Glitter nails

Inför Fannys lilla tillställning såg jag till att fixa naglarna. Blev något väldigt lätt med glitter och studs. Innan jag hann ta bild på naglarna tappade jag dock en stud, så ja.. Här är mitt resultat: 

Partey

Ikväll firas Fanny som gått och blivit en gamal 20-åring. Vi ska nog ta det lugnt med en kopp te.. Eller inte, tihi. 
Håret blev on point idag iaf 

Bath timeeee

Myskväll är mitt mantra! Jag tror hårt på att en fredagskväll kan lätt spenderas i badet med lugn musik och en bra bok. Så det gör jag ikväll. Nöjd och glad 

Bio-dejt, dag 2

Känner att jag ligger så efter i allt som går på bio just nu. Så idag var det jag och Anna som körde bio-dejt. Gick först en snabbis på stan, gjorde riktigt nödvändiga inköp för ja alla behöver 3 banan doftljus! Hann också förbi espresso house så klart, för alla behöver överprist kaffe. Sen såg vi Carol, var en ganska bra film ändå, ångrar inte att jag såg den eller så. Men alltså, scoret (!!!) loved it, såå bra! ♡ Carter Burwell är helt enkelt underbar. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, mest troligen inget. Fin fredag, haha 

Bio-dejt

Haft mig en riktigt mysig kväll med Jennifer. Vi strosade runt på stan ett tag innan det stängde, då hamnade vi naturligtvis på espresso house. Jag fick mig en salted caramel latte och kände mig allmänt nyttig.. Sen var det äntligen dags för mig att få se Efterskalv. Well, inga kommentarer där. Mysig kväll hur som helst, haha. 

Freeheld

Alltså. Alltså. Ja, jag såg just freeheld och den levde upp till mina förväntingar tack och lov. Såg dokumentären för nått år sedan, loved it. Och nu den här filmen. Så fin, så sorglig. Rekomenderar den verkligen! 

Monday the 25th

Inledde denna vecka med att ge mig själv lite av en sovmorgon, såna måste man få ibland va? Sen blev det plugg för fulla rullar, ingen ledig dag här inte. Tur att allt är så intressant! Vid 14-tiden mötte jag Emma och Paulina för en mysig liten fikastund på espresso house. Sen kanske lönen så smått försvann i någon butik, men det pratar vi inte om. Ikväll hängde jag med Ville på en promenad eftersom att det var allt för länge sedan sist. Nu funderar jag på att äntligen se ikapp the originals, lagom efter, haha. 

Pluggfri

Idag känns verkligen inte som en produktiv dag. Var allt för trött imorse, så istället för att plugga hade jag mysmorgon med youtube och frukost i sängen.. Sen var det jobb 12-22 som gällde och nu är jag inte sugen på något förutom en kopp te och möjligen lite serier, haha. Nåväl. En pluggfri söndag kanske man får ta ibland. 
Morgonpromenaden till jobbet leverer, haha 

En lördag i januari

Känns som att idag varit en riktigt trött dag. Lyckades ändå få in relativt normala sov-timmar och vaknande innan klockan ringde. Och det var verkligen inte en seg arbetsdag, folk var där nästan hela tiden. Nåväl, får skylla på att mörkret gör mig trött, haha. Lyckades hinna en snabbis på stan idag också, råkade hamna på bikbok. Farligt ställe det där.. För er som undrar; det går bra med mitt sparande! 
Nya favoritklänningen 

Myyyys

Min helg inleds hemma hos mormor och Kjell. Precis vad man behöver ibland! Te, yollibox, go middag och film. Klagar verkligen inte :)

Moon-ombre

Från början skulle jag göra värsta coola mån-designen, men jag gav upp då inget blev som jag ville. Istället fick jag en mån-inspirerad ombre. Ändå helt okej tycker jag, haha. Här är mitt resultat: 

EH dejt

Bästa dejten man kan gå på är nog ändå en kaffedejt på Espresso House med Anna, Louice och Jennifer. Man får såväl kaffe som en massa gossip. Alltid lika mysigt 

Produktivt

Hej och hå termin 2! Idag fick bli en lagomt produktiv dag ändå. Lite plugg, småfixande, lite nagelmålande som jag aldrig hann med igår och sådant allmänt skoj. Rockar för övrigt en sidbena idag, känns som 2013 all over again, haha. 

Fancy nails

Jag är väldigt mycket för matta naglar just nu, så denna vecka gjorde jag lite fancy matta naglar. Lätt, men ändå cute enligt mig. Här är resultatet: 

2016-01-17

Just påväg att bege mig till jobbet. Vädret var så sjukt härligt att jag kokade mig en kopp te och tänker ta mig en promenad dit. Det må vara sjukt kallt ute, men mitt te får lov att hålla mig varm. Dessutom är jag så allmänt glad när solen faktiskt visar sig att jag kanske glömmer bort kylan. Nä, nu är Andrew Belle på i lurarna, dags att gå 
Ja, jag bor i den där tröjan, deal with it. 

1/7

Termin 1 av 7 är helt plötsligt bakom en. Ganska sjukt hur snabbt tiden går just nu. Detta firas på enda tänkbara sättet - myskväll! Funderar väldigt starkt på att se om Hannibal för 500:e gången också, för varför inte? 

Cozy night in

Blir livet mycket bättre än ett bubbelbad, mums mums thé och iZombie? Svaret är nej gott folk. 

Melted monochrome nails

Cutepolish la upp en video här om dagen och jag kunde inte låta bli att prova på det själv! Såg så coolt och enkelt ut. Här är mitt resultat: 

Rest in peace Alan Rickman

mamalaz:

RIP Alan Rickman
image

Tea party

Idag fick Anna äran att lyssna på mitt babbel allt för länge. För mycket te konsumerades och jag tvivlar inte på att det blivit mer ifall jag inte behövt åka. Men mysigt var det i alla fall. Ibland behöver man verkligen bara få prata och dricka te. Life. 

Yum

Idag blev det en middagsdejt tillsammans med Jennifer, Anna och Louice på Waldorf. Jag åt min klassika stekta nudlar med grönsaker - kan verkligen inte gå fel där! Sen begav vi oss vidare till espresso house för en snabb chai latte till efterrätt, svårt att gå fel där också. Nu är jag mätt och belåten. Fått mig en bra start på denna vecka! 

Lite inköp

Mellandagsresa överallt är inte speciellt bra för mig. Tur att man är rik i alla fall. 
Hatt frånH&M
Lite lovely produkter från body shop 
Sötaste toppen från bikbok
Te, allt te
Fluffkofta från Cubus 
1 eller 2 badbomber från lush 
Linne från H&M 
Topp från H&M
Hoodie från Bikbok 
Halsband från Gina 
Pugs pyjamas shorts från Cubus, för varför inte?!
 
Yet again, alla bilder är skit och jag vet. Men dagsljus finns inte!? 

Jobb och shopping

Gissa vem som varit på stan igen? Inte jag. Nope. Fanny och jag har inte handlat något idag. Nope. Fine, kanske köpt kläder, badbomber och thé.. men jobbade ikväll, så det är lugnt! Tjänade helt klart tillbaka allt. Eller inte. Men jag slog mitt rekord i snabbaste köp, so I've got that going for me. 

Tea talk

Idag har jag gjort bort något ärende och sedan spederat dagen i Fannys säng med massor av koppar thé. Kvinnan lämnar snart staden igen och vi har knappt hunnit träffas, så det var behövligt med samtal om massa viktigt strunt. Nu är det dock jobb som står på schemat, så no more gossip. Tusan. 
Ja, visst är Fanny och Daniel söta ihop och så meeeen.. Fanny och Alfred är life! 

Leopard mani nails

 
Leopard nagalr är fortfarande en klar favorit, så även om det är nyy år och man ska prova massa nytt så tänker jag hålla mig till gamla klassiker. Här är mitt resultat: 

Hitting the town

Känns som om jag hänger på stan lite väl ofta just nu alltså. Men jag balanserar det genom att åka till jobbet direkt efter för att få tillbaka alla pengar som flyger ut från kontot, haha. Går sådär alltså. Idag var det farmor som var mitt sällskap. Det blev en massa affärer och, självklart, ett stopp på espresso house för en chai latte! Life. Nu väntar ett kort arbetspass, sen skulle det bli utgång, men tror jag skippar den. Next time guys! 

Flower nails

Första naglarna 2016 är här folket! Som ni väntat och undrat vad det kan bli. Då kan jag nu avslöja för er att det fick bli en charmig blommig design, som ni mest troligen sett 100 gånger förra året. Men jag är inte speciellt kreativ, så deal with it. Här är mitt resultat: 

A night off

Blev jobb igår på bion, vilket kändes lagom slitet då jag var lite lagom trött. Men det gick vägen i alla fall. Idag var det condis som gällde, mitt gamla vanliga pass. Ikväll är det inget annat än sängen och möjligen en bok som är aktuellt. Tänker se alla animal planet program som jag missat och leva livet med Andrew Belle i lurarna. Vild lördag. 

Naglar 2015

Svampbob // Simpsons // Juriassic Park // Game of Thrones  
Blommor // Hunger games // Hannibal // Lila bubblor
Minions // Marvel // Harry Potter // Annie you save me
Prickar och blommor // Fandoms // Blommor // Marvel
Family guy // England // Ränder och blommor // Färgglada prickar 
Vågor // Sjö-tema // Paris // Glee 
Hackiga cirklar // Burberry // Lila ombre // Palmer i ombre 
Svart vinter // Klassisk vampyr // Aztek // Höst
Sociala medier // Prickar // Hannibal // Tomteluvor 
Hannibal // Sträck // Fjädrar // Sträck 
Tringlar i ombre // Kaktusar // Leopard // Prickar 
Prickar // Löööve // The mentalist // Aztek 
Pingviner // Leopard ombre // Snö ombre // Grekisk aztek 
Fjäder ombre // Big hero 6 // Julkrans // 3 hjärtan i rad 
Skyline // Havs-tema // Hannibak // Mimmi och Musse 
Blodig fransk mani // Orange // Hunger games 
Spindelnät // Krabbor // Toy story // Blåa palmer
Polkagris // Tribal // Flamingo // Pumpor 
Halloween // Studenten // Sommar-mönster // Grekisk ombre 
Grön tribal // Rosa prickar och ombre // House // Annans och palmer 
Rosa leopard // USA inspirerad // Pussel // Orange leopard 
Vattenmelon // Holly / Tribal // Grönt mix and match 
Blå snöflinga // Tie dye // Ripped // Revenge ombre 
Julljus // Aztek // Nå grönt stuff // Trianglar I guess? lol
Svart och silver // Svart och guld // Tusenskönor // Aztek 
Blommor // ränder // aztek // Trassel 
Nyårs // Essie grönt 
Jag gav upp med att sätta bilderna i någon ordning.. Så jag vette tusan vad det där blev.
 
2015 bjöd på 105 olika naglar, trodde aldrig att jag skulle slå förra året, but I did. Jag är än en gång väldigt nöjd med var jag lyckats skapa detta år, så hoppas endast på det bästa 2016! Om vi vill se tidigare år så finns det här: 2014 2013 2012 2011

Mitt 2015

Började året med massa mys // Bowling och middag // Glee med Anna // Hannibal med Vendela 
Snörekord var najs // Massa promenader med Fanny // Valentines med the girls // Sista Glee med Anna och Fanny 
Hände egentligen massa i Mars, men USA var viktigast
Samma här i April, haha 
Internationella HP dagen // Mysig helg i stugan med Mormor och Kjell // Mysig helg i Fannys stuga // Studentresan påbörjades 
Studnetresan avslutades // Tog studenten // Midsommar med Hanna // Måns med Louice, Jennifer och Vendela 
Turistade i London // Besökte Hogwarts // Förlorade brutalt i minigolf // Blev 19, holy shit
En utekväll med Hanna och Jenny // Mysig fika med Anna och Louice // Underbara dagar i stugan // Sista Hannibal, gråter fortfarande ifall någon undrade
Hängde på matmarknad typ varje dag // Pluggade // Skaffade mig en tattuering // Många EH dejter 
Återförenades med Fanny // En go' middag och utgång // Den mest spårade kvällen 2015 // Halloween-bus
Ulrik Munther med Jennifer // Stockholm with tha girls // Mockingjay med Louice och Anna // Fin utgång 
Bakade de finaste pepparkakorna // Jobbade jättebra tider // Jul // Nytt år