-plugget med Vendela. Om jag inte kan något om religion efter idag så är det extremt dåligt. Kvällen består av dagens serier, kvällspromenad och lite religion. Har ni listat ut att jag har religionsprov snart? 
Vad har du gjort idag?

Quick pink aztec nails

Jag tycker att det är helt okej att bli lite lat med naglarna när man har mycket att plugga. Så denna vecka fick det bli en enkel rosa design med inslag av aztek mönster. Här är resulatet: 
 

Vilka serier ser jag?

Fick en kommentar med fråga "va kollar du på för serier?". Egentligen ville nog inte personen ha ett helt inlägg om det, men se vad som hände, haha. Hur som helst - 44 serier har jag följt från start till deras senaste avsnitt, jösses. 17 stycken är nedlagda/inne på sista avsnitten. Vart jag finner tid till att se allt + plugga och leva mitt väldigt vilda liv är en bra fråga! Ofta väljer jag att spara vissa avsnitt till helger då det till exempel blir mycket i skolan, but yeah..jag tror jag har ett problem. 
Hittar du dina favoriter bland några av mina många serier? 
Tänkte lägga upp serierna i ordningen för hur mycket jag gillar dom, men det blev för svårt. Så de enda som stämmer är Hannibal som nummer 1 och Ravenswood som nummer 44. 
Just nu håller jag på att komma ikapp Arrow och ska börja se the flash. Jag måste sluta. 

Endless love valentine

Plugglördag har varit i full gång med religion på schemat. Men nu är hjärnan lagom trött så jag har lagt ner skolböckerna. Min alla hjärtans dag spenderas för övrigt med 3 dejter - Anna, Jennifer och Louice. Vi tittar på Endless Love och melodifestivalen. Hur mysigt är inte det? ♥ 

3 in a row nails

Tog inspiration från mitt och Annas 4 i rad spelande här om dagen och gjorde en till alla hjärtans dag design. Det gav mig även en anleding att använda ett av mina isadora sugar crush lack. Här är resulatet: 
Love will always prevail♥

En torsdag i februari

Hade mitt första filosof prov idag, kändes faktiskt helt okej måste jag säga. Utöver det har inte mycket spännande hänt. Hemma har jag sett en för många serier och pluggat lite religion. Funderar på att avsluta min kväll med ett bad och senaste stalker avsnittet, låter väldigt mysigt måste jag säga. Har du gjort något skoj idag? ♡
Igår, innan håret försvann i träning och regn. ;)

Throwback Tuesday

USA, Florida, 2012
44 dagar kvar till nästa USA resa!

Hearts and stipes nails

Så, alla hjärtans dag är snart här. För mig betyder det oftast att naglarna är prydda med gulliga hjärtarn och massa rött. I år är inget undantag. Varje år försöker jag göra minst två varianter på alla hjärtans dag naglar. Här är första resultatet:

The end of week 6

Jag har verkligen haft en mysig söndag. Inledde dagen med att se red band society, så ledsen att det är slut. Efter att ha snabbt läst igenom filosofin så gick jag till Vendela för att se klart Hannibal. Några timmar med plugg följde det. Avslutade min helg med en långpromenad tillsammans med Fanny och nu sitter jag med en kopp te + massa youtube klipp att se. Himla mysigt!
Vad har du gjort denna helg? 
Sunday selfiiiies

2015-02-07

Blomsterkrans och Hannibal cheesecake kan bara betyda en sak! Jag och Vendela är inne på slutspurtern i vårat Hannibal maraton. Personligen är jag inte redo för all smärta som väntar efter Mizumono (säsongavslutningen, säsong 2), men vi tar ett break innan dess för att se mello. Någon utav mina läsare som också ska de mello idag? Men med andra ord så har jag en bra lördag framför mig idag, vilket känns väldigt bra. 
Hoppas att alla läsare också har en superfin dag

Rainbow dot nails

Jag glömde helt att lägga upp detta inlägg igår, men bättre sent än aldrig. Min samling med nagellack är ganska stor, fast ibland känns det som om jag bara använder samma 3 färger..men inte denna gång. Här är resultatet: 

♡ Inspiration ♡

Bildkälla: we♥it 

En bra torsdag

Att ha sovmorgon till 12:00 är något som jag gärna inför varje torsdag! Har hunnit med att måla naglarna, se criminal minds+stalker+arrow, äta mys-frukost och allt detta fortfarande i min pyjamas. Perfekt sätt att börja denna torsdag. Nu ska jag snart in till skolan för att ha filosofi och samhälls. Väl hemma igen lär det bli plugg och fortsatt serie-tittande. Jag gillar denna dag. 
Vad ska du göra idag? 

❀Pretty Daisy❀

Det spelar ingen roll att Luleå slår snörekord, man kan ändå ha blommor i håret! Har ni följt med på bloggen under en längre tid så vet ni mest troligen att jag har en förkärlek till prästkragar. Så när bikbok säljer en blomsterkrans bestående endast av dessa underbara blommor så kan jag ju knappast låta bli att köpa en. Det där med att spara pengar sparar jag till en annan dag. ❀

Cozy

Idag hade jag endast 1 lektion, så jag var hemma innan klockan var 10. Kändes väldigt skönt att ha en hel dag med att bara göra precis vad jag ville. Gjorde bort lite skolarbete, drack massa te, såg serier och bara tog det lungt. Ska snart gå ut på en kvällspromenad sen tror jag att det får bli ett bad. Hur mysigt som helst! 
Vad har du gjort idag?♥

Jagged circles nails

Jag har egentligen inte mycket att säga om veckans naglar.. Såg en version av denna på instagram och så körde jag bara på, hehe. Här är mitt resultat: 

January favorites

Kan inte fatta att det redan är februari..tiden går verkligen allt för fort. Här är några av de saker som jag gillat lite extra mycket under januari: 
Päron&choklad te // fall out boy
You&I parfymen // Coconut passion body lotion
Chasing life // Pärlor