5 bästa komediserierna

Egentligen är jag inte den personen som faller för komediserier, men dessa 5 är så bra och så sevärda. 
 
1. Baby daddy 
Inne på säsong 4 och bekräftade till en säsong 5. Serien följer Ben, som får överraskning av sitt liv när ett one-night stand lämnar sin bebis vid hans dörr. Ben beslutar att ta hand om sin lilla flicka med hjälp av sin bror, Danny, hans två nära vänner, Riley och Tucker, och hans mamma, Bonnie. 
 
2. Happy endings
3 säonger, 57 avsnitt. Serien följer 6 bästa vänner som aldrig tycks leva ett normalt liv. Varje avsnitt gjorde mig så glad och jag saknar fortfarande serien. Om ett avsnitt visas på TV så kan ni räkna med att jag sitter och har nostalgi. 
 
3. Community 
Säsong 6 börjar den 17/3 och jag är ganska taggad! Ska erkänna att serien dog lite under säsong 5, men fortfarande en riktigt härlig serie att se! Serien följer ett gäng elever som går på community college. Inte direkt ditt vanliga college om vi säger som så, haha. :') 
 
4. New girl 
Inne på säsong 4 just nu. Serien handlar om Jess, Nick, Winston, Cece, Coach och Schmidt. Jag tror inte att jag kan beskriva min kärlek till dessa karaktärer - helt underbara är dem! 
 
5. 2 broke girls
Inne på säsong 4 just nu. Max och Caroline är precis som namnet avslöjar två panka tjejer. Serien handlar i pricip om hur dem försöker få ett framgångsrikt företag och tjäna pengar. Vägen dit är ju dock väldigt skakig 
Kommentera inlägget här: