Samos dag 8 - Hem

Jaha, då sitter man hemma i Luleå igen. Måste säga att jag saknat min säng, en fungerande dusch och gott vatten. Men att landa i detta gråa och tråkiga land var hemsk, saknar redan solen och värmen. Fast jag måste säga att det varit en underbar resa med underbara personer, så jag är lycklig 
7/6 2015, 18:21, Luleå
Sofi:

Vad mysigt med Samos! Jag var också där förra året. Vilken stad/by var ni i? :)

Svar: Verkligen ett fint ställe :D Vi bodde i Pythagorion, vart var du?
Emelie Hedqvist

Sofi:

Åh, vad kul! Jag var också i Pythagorion! :) Vill så väldigt gärna åka tillbaka. Vad bodde ni på för hotell? Det såg fint ut och alltid bra med lite tips ifall det blir en tripp tillbaka! :)

Svar: Nej va kul! :D Jag vill också tillbaka, så sjukt vackert ställe! Vi bodde på new ionia hotel, inte det bästa..men det var billigt och vi fick vad vi betalade för, haha. Vilket hotell bodde du på? :)
Emelie Hedqvist

Sofi:

Visst är det så, att man får vad man betalar för. Men med Samos var det verkligen så att man ju inte spenderade så värst mycket tid på hotellet ändå, kände i alla fall jag :)) Vi bodde på ett hotell som hette Manos Studios. Det var inte så stort (hade inte ens en reception eller så), men det var helt och rent med en liten balkong och låg supercentralt = funkade perfekt :)

Svar: Jo men precis! Nä, vi sov liksom bara där, så jag klagar absolut inte. Men det låter härligt! googlade upp en bild, såg riktigt mysigt ut :D
Emelie Hedqvist

Kommentera inlägget här: